Naselje Belvil - Gde odsesti - Šta posetiti

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • U srcu Novog Beograda, između ulica Jurija Gagarina, Španskih boraca, Đorđa Stanojevića i Dr. Agostina Neta, svoje mesto našlo je naselje Belvil, pravi mali grad unutar Beograda. Naselje Belvil predstavlja prvo konceptualno naselje na našim prostorima, a odlikuju ga izuzetna funkcionalnost, kvalitetna inovativnost u načinu izgradnje kao i savremenost na svakom polju.

    Nastanak i razvoj naselja 

    Izgrađeno je još 2007. godine, a već je 2009. godine korišćeno kao smeštaj sportista u okviru sportske manifestacije Univerzijada. Prvi vlasnici dobili su ključeve stana već krajem 2009. godine. Čitava zamisao ovog naselja zasnovana je na odličnoj funkcionalnosti i bogatstvu sadržaja koje ono danas nudi. Ceo projekat naselja zamišljen je kao potpuno novi koncept života, što se uspešno i ostvarilo. 

    Savršena i izuzetno povoljna lokacija ovog naselja čine da ono zaista dobije primat u odnosu na ostale delove Novog Beograda, ali i čitavog grada. Saobraćajnice koje se nalaze oko naselja uspešno ga povezuju sa ostatkom grada, na brz i efikasan način. Budući da se ovaj kompleks nalazi u neposrednoj blizini auto-puta, kao i mosta na Adi, mogućnosti za brz i jednostavan transport i prevoz su velike. Izuzetna povezanost i sa ostatkom Novog Beograda čine da naselje Belvil bude gotovo idealno za život, ali i za biznis. 

    Izgled naselja Belvil

    Prednosti naselja 

    Pored gotovo savršene lokacije, naselje Belvil ima izuzetno praktičan način održavanja i uređivanja. Sve zelene površine u okviru naselja se svakodnevno održavaju, čistoća i ostali tehnički elementi su primarna stvar u naselju, dok je bezbednost stanovnika na najvišem nivou. Takođe, celokupna gradska infrastruktura koja se nalazi ispod ulica je potpuno nova, tako da su vodovod, kanalizacija, elektrika, PTT i ostala neophodna sredstva za život apsolutno kvalitetni. Pored toga, svaki stan koji se nalazi u okviru naselja ima svoju neophodnu dokumentaciju, dok su svi stanovi uredno uknjiženi. Naselje je opremljeno i prilaznim rampama za zgrade, te je u potpunosti omogućeno nesmetano kretanje osobama sa invaliditetom. Kao rezultat toga javlja se zadovoljni kupac koji ne mora da brine o bezbednosti i validnosti samog procesa prilikom kupovine stana i informisanja o istom. 

    Naselje Belvil i nekretnine koje se nalaze u okviru kompleksa omogućavaju ljudima moderno i izuzetno komforno stanovanje. U prilog tome govori i činjenica da je rasprodato svih 130.000 metara kvadratnih, što samo potvrđuje to da su stanovi građeni i projektovani na najvišem nivou. Sve stanove odlikuje izuzetno kvalitetna gradnja, moderna oprema kao i najsavremenija elektronska instalacija. Ovaj kompleks sadrži različite vrste i kvadrature stanova - od garsonjera, preko jednosobnih i dvosobnih, pa sve do prostranih trosobnih i četvorosobnih stanova. Takođe, velika pogodnost je i to što postoji garaža na svakom ulazu.

    Pogled na reku Savu i Most na Adi

    Top 5 najboljih apartmana u Belvilu - Idealan izbor za duži i kraći odmor u prestonici

    Apartmani u Belvilu su luksuzni i moderno opremljeni apartmani koji se svojim kvalitetom izdvajaju od drugih. Oni predstavljaju idealno mesto kako za duži, tako i za kraći odmor i relaksaciju u glavnom gradu. U ponudi je niz visoko kvalitetnih i komfornih apartmana, u kojima su kvalitetan odmor i opuštanje zagarantovani. U nastavku vam nudimo top 5 najboljih apartmana u Belvilu, koji će svojom opremljenošću, komfornošću i izuzetnim pogledom na ostatak grada učiniti vaš odmor nezaboravnim. 

