Mea:Dent - stomatolozi u Beogradu koji će Vaš osmeh učiniti savršenim

Blog / Dentalni turizam

  • Sadržaj
  • Kada je u pitanju Vaš osmeh, želite da budete sigurni da zdravlje i izgled svojih zuba stavljate u iskusne i stručne zubarske ruke. Kako se u Beogradu poslednjih godina otvorio ogroman broj privatnih stomatoloških ordinacija, tako čovek prosto ne zna kako da se odluči za jednu koja mu odgovara po svim kriterijumima, u ovom moru prepunom stomatologa. Zato smo rešili da Vam predstavimo jednu od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu - Mea:Dent, koju vodi izuzetno cenjen kadar specijalista stomatologije iz različitih oblasti.

    Oralna hirurgija je u Beogradu dostigla veoma visok nivo a cene usluga su vrlo niske, zbog čega se mnogi stranci odlučuju da svoje zube povere našim stomatološkim ekspertima, pa je izbor mnogih upravo Mea:Dent. Nakon samo jednog pogleda na njihovu ordinaciju biće Vam jasno da ste došli kod ozbiljnih profesionalaca koji će Vaše zube učiniti zdravim i blistavim, koja god intervencija da Vam je potrebna. Opremljena je po najvišim standardima privatne stomatološke prakse i uređena tako da se osećate prijatno i kada treba da pričekate na pregled, ali i kada sednete na zubarsku stolicu.

    Stomatološka ordinacija Mea:Dent radi isključivo sa najkvalitetnijim materijalima poznatih svetskih brendova i pruža širok spektar usluga koje idu u korak sa svetskim tredovima.

    Stomatološke usluge

    Gotovo svaka intervencija koju je neophodno obaviti kako bi Vaši zubi postali zdravi i izgledali savršeno - ovde će Vam biti pružena sa najvećom pažnjom i bez trunke bola. Usluge koje Vam pružaju samo najbolji stručnjaci su sledeće:

    • Dentalni implanti. Najnovija tehnika ugrađivanja titanijumskog šrafa na mesto gde je nekada bio koren zuba. Nakon nekoliko meseci, kada sraste sa viličnom kosti, na njega se pričvrsti veštački zub koji ne izgleda ništa drugačije nego Vaš prirodni zub.
    • Protetika. Tu spadaju keramičke krune, metalokeramičke krune i mostovi, i parcijalne i totalne proteze.
    • Ortodoncija. Fiksni aparat (proteza) i mobilni ortodontski aparat (proteze koje se uglavnom prave za decu da bi se zubi ispravili dok još rastu).
    • Oralna hirurgija. Podrazumeva vađenje zuba, resekciju korena zuba, resekciju frenuluma, režanj operacije i nivelacije grebena.
    • Izbeljivanje zuba. Možete birati između ordinacijskog i kućnog beljenja zuba.
    • Kompozitne plombe (bele). To svi znamo šta znači.
    • Lečenje paradentopatije. Nama više poznato pod nazivom paradentoza i takođe znamo da uzrokuje klimanje i ispadanje zuba.


    Svoj osmeh slobodno možete prepustiti Mea:Dent timu koji čine tri stalna stomatologa: dr Milan Knežević, dr Miloš Potić i dr Ninko Matić, i četiri gostujuća stomatologa, koji su tu da se pobrinu da dobijete najbolji mogući savet koji će dovesti do Vašeg besprekornog osmeha. 

    Estetska medicina

    Pored stomatoloških usluga i svih vrsta intervencija, ordinacija Mea:Dent brine o Vašem kompletnom izgledu - licu i telu. Dr Marko Popović čini deo njihovog tima i zadužen je za estetske tretmane, kako bi Vam omogućio i da, pored blistavog osmeha za koji se brinu stomatolozi, oporavite svoju kožu i podmladite je. Tretmani koje imaju u ponudi su:

    • Podmlađivanje i zatezanje kože lica i tela,
    • Popunjavanje bora i strija i
    • Lečenje ćelavosti. 

    Svi tretmani se obavljaju plazmom obogaćenom trombocitima - najbezbedniji tretman podmlađivanja. Smatra se revolucionarnom metodom za podmlađivanje koji je prirodan, a dovodi do značajnog poboljšanja celokupnog kvaliteta kože. “Ovom metodom unosimo koncentrovane faktore rasta (PDGF, EGF) u kožu i oni pokazuju izuzetno dejstvo na obnavljanje kože i otpočinju proces podmlađivanja i zatezanja kože.“

    Besplatan pregled kod dr Popovića možete zakazati svakog petka i subote između 16 i 20 časova.

    Cene svih usluga možete pogledati na njihovom sajtu i uveriti se da su zaista povoljne, a kvalitetetom njihovog rada i profesionalizmom ćete biti oduševljeni. Ceo Mea:Dent tim trudi se da Vam obezbedi prijatnu atmosferu, odgovor na svako pitanje koje Vas interesuje, bezbolan pregled i na kraju će Vam dati svoju procenu i detaljan opis onoga što treba uraditi, od početka do kraja, kako bi Vaš osmeh na kraju svega bio savršen.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.