Kongresni turizam u Beogradu

Blog / BG Biznis

Beograd se u poslednjih nekoliko godina dosta razvija u svakom pogledu. Radi se na uređivanju infrastrukture, parkova, grade se novi objekti, poslovni prostori. Sklapaju se veliki međunarodni poslovi, dovode se investitori i govori se o velikim ulaganjima. Upravo sve ovo je dovelo do toga da se Beograd, uvrsti među najperspektivnije gradove za kongresni turizam. Za sve one koji nisu toliko upućeni, preciziraćemo sve prednosti ove veoma značajne grane turizma.

Za kratak vremenski period, odnosno, nešto više od godinu dana, broj ugostiteljskih objekata je dosta porastao. Tu se radi o višemilionskim ulaganjima, kao i popunjavanju i proširenju kapaciteta smeštaja. To govori o tome da je turistička industrija u velikom porastu. Naravno da će veći broj investitora uticati na to da se u Beogradu organizuju i održavaju razni seminari, sastanci i okupljanja. Svi ti sastanci obično traju duže od jednog dana, stoga je grana hotelijerstva i ugostiteljstva ključna za ove događaje. 

U 2014. godini, Beograd je posetilo za 14 odsto više stranih turista nego 2013. godine. To ukazuje samo na to da će broj posetilaca konstanto rasti, a samim tim će se razvijati i sve grane turizma. 

Upravo je to razlog zbog koga Apartmani u Beogradu konstantno rade na pobojšavanju i proširivanju svoje već raznovrsne ponude. Naši apartmani za izdavanje Beograd su izuzetnog kvaliteta a uz to su i veoma povoljni. Naravno naše ponude su prilagođene i domaćim i stranim turistima. 

Naša ponuda stan na dan je odlična, jer vam omogućava kratko korišćenje poptuno opremljenih apartmana na bilo kojoj od najtraženijih lokacija u Beogradu. Imamo apartmane u blizini kongresnih sala u kojima se često održavaju velike konferencije i sastanci. Cilj je da se privuče što veća poslovna i konferencijska klijentela. Što se tiče velikog poslovnog prostora namenjenog upravo za ovakve sastanke, veoma dugo je u tome prednjačio Sava Centar.

U blizini ovog poslovnog prostora, vam nudimo nekoliko naših stanova.

APARTMAN EOL

Ovaj apartman se nalazi u ulici Milentija Popovića, na Novom Beogradu, samo dvesta metara od pomenutog Sava Centra. Struktura stana je studio i upravo je veoma pogodan za one koji ne planiraju duži boravak u Beogradu. Ovaj luksuzno opremljen apartman se nalazi na jedanaestom spratu zgrade koja ima čak četiri lifta. Poseduje dnevnu sobu koja je ujedno i spavaća, u njoj se nalazi komforan bračni krevet, trpezarijski sto sa stolicama, ugradni plakar, LCD, internet i kablovska televizija. Kuhinja je kompletno opremljena i uključuje mikrotalasnu, toster, boš ugradnu ploču, rernu, frižider, mašinu za pranje sudova i kompletan set posuđa. Kupatilo je novo i opremljeno mašinom za pranje i sušenje veša, kupatilo je sa tuš kabinom. Apartman Eol se nalazi i u blizini hotela Hyatt i Crowne Plaza, koji su takođe jedni od poslovnih centara u Beogradu. Parking je besplatan i nalazi se unutar zgrade. Broj osoba koje u njemu mogu boraviti je najviše dve. Površina stana je 26 metara kvadratnih i možete ga iznajmiti po ceni od 60 evra na dan.

APARTMAN TAIN

Nalazi se na adresi Milutina Milankovića, u neposrednoj blizini Beogradske Arene na Novom Beogradu. Na samo pet minuta hoda se nalaze Sava Centar, Hotel In, kao i popularni tržni centri Ušće i Delta City. Apartman je smešten na prvom spratu zgrade sa liftom. Sastoji od dnevne sobe sa ugaonom garniturom i dve spavaće sobe. U jednoj se nalazi komforan bračni ležaj, a u drugoj jedan singl ležaj. Kuhinja i kupatilo su kompletno opremljeni svim neophodnim stvarima za ugodan boravak. Prostor je klimatizovan a obezbeđeni su kablovska televizija, centralno grejanje, čista posteljina i peškiri. Apartman je u bloku 23, koji je odlično povezan linijama gradskog prevoza. Na raspolaganju je besplatan parking ispred zgrade, a za one koji žele da svoje vozilo ostave na parkingu unutar zgrade, to mogu učiniti doplatom od pet eura na dan. Apartman je dvosoban, kvadrature 62 kvadratna metra i u njemu može boraviti četiri osobe. APARTMAN TAIN možete rezervisati po ceni od 45 evra na dan.

Ova grana turizma se razvija velikom brzinom i to mnogi ugostiteljski objekti moraju dočekati spremno. Uprkos velikoj konkurenciji Apartmani u Beogradu se ističu pre svega po kvalitetu i doslednosti, a potom po raznovrsnosti i velikom broju apartmana na bitnim lokacijama. Naše izdavanje stana na dan Beograd je jedna od traženijih ponuda naše firme i veoma smo ponosni na dosadašnju saradnju sa klijentima.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.