Networking day u Beogradu

Blog / BG Biznis

Beograd je centar mnogih seminara, poslovnih predavanja, prezentacija, kongresa, kao i sajmova ovog tipa na koje dolaze ljudo sa svih strana. Pored toga što je centar svih značajnih događaja, takođe je i centar našeg turizma, pa svi poslovi koji vode u Beograd, često ne zaobiđu i zadovoljstvo. Svaki seminar je posebno značajan za našu prestonicu jer je ujedno i reklama stranim klijentima koji nisu imali prilike da vide Beograd u ovom svetlu. Svako ko je jednom posetio Beograd, video je kakve potencijale ima naša zemlja i istina je da se veliki broj poslova sklapa u Beogradu, a značajni su po celu državu. Kako je Beograd jedan od gradova u Evropi koji napreduje neverovatnom brzinom, tako sve češće postaje centar svih dešavanja.

Tako je i Networking Day novi koncept poslovnih susreta u Beogradu. Ovaj događaj Vam nudi mogućnost sklapanja kontakata, proširenje poslova, kao i mogućnost da ostvarite saradnju sa ljudima koji su najbolji u svom poslu i samim tim su voljni da svoje znanje prenesu na Vas. Networking Day je namenjen podršci privrednicima i preduzetnicima širom Srbije, svakome ko želi da nastavi sa usavršavanjem svog znanja i talenta. Osmišljen je tako da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, na jednom mestu okupi sve one koji su zainteresovani za društveno-korisne teme i poslovanje na domaćem tržištu. Ovo je mesto koje izvlači samo najbolje i najkvalitetnije ideje, predloge i podstiče Vas da budete kreativni u predlozima. Motivacija igra ključnu ulogu, ovde se povezuju mali i veliki, preduzetnici – privrednici – menadžeri i svi oni koji su zainteresovani  za osnivanje i razvoj sopstvenog biznisa ili žele da prošire krug poslovnih poznanstava.

Na ovogodišnjem Networking Day okupljanju svi posetioci će imati priliku da slušaju izlaganja uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera, kao i priznatih stručnjaka koji će svim prisutnima preneti svoja iskustva i znanja iz aktuelnih oblasti života i poslovanja. Networking Day događaj se sastoji od panela sa više gostiju-sagovornika uspešnih preduzetnika, privrednika i menadžera.

Glavni razlozi zbog čega treba doći na Networking Day su sledeći:

  • Sklapanje novih poslovnih poznanstava
  • Dogovaranje poslova
  • Rađanje novih ideja
  • Razmena iskustava
  • Motivacija      
  • Inspiracija
  • Dobra energija                                    
  • Deljenje informacija, znanja
  • Druženje s istomišljenicima
  • Mogućnost dobijanja vrednih poklona sponzora
  • Upoznavanje realnog sveta privatnog biznisa i poslovnog okruženja

 

Datum održavanja Networking Day poslovnih susreta je 05. jul od 18 časova u restoranu Azzaro Red Club, na Novom Beogradu, Bulevar Milutina Milankovića 136a. Ukoliko se još uvek niste pobrinuli za smeštaj, pogledajte kakvi stanovi za iznajmljivanje se nalaze u blizini. Možete odabrati i nešto iz naše ponude Spa apartmani Novi Beograd, za dodatno uživanje.

Ovo je idealna prilika za poslovno druženje, kao i način da spojite lepo i korisno na 12. Networking Day – Poslovnim susretima. Mogu da prisustvuju svi koji kupe ulaznicu čiji je iznos 1000din, a ona uključuje i jedno gratis piće. Ukoliko želite da saznate iskustva nekih drugih uspešnih poslovnih ljudi, Networking Day je odlična prilika upravo za to.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.