    Apartman Atina

    Apartman Atina je kompletno uređen, Lux apartman, koji je pogodan za najviše 4 osobe. Nalazi se na sedmom spratu stambene zgrade koja poseduje dva lifta, a sam stan je opremljenom potpuno novim i modernim nameštajem. Ovaj luksuzno uređen apartman je dvosoban, sa ugaonom garniturom na razvlačenje u dnevnom boravku, kao i udobnim bračnim ležajem u spavaćoj sobi. Uz to, gostima su na raspolaganju potpuno opremljena kuhinja, kao i prostrano kupatilo sa tuš kabinom. U sklopu apartmana nalazi se i terasa, sa koji se pruža pogled na Arenu. Stan je odlično povezan sa centrom grada, a u blizini su tržni centar Delta City, Savski kej, kao i Beogradska Arena. 

    Dnevni boravak u apartmanu Atina

    Apartman Mijat

    Dvosoban Apartman Mijat nalazi se u sklopu naselja Belvil, u ulici Jurija Gagarina. Ovaj apartman u svom sastavu ima jednu dnevnu sobu u kojoj je garnitura na razvlačenje, kao i spavaću sobu sa bračnim krevetom. U sklopu moderno opremljenog stana nalaze se i kuhinja, trpezacija, kao i kupatilo sa potpuno modernim sanitarijama. Stan pruža mnoštvo dodatnih pogodnosti za idealan boravak, kao što su WiFi, klima uređaj, terasa, čista posteljina i peškiri. Svim gostima ovog apartmana obezbeđen je besplatan parking. Na izuzetno dobroj lokaciji, apartman je odlično povezan sa ostatkom Novog Beograda, ali i sa ostalim delovima grada. U blizini su Beogradska Arena, Delta City, kao i mnoštvo kafića i restorana. 

    Dnevni boravak u apartmanu Mijat

    Apartman Manhattan Belvil 

    Ovaj moderno opremljen Apartman Manhattan nalazi se u srcu Belvila, te će vam zbog svog položaja, opremljenosti i fantastičnog pogleda na most na Adi pružiti nezaboravan boravak. Ovaj dvosoban stan sastoji se od dnevnog boravka u kome je velika ugaona garnitura na razvlačenje, i spavaće sobe u kojoj je smešten udoban, bračni krevet. Kuhinja je kompletno opremljena, a u stanu su još i trpezarija i kupatilo. Gostima je obezbeđeno besplatno parking mesto ispod nivoa zgrade. Takođe, unutar apartmana je strogo zabranjeno pušenje, dok žurke i okupljanja nisu dozvoljeni. Pravi benefit ovog stana jeste i terasa sa koje se pruža veličanstven pogled na ostatak Novog Beograda.

    Izgled apartmana Manhattan

    Apartman Đurđevak 

    Trosoban apartman Đurđevak nalazi se u ulici Jurija Gagarina, na 4. spratu zgrade sa liftom. U njemu može komotno da boravi do 6 osoba. U sastavu ovog stana nalazi se jedan prostran dnevni boravak sa kaučem na razvlačenje i dve fotelje, velike spavaće u sobe u kome je bračni krevet kao i jedne manje sobe sa krevetom koji je prilagođen za dve osobe. Kuhinja i kupatilo su kompletno opremljeni, te zbog toga ovaj stan na dan obezbeđuje sve uslove za kvalitetan boravak. U stanu postoji WiFi, centralno grejanje kao i svi ostali neophodni uređaji. Autobuske i tramvajske stanice koje se nalaze u neposrednoj blizini omogućavaju lako i brzo povezivanje sa ostalim delom grada, a u blizini je i mnoštvo kafića, prodavnica i restorana.

    Spavaća soba u apartmanu Đurđevak 

    Apartman Havana 2

    Apartman Havana 2 nalazi se nedaleko od Tržnog centra Delta City, u sklopu naselja Belvil. Jednosoban je i može da ugosti najviše 4 osobe. Ovaj potpuno nov i moderan apartman sastoji se od dnevnog boravka, u kome se nalazi udobna i kvalitetna garnitura na razvlačenje, a u sklopu je i jedna odvojena spavaća soba, u kojoj je veliki bračni krevet. Takođe, na raspolaganju su i trpezarijski sto sa stolicama kao i kompletno opremljena kuhinja. U kupatilu se nalazi tuš kada, fen za kosu, čisti peškiri i sva ostala neophodna kozmetika. Od dodatnih pogodnosti tu su i WiFi, klima uređaj, televizor, mašina za veš, besplatan parking i mnoge druge. U sklopu stana nalazi se i mala terasa opremljena stolom i stolicama, koja će vam pružiti dodatni užitak. 

