Pet najlepših apartmana sa bazenom na Zlatiboru

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Pored široke ponude i visokih standarda smeštaj na Zlatiboru odlikuje i postojanje niza posebnih pogodnosti koje naročito doprinose kvalitetu odmora provedenih na planini. Stoga, pored čistoće i urednosti, moderne uređenosti i komfora - osobina koje poseduju svi apartmani, određen broj smeštajnih jedinica razvio je i dodatne sadržaje, koji će učiniti da vreme provedeno na Zlatiboru bude iskorišćeno na najbolji mogući način. U takve dodatne kvalitete smeštaja ubrajaju se: posedovanje sopstvenog dvorišta, prostora za dečju igru, mogućnost iznajmljivanja rekvizita, kao što su bicikl ili kvadrocikl, ali najviše i pre svega toga, posedovanje djakuzija ili sopstvenog bazena u okviru kompleksa u kome se objekat nalazi. Ovakav vid pogodnosti naročto je značajan kada su u pitanju porodični odmori sa mališanima. Nesumnjivo je da će se najmlađi najviše radovati mogućnosti da svakog trenutka boravka mogu uživati u kupanju i igrama u vodi. Naravno, bazen koji je nadomak smeštaja prijaće i odraslima, koji tu mogu pronaći potpuni mir i potrebnu dozu relaksacije.

    Kako bismo vam pomogli da pronađete smeštaj koji je najviše u skladu sa vašim željama, za vas smo iz čitave široke ponude izdvojili pet najlepših apartmana na Zlatiboru sa bazenom. Sigurno je da će neki od ovih objekata biti dovoljan razlog da svoje slobodne dane utrošite na savršenu kombinaciju svežeg planinskog vazduha, bogatog zlatiborskog sadržaja i kvalitetnog smeštaja koji poseduje dodatnu, vrlo primamljivu pogodnost.

    Apartmani sa bazenom Zlatibor 

    U nastavku vas očekuje lista kvalitetnih, modernih apartmana, na odličnim lokacijama. Svi oni vam pružaju mogućnost da uživate sa dragim ljudima u sunčanim danima i vodenima čarolijama, i to na samo nekoliko koraka od smeštaja. Ono što je vrlo važno napomenuti je da su svi navedeni objekti vrlo pristupačni, a neki od njih čak pružaju mogućnost upotrebe bazena potpuno besplatno. 

    Barović Lux

    Barović Lux – luksuzni odmor u najlepšem delu Zlatibora. Apartman je smešten u samom centru planine, ali je ipak udaljen od gradske gužve i okružene rastinjem. Svim gostima Barović apartmana na raspolaganju je korišćenje prostranog bazena potpuno besplatno. Ovo se pretvara u naročitu pogodnost onda kada uzmemo u obzir cenu apartmana po noćenju. S obzirom na to da apartman prima čak šest osoba, noćenje u njemu se može priuštiti za svega 12€ po osobi. Uz korišćenje bazena, gostima je na raspolaganju prostrana dnevna soba, opremljena kuhinja sa trpezarijom, dve spavaće sobe i terase sa prelepim pogledom na okolnu prirodu. Ovaj apartman je zaista idealno rešenje za sve koji žele potpun odmor uz blizinu svih gradskih dešavanja.

    Lazar Lux

    Lazar Lux – apartman koji nudi priliku za savršen odmor. Lazar Lux je objekat koji se nalazi na kilometar od centra Zlatibora, odmah iznad autokampa. Dvosoban je po svojoj strukturi i može da primi 4 osobe. Poseduje odvojenu spavaću sobu, sa velikim francuskim ležajem, kupatilo sa najnovijim sanitarijama, prostran balkon i privatan parking. Sve prostorije su vrlo komforne, moderne i opremljene neophodnim aparatima. Ovako kvalitetan smeštaj možete obezbediti za svega 50€ po noćenju, odnosno 12€ po osobi. Ono što ovu cenu čini još pristupačnijom, a ovaj objekat izdvaja od drugih objekata ove vrste jeste privatan bazen koji možete koristiti potpuno besplatno. Ukoliko apartman Lazar Lux bude vaš izbor, nesumnjivo je da ćete sebi obezbediti vrlo kvalitetne trenutke na najposećenijoj planini zapadne Srbije.

