Karneval maski za Vašu decu

Blog / Kultura

Beograd često nudi veliki broj aktivnosti za sve klince, ali i njihove roditelje, kako bi zajedno sa svojom decom učestvovali u igri i učenju, pa nas uskoro očekuje upravo jedna manifestacija ove vrste Karneval maski za decu će početi 29. oktobra u 16 čaova i trajaće do 18 časova, u klubu Fabrika. Predviđen je za decu uzrasta od 5 do 11 godina. Pravi karneval malih prinčeva i priceza, superheroja i magičnih vila, gde svako dobija priliku da bude šta god poželi.

Karneval maski je veliki maskenbal za najmlađe, na kome će mališani imati prilku da postanu neki od svojih omiljenih crtanih i filmskih junaka. Svaka prilika da usrećite Vaše dete je dragocena, a od toga nema boljeg načina nego da ga dovedete u pravu malu fabriku magije. Ovde će Vaša deca takođe moći da koriste usluge pozorišnih šminkera koji će ih obojiti u najluđe boje i na njihova lica naneti samo dermatološki testirane boje, koje ne izazivaju nikakve iritacije na koži, posebno kada je reč o najosetljivijoj, a to je svakako dečija.

Obavezno je da svako dete koje dolazi na maskenbal ima obezbeđenu svoju masku, pošto se na ulazu neće deliti maske što je slučaj kod nekih drugih organizovanih maskenbala. Kao što organizatori ovog maskenbala kažu "Da bi postao deo magije, moraš doći maskiran!". Biće organizovan i izbor za najbolju masku, pa se potrudite da budete što originalniji i kreativniji u odabiru ili pravljenju iste. Naravno, konsultujte se sa Vašim detetom, jer na kraju krajeva, treba da slušate i ispunite njihove želje. 

Deca će biti u prilici i da učestvuju u radionici oslikavanja bundeva, što će im sigurno biti posebno zabavno jer verovatno to ranije nisu radili. Takođe će imati prilike i da vide neke od najzanimljivijih oblika i izrada bundeva. Tu su i društvene igre za najmlađe, pronalaženje strašnog mede kada će se deca međusobno družiti i igrati. Neizostavan klovan će za sve klince praviti razne životinje i oblike od raznobojnih balona. Animiraće čak i one najnestašnije, pa možete biti sigurni da će Vaše dete ovde potpuno uživati.

Deca će uživati u najlepšoj muzici prikladnoj njihovom uzrastu i to u posebnoj mini diskoteci, predviđenoj za đuskanje i druženje. Obezbeđene su grickalice i sokići, kao i nadzor stručnih osoba za brigu o najmlađima. Sve ovo će biti ovekovečeno fotografijama koje će Vaše dete dobiti kada krenete kući ili nazad u svoj iznajmljeni stan u Beogradu. Cena ulaznica je 1200 dinara  i ona obuhvata ulaz za Vaše dete, piće, grickalice i sve ono što zapravo uključuje program ovog dečijeg karnevala. Ulaz za roditelje na maskenbal se ne naplaćuje.

Apartmani u Beogradu su više puta dokazali da veoma vode računa i o našim najmlađima. Zbog toga je kod nas izdavanje stanova u Beogradu povoljno, naročito kada dolazite porodično i u velikom broju. Imaćete svoju privatnost i biće Vam udobno kao da niste ni otišli od kuće. 

Znajte da ćemo se ubuduće truditi da predlažemo više ovakvih događaja za Vaše mališane, jer mnogi od naših klijenata često dolaze sa svojom decom, a kako bi i njima boravak u Beogradu bio zabavan, upućivaćemo Vas na sva dešavanja posvećena upravo ovoj populaciji. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.