    Izgled dnevne prostorije u apartmanu Havana 2

    Pored navedenih apartmana u naselju Belvil, možete pronaći još mnoštvo jednako luksuznih i modernih apartmana na stranici Stan na dan Belvil. Svi stanovi i apartmani poseduju izuzetno funkcionalnost i komfornost, kao i odličnu povezanost sa čitavim gradom. Zbog toga, ovi apartmani nude brzi dolazak do samog centra grada, ali i miran, kvalitetan i spokojan boravak. Pored toga, samo naselje Belvil i njegovo okruženje mogu da vam ponude apsolutno sve što vam je potrebno za idealan boravak, razgledanje grada i uživanje u zelenilu i uređenosti ovog kompleksa. 

    Sadržaji i poslovni objekti

    Budući da naselje Belvil karakteriše izuzetno dobra organizacija i lokacija pristupačna svim Beograđanima, u prizemlju svake zgrade nalaze se različiti poslovni lokali, kao što su kafići, restorani, prodavnice, butici, kozmetički i frizerski saloni, zdrava hrana i ostale usluge neophodne za pristojan život svakog čoveka. Takođe, u okviru kompleksa Belvil nalazi se i nekoliko apoteka, Dom zdravlja Jedro, nekoliko stomatoloških ordinacija, ali i različite turističke agencije, škole stranih jezika kao i mnoštvo zanimljivosti za decu. U blizini naselja Belvil, ali u njegovom sastavu, nalazi se i popularni tržni centar Delta city, koji nudi raznovrsne i kvalitetne usluge svim korisnicima. Sve ove pogodnosti olakšavaju klijentima da se opredele baš za ovo naselje, budući da nudi apsolutno sve što je potrebno modernom čoveku za njegov uspešan porodični, društveni i poslovni razvoj. 

    Restorani i kafići 

    Budući da Belvil gotovo vrvi od različitih poslovnih objekata, lokala i ostalih atrakcija, i ugostiteljski objekti su ovde pronašli svoje mesto pod Suncem. Nekoliko izuzetno kvalitetnih i posećenih lokala privlače svakodnevno kako stanovnike ovog naselja, tako i ostale Beograđane ali i turiste da ih posete i uživaju u modernom i luksuznom delu Beograda, uz tradicionalne srpske specijalitete. 

    Okolina naselja Belvil

    • Food and Drinks

    Food and Drinks jedan je od najpopularnijih objekata brze hrane na Novom Beogradu, a nalazi se u ulici Jurija Gagarina. Sa raznovrsnom ponudom i asortimanom koji imaju, uspešno zadovoljavaju kupce koji su željni dobre i ukusne hrane. U prijatnom ambijentu objekta, ali i čitavog naselja Belvil, moguće je uživati uz obilne i ukusne sendviče, sveže salate bogate vitaminima kao i uz slatke palačinke. Takođe, u ponudi su i prirodni voćni sokovi koji će dodatno okrepiti i dati snagu za dnevne obaveze. Odane mušterije su potvrda kvaliteta i ukusa, a u to se možete uveriti i sami!

    • Azzaro Belville

    Restoran Azzaro sinonim je za vrhunske specijalitete, visok kvalitet i divan ambijent u kome se maksimalno uživa. Ukusi tradicionalnih, ali i internacionalnih specijaliteta probudiće sva vaša čula i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Uz to, vrhunska usluga i ljubazno osoblje doprineće vašem ugođaju i utisku, te ćete uživati u degustaciji kvalitetnih i ukusnih jela, ali i pića. Takođe, restoran svakoga dana organizuje popuste na različita jela, što dodatno doprinosi njihovoj profesionalnosti i stručnosti. Za kraj, uz divan ambijent je uvek tu i muzika, koja će boravak u restoranu učiniti još prijatnijim. 