    Hills Star

    Hills Star – idealna prilika da uživate u mirnom delu Zlatibora. Ukoliko ste deo onih turista koji vole pravu zlatiborsku atmosferu i mir koji pružaju delovi izvan centra, ovaj apartman je savršeno mesto za vas. Osim toga, on je idealno rešenje i zbog svog kvalitetnog uređenja, prostranih delova i dodatnih sadržaja koje nudi. Poseduje spavaću sobu sa kaminom, terasu sa pogledom na vrt, veliku kuhinju, u kojoj se nalazi sve što je potrebno za pripremu ukusnih obroka. Kao i ostali navedeni objekti, njegova najveća vrednost je posedovanje otvorenog bazena, ali i spa centra, restorana i prostrane bašte. Ako se odlučite da svoj odmor provedete u ovom luksuznom smeštaju, sve njegove pogodnosti ćete moći da podelite sa još tri osobe i za svega 55€ zajedno provedete nezaboravno leto na Zlatiboru.

    Vila Djukić 1

    Vila Djukić 1 – skup prelepih apartmana u naselju Obudojevica. Vila se nalazi na 700 metara od centra Zlatibora, u jednoj od najlepših zlatiborskih ulica, sa pogledom na planinske padine i skijalište Tornik. U okviru kompleksa nalazi se više apartmana, koji su prilagođeni za boravak grupa različite veličine. Konkretno apartman pod brojem jedan, predstavlja studio apartman, dostupan za dve osobe, kojima je obezbeđen veliki francuski ležaj, kuhinja, trpezarijski sto i terasa sa pogledom na poznato skijalište. Apartman i sve njegove pogodnosti su dostupne za svega 25€  po noćenju. Ono što je odlika svih objekata u vili, jeste da njihovim zakupom dobijate mogućnost korišćenja zajedničkih prednosti: uređenu baštu sa letnjikovcem, mini igralište za decu, spa centar sa djakuzije, bazenom i suanom. Poslednje tri  pogodnosti se doplaćuju. Vila Djukić jedan je od najkvalitetnijih objekata čitave zlatiborske ponude i predstavlja pravu oazu mira, u kojoj ćete dobiti kvalitetan odmori i osloboditi se nakupljenog stresa.

    Staza

    Staza – deo kompleksa koji se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji na Zlatiboru. Objekat pripada Kalman zgradama, koje se nalaze pored staze za sankanje i skijanje, u ulici Miladina Pećinara, jednoj od centralnih zlatiborskih ulica. Apartman Staza idealan ja za boravak 4 osobe, koje na raspolaganju imaju sve neophodne prostorije za udoban i komforan boravak. Za noć u objektu potrebno je izdvojiti ukupno 40€, čime ćete sebi obezbediti pravo uživanje u svim lepotama Zlatibora. Izborom ovog objekta biće vam na raspolaganju brojne pogodnosti koje se nalaze u okviru Kalman zgrada: bazen, spa centar, sauna i teretana. Bazen vam je dostupan uz minimalnu doplatu, o kojoj se dogovarate po dolasku u smeštaj. Nesumnjivo je da će vam kvalitet smeštaja i brojni drugi kvaliteti apartmana Staza pružiti mogućnost da odmor na Zlatiboru iskoristite na najbolji mogući način.

    Ukoliko ste ljubitelj vodenih sadržaja ili dolazite na odmor sa mališanima, a odlučite se za neke druge apartmane iz naše ponude, za vas smo izdvojili najkvalitetnije i najposećenije bazene i kupališta na Zlatiboru.

    Najposećeniji gradski bazeni i kupališta na Zlatiboru

    Za sve one koji provode svoj letnji odmor na Zlatiboru izdvojili smo pet bazena i javnih kupališta, u kojima mogu uživati tokom vrelih dana. Bez obzira na to da li ste odabrali apartman u centru Zlatibora ili neku od brvnara u mirnom delu planine, moći ćete da u svojoj blizini pronađete mesto da se rashladite i obezbedite sebi i svojoj porodici divne trenutke pored vode i u društvu prirode.

