Hoteli Beograd i apartmani

Blog / Apartmani Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Hoteli predstavljaju najpopularniji vid smeštaja u svetu. U prethodnim decenijama bili su gotovo jedina mogućnost za boravak u nekom drugom gradu, a danas imaju konkurenciju u vidu hostela, motela, privatnih vila i apartmana za izdavanje. Hoteli u Beogradu još uvek važe za vrlo atraktivne, luksuzne i tražene kada je smeštaj u pitanju. Prethodnih godina je broj hotela u našoj prestonici porastao, a neki od njih poznati su širom planete. Hoteli u Beogradu ugostili su do sada veliki broj domaćih i stranih turista među kojima se nalaze velike istorijske i poznate ličnosti. Pored toga, hoteli Beograd bili su domaćini velikih poslovnih, muzičkih i umetničkih manifestacija, izvedbi i promocija.

    Verovali ili ne, istorija hotela je stara gotovo koliko i istorija civilizacije. Poznato je da su još u antičkoj Grčkoj gradili termalne banje u selima izvan grada za oporavak. Prvi hoteli ili prva prenoćišta javljaju se u XV veku u Francuskoj i Engleskoj, nakon čega hotelijerstvo počinje ubrzano da se razvija. Danas se sve manje govori o običnim hotelima i oni se upoređuju po broju zvezdica, kvalitetu, izgledu i luksuzu.

    Najstariji hotel u Beogradu

    Prvi hotel u Beogradu počeo je da se gradi 1841. godine po nalogu kneza Mihaila Obrenovića. Hotel “Kod jelena” završen je 1843. godine i zauzimao je prostor na uglu Gračaničke ulice i ulice Kralja Petra. Neobično ime dobio je po bronzanoj bisti jelena, koja se nalazila iznad ulaza u hotel. U prizemlju hotela se nalazila kafana, a na spratu su bile gostinske sobe. Drugi hotel u Beogradu nosio je ime “Kruna”, smešten na delu današnjeg Studentskog trga. Izgrađen je 1846. godine kao dvor kneza Aleksandra Karađorđevića, a kasnije je pretvoren u hotel. U narednim godinama je u centru Beograda sagrađeno 24 hotela među kojima su se isticali hoteli “Kasina”, “Pariz”, “Balkan”, “Nacional”, “Srpski kralj” i “Srpska kruna”. Prvi hotel u Beogradu srušen je 1938. godine. 

    Hoteli su igrali vrlo značajnu ulogu u političkom, kulturnom i društvenom životu Srbije. Prve političke stranke i novine osnovani su upravo u predvorjima hotela. Sale su bile rezervisane za sve naučne skupove, muzičke koncerte, pozorišne predstave, bioskopske projekcije, a prikazana je i prva opera. Hoteli su svoje sale ustupali bankama, osiguravajućim društvima, lekarima i trgovcima za različite namene. 

    U periodu između dva svetska rata izgrađeni su prestižni hoteli “Avala”, “Balkan”, “Beograd”, “Astorija”, “Moskva”, “Palas”, “Prag” i “Rojal”. Većina ovih hotela još uvek je otvorena i na jedinstven način prikazuje kako se razvijalo hotelijerstvo u Srbiji od XIX veka sve do danas.

    Najbolji hoteli Beograd

    Među najboljim i najluksuznijim hotelima u Beogradu se nalaze oni sa dugom tradicijom postojanja, ali i neki potpuno novi. Zbog veličanstvenog izgleda, vrhunskog kvaliteta i usluge na svetskom nivou hoteli u Beogradu osvojili su simpatije brojnih gostiju. Česti gosti su poznati državnici, političari, naučnici, sportisti i umetnici. 