    • Gastro Pub

    Posvećen rad, konstantni trud i profesionalno osoblje učinili su da ketering Gastro Pub-a bude jedan od najboljih u čitavom gradu. Dugogodišnje iskustvo u organizovanju pića, hrane i osoblja za različite vrste proslava je uslovilo da steknu veliko poverenje mušterija. Takođe, Gastro Pub ima i uslugu snabdevanja obrocima, za koju se odlučuju različite firme i kompanije. Pored toga, Gustro Pub obezbeđuje i dostavu spremljene hrane. Dovoljno je samo da je poručite, a oni će je brzo doneti na vašu kućnu adresu ili posao.

    Tržni centar Delta City

    Smešten u okviru naselja Belvil, a u ulici Jurija Gagarina, Delta City je jedan od najpopularnijih tržnih centara na Novom Beogradu. Svakim danom privlači sve više Beograđana, ali i turista, dok su njegove ponude i usluge koje nudi u sve većem porastu. Tržni centar je nastao još 2007. godine, a danas ga čini oko 130 lokala. Najraznovrsniji domaći i strani brendovi našli su svoje mesto baš tu, a takođe su u ponudi i multipleks bioskop, prostori namenjeni zabavi dece, restorani, brza hrana, kafići i mnogi drugi objekti. 

    Okolina Belvila - šta obići?

    Budući da se naselje Belvil nalazi na gotovo najpristupačnijem delu Novog Beograda, u njegovoj okolini nalazi se mnoštvo znamenitosti i zanimljivosti koje vredi obići i posetiti. Čak je i do udaljenih destinacija lako doći, jer odlična povezanost linija gradskog saobraćaja omogućava brz dolazak do željene lokacije. 

     

    A blok

    Novo naselje koje se razvilo velikom brzinom pruža mnogo mogućnosti svim svojim posetiocima. Ako rezervišete stan na dan u A bloku na raspolaganju su vam veliki broj kafića i restorana. Na samo pet minuta možete doči do Save ili posetiti najstrožiji centar Beograda.

    Savski kej

    Savski kej je jedno od omiljenih šetališta svih Beograđana, a odlikuju ga svež vazduh pored reke, kao i mnoštvo kafića i restorana gde možete uživati u pogledu na brodiće i zalaske Sunca. Karakteristično za Savski kej jeste to što ujedno sadrži i dosta zelenih površina, te je idealan izbor za trening na svežem vazduhu. U samom sklopu šetališta postoje i uređene teretane, kao i jedno dugačko šetalište. U prepodnevnim, ali i popodnevnim satima moguće je uživati u šetnji uz mir i tišinu, dok uveče primat preuzimaju kafići i restorani, koji su uvek puni i izuzetno popularni.

    Most na Adi

    Tržni Centar Ušće

    Čuveno Ušće je jedno od omiljenih tržnih centara svih Beograđana, a od naselja Belvil deli ga nekoliko tramvajskih stanica. U njemu je moguće pazariti u preko 150 prodavnica, ali i uživati na vrhu zgrade u prelepom pogledu, uz kafu i omiljeno jelo. Takođe, u Ušću se nalazi i Cineplexx bioskop koji je izuzetno posećen, ali i mnoštvo knjižara, kozmetičkih salona i ostalih objekata. U istoimenoj oblasti nalazi se i Park Ušće, koji je omiljeno mesto okupljanja, druženja i vežbanja. Kroz njega je moguće doći i do Dunavskog keja, i tu uživati u lepotama Dunava, ali i Zemuna. 

    Iz svega navedenog, može se zaključiti da je naselje Belvil idealno mesto za život ili nedeljni, turistički obilazak zajedno sa porodicom ili prijateljima. Izuzetne pogodnosti koje nudi, prelepo okruženje, očuvane zelene površine i kvalitetne usluge učinile su to da naselje Belvil zadobije titulu luksuznog i modernog dela čitavog grada. Uz to, laka i efikasna pristupačnost ostatku grada uslovili su da Belvil zaista bude idealno mesto za život ili poslovni biznis. Ovaj mali grad u okviru Beograda, uz sve benefite koje nudi, može da ostvari sve snove o kojima ste oduvek maštali. Ukoliko želite da upoznate i ostale delove Beograda, posetite naš detaljan turistički vodič kroz Beograd.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.