Pet Friendly restorani u Beogradu

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Tokom letnjeg perioda, kada je lepo vreme i kada se vreme može provoditi u baštama kafića i restorana, mnogo je jednostavnije svima koji imaju kućnog ljubimca- u većini slučajeva kucu! Međutim, šta kada dođe zima? Gde otići, a da ste dobrodošli sa svojim kućni ljubimcem? Iako je veliki broj restorana i kafića u Beogradu pet friendly, pojedini ugostiteljski objekti, ipak, ne dozvoljavaju vlasnicima da u njihove objekte uvode svoje ljubimce. 

    Srećom po kuce, ali i njihove vlasnike, postoji zaista veliki broj restorana u Beogradu u kojima su dobrodošli. Predstavljamu vam listu restorana u kojima možete uživati sa svojim četvoronožnim prijateljem:

    1) Rustique

    Restoran Rustique je restoran jedinstvenog dizajna i još bolje ponude. Nalazi se na Senjaku  najbolji je predstavnik italijanske kuhinje. U restoranu Rustique možete probati hranu po originalnim recepturama- od predjela, pasti i pizza, do mesa, ribljih specijaliteta i dezerta. Pizza se peče u originalnoj peći na drva, tako da, ukoliko ste ljubitelj prave italijanske kuhinje, ne propustite restoran Rustique. Dodatni bonus je što u ovom restoranu možete boraviti sa svojim kućnim ljubimcem.

     
     

    2) Bambino Ristorante & Pizzeria

    Restoran na Banovom brdu sa italijanskom kuhinjom i vinima sa geografskim poreklom,u iskonskom duhu Italije. Pored vrhunske kuhinje i prijatnog okruženja, veselo osoblje je ono što odlikuje ovu piceriju u Beogradu. Letnja bašta, izolovana od gradske gužve privlači sve ljubitelje dobre hrane. Na meniju Bambino ristorante & pizzerije nećete pronaći samo pice, tu su i ukusne paste, salate, sendviči, kokteli, ceđeni sokovi i još mnogo toga. Razlog više da posetite ovaj fenomenalni restoran je to što je pet friendly!

     

    3) Oliva

    Restoran Oliva je pionir među vegansko/vegeterijanskim restoranima u Beogradu. Odlična ponuda, ljubazno osoblje, kao i savršena lokacija (kompleks West 65 na Novom Beogradu) dovoljni su razlozi da posetite restoran Oliva. Isprobajte nove ukuse uz proverena i kvalitetna vina koja se nalaze u ponudi. 

     
     

    4) Gradska 

    U samom centru Dorćola medju morem svakojakih beogradskih restorana, restoran Gradska je jedinstveno mesto možete uživati u tradicionalnim srpskim jelima, pripremljenim od najkvalitetnijih sastojaka, a po proverenoj recepturi. Preporuka su svi specijaliteti od roštilja, naročito jagnjetina i prasetina.

     

    5) Tri

    Veoma neobičan i interesantan restoran koji se nalazi u neposrednoj blizini Narodne skupštine, a na samo par koraka od velikog broja apartmana u Beogradu. Restoran Tri u svojoj ponudi ima veliki broj jedinstvenih, a ujedno tako poznatih pića, kao što su na primer vina sa raznim ukusima, ali i preukusnih zalogaja na koje nećete ostati ravnodušni. Tri je restoran autorske kuhinje sa akcentom na svežim i kvalitetnim namirnicama. Prijatan i opušten ambijent upotpuniće vaš gastronomski užitak.

     
     

    Pored restorana, u Beogradu se nalazi i veliki broj pet friendly apartmana, za sve goste koji dolaze sa svojim ljubimcem! Odaberite svoj idealan stan na dan i omiljeni restoran u Beogradu, za koje ste sigurni da primaju kućne ljubimce. Svi apartmani su potpuno opremljeni i sadrže sve neophodno kako bi vaš boravak prošao u najboljem mogućem redu. Kada je u pitanju povoljan stan na dan, Beograd ima savršenu ponudu za vas. Dobrodošli!

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.