Najbolji apartmani za doček Nove godine

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Želite da iznajmite stan za Novu godinu? Došli ste na pravo mesto. Pošto smo skoro predlagali gde možete u provod za Doček, red je da dobijete uvid i u to kakav smeštaj možete rezervisati.

    Apartmani u Beogradu izdvojili su apartmane koje možete iznajmiti u periodu oko Nove godine, a onda smo od svih izdvojili pet u nameri da Vam pokažemo kako dobar smeštaj možete rentirati za novac koji ste u stanju da odvojite. Znajte da su u svim stanovima kuhinja i kupatilo kompletno opremljeni, obezbeđeni su čisti peškiri i posteljina, besplatno možete koristiti internet, televizori su takođe obavezni uz kablovske kanale, kao i klima uređaj. Ovo smo hteli odmah da napomenemo da se ne bi ponavljali bespotrebno. Izabrali smo stanove različitih smeštajnih kapaciteta, kako bi videli da za koju god da ste varijantu, Apartmani u Beogradu imaju i ono što ste mislili da može i što niste pomislili da je moguće. Pa da počnemo.

    FLORIDA

    Jednosoban apartman veličine 39m2 u centru Beograda u Francuskoj ulici, u blizini Skadarlije i Trga Republike. Nalazi se na četvrtom spratu zgrade sa liftom, a predviđen je za boravak dve osobe, taman za par. Poseduje terasu, mada će biti hladno da previše vremena provodite na njoj, ali čim uđete  nazad u stan instant će Vas ugrejati norveški radijatori. Imate sve što Vam može zatrebati pri spremanju za odlazak na proslavu Nove godine, kao što su pegla i fen za kosu npr. Odavde možete birati gde ćete provesti novogodišnju noć, jer do mnogih lokala možete stići peške ili ako je negde dalje a ne želite da trošite na taksi, imate direktan gradski prevoz do gotovo svih delova Beograda.

    SARA

    Ovo je dvosoban stan na Zvezdari u ulici Slavujev Venac, kvadrature 45m2. Blizu su Bulevar kralja Aleksandra, Vukov spomenik i tržni centar Zira, ali je smešten u mirnijem kraju na prvom spratu. Možete skoknuti do Zire u mali šoping da kupite nešto novo za ulazak u 2018. godinu. Opremljen je moderno i tako da se mogu smestiti četiri osobe. Kao i prethodni ima izlaz na terasu, s tim što će Vas ovde odmah po ulasku ugrejati etažno grejanje na struju. I odavde Vam je u principu sve blizu, ako ne tu su autobuske i tramvajske stanice. Imate obezbeđeno besplatno garažno mesto, pa ukoliko dolazite kolima i ima vas četvoro, mislim da ste upravo našli svoj stan za Novu godinu.

    KAPLAR

    Evo jednog trosobnog koji je iz grupe apartmani Novi Beograd iznajmljivanje, a nalazi se u Bulevaru Mihajla Pupina, prostranog 65m2. Savršen je za pet osoba koje žele Novu godinu da dočekaju na nekom od beogradskih splavova, jer je lociran nedaleko od Ušća. Kombank Arena i Sava Centar takođe su blizu. Terasa je počela da se podrazumeva izgleda, ali sa ove ćete imate neverovatan pogled jer ćete se nalaziti na 16 spratu zgrade sa liftom. U ovom slučaju zagrejaće Vas centralno grejanje kojim se greje većina beogradskih stambenih zgrada. Čak su i dozvoljeni i psi nižih rasa, pa ako ne možete na tih nekolilko dana da se odvojite od svog krznenog prijatelja, slobodno ga povedite. Ispred zgrade imate besplatan parking prostor, tako da ne morate razmišljati da li da putujete u Beograd kolima.

    SUNSHINE DT

    Dvosoban stan u Kosovskoj ulici u centru Beograda, u čijoj blizini su Dom omladine, Trg Republike i Terazije. U ovom prostoru od 56m2 na četvrtom spratu zgrade koja ima lift, može boraviti maksimalno šest osoba. Deo je ponude novi apartmani Beograd, jer je nedavno kompletno renoviran i ceo enterijer je nov i veoma moderno uređen. Norveški radijatori će vas grejati da vam ne bude hladno u ovim zimskim danima. Poseduje i veliko ogledalo u kome ćete pred odlazak u novogodišnju noć moći da se pogledate od glave do pete, da budete sigurni da izgledate savršeno. U centru ste, sve što vam treba je tu.

    ASTORIA

    E ovo je idealan smeštaj za ogromno društvo. Ako ste se nameračili da se pokupite sa gomilom ljudi i ludujete po Beogradu, ovaj trosoban apartman je stvoren za Vas.  Zauzima prvi sprat zgrade koja poseduje lift, ali nije da vam je neophodan. U centru je grada, a najbliže su mu autobuska i železnička stanica, pa ako tako putujete, po izlasku iz prevoza u stanu ste za dva tri minuta. Prostire se na 85m2 koje zagrave centralno grejanje i ima kapacitet da primi 12 ljudi, zato ne morate mnogo da razmišljate koga da pozovete da u Novu godinu uđe sa Vama, imate prostora da sa sobom povedete sve drage prijatelje. Autobuski i tramvajski prevoz su tu ispred nosa, pa možete na splavove, ili u klubove po centru, ili u Savamalu koja je takođe ispred nosa. Izbora koliko volite.

    Još jedna stvar koju treba da znate je da, u periodu ovih zimskih praznika, minimalni zakup za stan za Novu godinu je od četiri do sedam dana. Znači stan na dan opcija otpada. Pa taman da malo proverite da li je naš noćni provod i dalje na nivou, ili je postao mnogo bolji nakon vašeg poslednjeg boravka.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.