Doček Nove godine odvodi u ludilo

Blog / Noćni život

Početak novembra meseca, a Beograd je već polako krenuo sa novogodišnjim ukrašavanjem ulica i fasada. U Knez Mihailovoj, ako pogledate iznad sebe, ugledaćete poklone i zvezde, koji će Vas odmah asocirati na šoping i razmišljanje o tome šta darovati svojim nabližima i najmilijima. I sebi naravno, prvenstveno za ludu novogodišnju noć, a zatim i nove stvari za nove početke. Upravo ovi podstreci novogodišnjeg šopinga jedan su od razloga ovako ranog ukrašavanja, ali i činjenica da želimo da pratimo tradiciju evropskih gradova.

Međutim, kada je reč o dočeku Nove godine, tu bi nam mnogi čak i pozavideli. Baš zbog dobrog noćnog provoda po kome smo poznati, mnogi strani turisti biraju da dođu u Beograd i iskuse najbolju zabavu u savršenoj atmosferi. U ovom našem srdačnom gradu mogu pronaći i sjajan smeštaj za pristojan novac, a najbolji način je iznajmljivanje stanova za Novu godinu Beograd. Tako nakon celonoćnog đuskanja, pevanja i alkohola, mogu prespavati naredni dan u udobnom krevetu i probuditi se poptuno oporavljeni i spremni za reprizu.

Izbor mesta na kojima se možete veseliti u novogodišnjoj noći je zaista prevelik, pa u odnosu na to koji tip provoda volite i za šta ste raspoloženi, možete doneti ne tako laku odluku. Onima koji su za zaista odličan i lud provod i atmosferu, izvrsne izvođače i fantastičan enterijer, pokušaćemo sada da olakšamo ukazivanjem na nekoliko klubova uz obećanje da će, šta god da izaberu, pričati o tome godinama kasnije.

TILT

Zimska varijanta daleko poznatog beogradskog splava Freestyler. Veoma moderan, sa vrhunskim osvetljenjem i Go Go plesačicama od čijeg će Vam se plesa i pogleda zavrteti u glavi. U najboljem slučaju. Najbolji izvođači su ono po čemu su takođe poznati, pa su za Novu godinu odlučili da Vas počaste nastupima Dj Mirka i Dj Meex-a. Lociran je u centru u Bulevaru Vojvode Bojovića 30, a cena karte je od 15 evra pa naviše, u zavisnosti od toga gde želite da sedite.

CINEMA

Ukoliko ste se odlučili da Novu godinu dočekate u nekom specifično dizajniranom, veoma luksuznom enterijeru, pravo mesto za Vas je klub Cinema. Uz neprevaziđeni Magnetic bend i njegov neiscrpni repertoar zabavne i narodne muzike, poželećete da se ova noć nikada ne završi. Volite da uživate u modernom i skupocenom, apartmani Beograd luksuzni su i možete ih rezervisati na lokaciji koju poželite. Obzirom na to da klub nalazi se u samom centru grada u ulici Gračanička 18, najbolje je da odaberete stan u neposrednoj blizini. Cena ulaznica kreće se od 35 evra pa naviše.

KASINA BAR

Renoviran po poslednjim modnim trendovima, Kasina Bar obećava Vam čarobnu novogodišnju noć provedenu u fenomenalnom ambijentu i muzici koja Vam ne dozvoljava da sednete. Zabavljaće Vas jedna od najvećih muzičkih zvezda trenutno, Marina Visković, a provešćete se nezaboravno. Klub je ušuškan na Terazijama 25, zato je najbolje da odaberete centar kada vršite iznajmljivanje stanova za Novu godinu Beograd. Za ovaj doživljaj treba izdvojiti 50 evra, ili više, zavisno od prohteva.

TEATRO BAR

Jedan od najvećih i najmodernije opremljenih klubova u Beogradu, i verovatno najpoznatijih. Teatro je na četiri nivoa, uvek prepun, a provod oslikava sve ono što ste slušali o beogradskom noćnom životu. Nova godina za njih znači spektakularan događaj i ovog puta dočekaće je uz Peđu Medenicu. Smešten je u ulici Sarajevskoj 26, nedaleko od železničke stanice, pa ako se razmišljate šta ćete za smeštaj, beoapartmani Beograd su tu u blizini. Ulaz plaćate 25 evra, a shodno vašim željama cena ide više.

MR STEFAN BRAUN

Još jedan od klubova koje bije glas da pravi najluđe žurke u celom Beogradu. Svi smo čuli bar jednu nemoguću priču o tome šta se ovde dogodilo, a najbolje događaji su upravo u novogodišnjoj noći. Ono što ga čini drugačijim je činjenica da se nalazi na devetom spratu, pa kada se vrata lifta otvore imate osećaj da ste upali na jednu od onih američkih ludačkih žurki. Uz rock, house i devedesete započećete Novu godinu, u gužvi sjajno raspoloženih ljudi. Nalazi se na lokaciji Nemanjina 4, gde devojke plaćaju 50, a muškarci 60 evra.

Nadamo se da smo Vam barem malo olakšali da se odlučite gde želite da dočekate 2018. godinu, jer u moru dobrih klubova teško je odabrati taj jedan. Iznajmlljivanje stanova za Novu godinu Beograd stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku, pa nakon što odaberete ono što Vas je najviše privuklo, vidite da što pre obavite svoju rezervaciju jer su apartmani za Novu godinu Beograd već uveliko počeli da se zakupljuju. Sve informacije možete pogledati na portalu Apartmani u Beogradu, kao i fotografije klubova kako bi lakše rešili gde ćete provesti ovu nezaboravnu noć.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.