Multi view Calendar

Blog / Apartmandžije

Sekcija Multi view Calendar u okviru korisničkog panela je osmišljena tako da Vam pomogne da na najbolji i najbrži način možete da pratite svoje poslovanje.

Kako biste videli Multi view Calendar potrebno je da pritisnete na dugme „Multi view Calendar“ u sekciji Moji Apartmani koja se nalazi u Vašem korisničkom panelu, 

Nakon toga ćete biti preusmereni na stranicu grupnog kalendara za sve Vaše apartmane.


Ovde su Vam horizontalno prikazane rezervacije za ceo odabrani mesec za sve Vaše apartmane. Kako biste pogledali buduće, odnosno prošle rezervacije kliknite na strelicu desno, odnosno levo koja se nalazi pored naziva meseca i godine.

Kao i u kalendaru za pojedinačni apartman, i u Multi view Calendar-u zelenom bojom su označene rezervacije koje smo mi napravili, a sivom one koje ste vi samostalno napravili.

Multi view Calendar Vam omogućava da u svakom trenutku vidite kompletnu istoriju svih rezervacija. Odavde lako možete sagledati svoje ukupno poslovanje u određenom mesecu i možda izvući i neke zaključke. Npr. ukoliko uočite da neki stan na dan konstantno ima znatno manji broj rezervacija od drugih bilo bi dobro da razmislite zbog čega je to tako i šta biste mogli da uradite kako biste pocećali broj rezervacija.

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.