    Bazeni Zlatibor 

    Dva najposećenija bazena na Zlatiboru, koja nude niz različiih sadržaja i mogućnosti za dobar provod. Idelani su za sve one koji žele da vrele letnje dane provedu na svežem vazduhu i rashlade se u prijatnoj izvorskoj vodi bazena. 

    Bazen Olimp

    Bazen Olimp nalazi se u samom centru Zlatibora, a sadrži olimpijski i dečji bazen, oko kojih se nalazi uređen travnati i kameni prostor za ležaljke i suncobrane. Pored bazena se nalazi i veliki restoran u kome možete isprobati ukusna zlatiborska jela. Ono što je posebna odlika ovih vodenih površina jeste to što su napunjeni prirodnom izvorskom magnezijumskom vodom, sa niskim sadržajem natrijuma, koja se dovodi iz obližnjeg bunara. Tokom boravka u ovom centru možete bezbrižno uživati zahvaljujući tome što su ispraćeni svi higijenski standardi prilikom čišćenja i opremanja bazena.

    Bazen u Golovu

    Bazen u Golovu je smešten na deset kilometara od Zlatibora. Predstavlja pravu oazu mira, okruženu prelepom prirodom. Dugačak 30, a širok 16 metara, bazen je pravo mesto za sve one koji bi da pobegnu od prevelike gužve i u tišini uživaju u izvorskoj vodi. Selo Golovo je jedno od najlepših naselja u okviru Zlatibora, tako da dolazak na bazen možete upotpuniti i izletom na neko od obližnjih prelepih prirodnih prostranstava.

    Kupališta na Zlatiboru

    Tri najposećenija prirodna planinska kupališta, koja su okružena prelepom prirodom i koja predstavljaju idealna mesta za izlet tokom boravka na planini. 

    Kod komša

    Kod komša je kupalište sa najdužom tradicijom, prvi izgrađen i uređen prostor za kupanje na Zlatiboru. Nalazi se na osam kilometara od centra planine, na putu za selo Semegnjevo. Ovaj prostor predstavlja idealnu kombinaciju prirode i raznih sadržaja za zabavu. Pored sređenog i prostranog dela za kupanje, ovde možete igrati tenis, praviti roštilj ili uživati u šetnji duž staze okružene borovom šumom. 

    Zlatiborska jezera

    Zlatiborska jezera - na devet kilometara od centra Zlatibora nalazi se mesto dobrog provoda i zabave. Jezero pruža širok prostor za kupanje, restoran u kome možete ručati, kao i mali akva park u kome se nalaze tobogani idealni za zabavu najmlađih. Kao i sva kupališta na Zlatiboru, i ovaj kompleks je okružen zelenilom, koje obezbeđuje čist vazduh i mogućnost da deo vremena provedete u društvu visokih stabala četinara. 

    Jokino vrelo

    Jokino vrelo - idealno mesto za sve ljubitelje vode, prirode i ribolova. Smešteno na desetak kilometara od centra Zlatibora, na putu ka Mokroj Gori, može biti idealna prilika za odmor  prilikom izleta ka mokrogorskim lepotama. Pruža mogućnost da uživate u prelepoj bistroj vodi i ribljim specijalitetima u okviru restorana prave domaće kuhinje.

    Kupališta i bazeni su idealna prilika da pronađete savršenu dozu zabave i mira, prirode i sadržaja koje je čovek stvorio. Pored navedenih apartmana, u okviru kategorije privatni smeštaj Zlatibor možete pronaći i neke druge objekte koji najviše odgovaraju vašim mogućnostima i željama. Za šta god da se odlučite, nesumnjivo je da će u vašoj okolini biti mnoštvo sadržaja različite vrste, koji će vaš odmor pretvoriti u nezaboravno iskustvo, a vas vratiti svakodnevnim obavezama preporođene i relaksirane.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.