    Hotel “Moskva”

    Hotel “Moskva” predstavlja jedan od prepoznatljivih simbola centra Beograda. Impozantna građevina služila je kao zgrada osiguravajućeg društva Rosija-Fonsier. Izgradnja palate završena je 1908. godine, a njenom svečanom otvaranju prisustvovao je kralj Petar I Karađorđević. Zdanje je izgrađeno u stilu secesije prema projektima vrsnih arhitekti iz Srbije i Sankt Peterburga. Prvobitni naziv zgrade bio je Palata Rosija. Kada je sagrađena, bila je najveća privatna zgrada u Kraljevini Srbiji i najveći hotel u Beogradu sa 50 soba i tri sprata.

    U palati Rosija se nalazio hotel, restoran i kafana, poslovne prostorije i stanovi za izdavanje. U svojoj bogatoj tradiciji gosti hotela “Moskva” bili su Albert Ajnštajn, Indira Gandi, Maksim Gorki, Robert De Niro, Bred Pit, Kirk i Majkl Daglas i brojne druge poznate ličnosti.

    Danas hotel važi za jedan od najboljih i najprestižnijih hotela u Beogradu. U bogatoj ponudi se nalaze luskuzno opremljene sobe i apartmani, kao i vrhunska spa&wellness ponuda. Mnogi Beograđani i danas obožavaju da sednu u restoran i kafe-bar luksuznog hotela i u neverovatnom ambijentu, koji podeća na kraljevske palate iz filmova, uživaju u specijalitetima. Dok koračate Terazijama pratiće Vas muzika sa klavira, koja dopire iz hotela. 

    Centar Beograda je najtraženija i najomiljenija lokacija za smeštaj turista. Biti u samom centru grada za mnoge znači biti u samom centru dešavanja gde se sve nalazi na dohvat ruke. Zaista, centra Beograda čini najlepša pešačka zona u našem gradu u čijoj se blizini nalaze najpoznatiji simboli prestonice. Jednako dobra alternativa hotelu “Moskva” predstavljaju Apartmani Knez Mihailova u čijoj se ponudi nalaze luksuzni apartmani opremljeni po svetskim trendovima.

     Balkanska 1   Hotel Moskva 

    Hyatt Regency Belgrade

    Hoteli Beograd važe za luksuzne hotele opremljene prema svetskim standardima. Nekoliko velikih lanaca hotela otvorilo je svoje kapacitete i u našem glavnom gradu, a Hyatt Regency Belgrade je svakako među najpoznatijima. Svetski lanac hotela danas raspolaže sa više od 600 objekata u 52 države u svetu. Hotel “Hajat” otvoren je 1990. godine po uzoru na druge hotele istog lanca u drugim državama. Akcenat je stavljen na udobnost, prefinjenost i luksuz što je hotelu sa pravom donelo 5 zvezdica. Zgrada hotela još uvek predstavlja jednu od impozantnijih objekata u Beogradu. Sa 302 sobe i 39 apartmana predstavlja jedan od najvećih i najluksuznijih hotela u našem gradu.

    Da je hotel Hyatt mnogo više od hotela govori njegova atraktivna ponuda. Prostrane i opremljene sale pogodne su za venčanja, konferencije, poslovne sastanke i promocije. Raskošne sobe, restoran, spa&wellness program su samo deo vrhunskog doživljaja koji goste očekuje u ovom svetski poznatom hotelu.

    Sa pogledom na hotel Hyatt mogu se iznajmiti i Apartmani Novi Beograd. Lokacija hotela i apartmana je zaista sjajna, jer se nalaze u blizini velikih tržnih centara i saobraćajno su odlično povezani sa centrom grada. O tome najbolje govori činjenica da se do Knez Mihailove ulice i Terazija može lako stići kroz prijatnu šetnju.

     Milentija Popovića 5   Hyatt Regency Belgrade 

    Crowne Plaza

    Renoviranjem hotela Continental 2014. godine otvoren je Crowne Plaza, jedan od hotela poznstog svetskog brenda. Od kada je otvoren ubraja se među najluksuznije i najprestižnije hotele u našem gradu sa kapacitetom od 416 soba i apartmana, kao i više od 10 sala za sastanke, proslave,  kongrese i konferencije. Sa atraktivnim sadržajem za goste ne zaostaje za drugim luksuznim hotelima i može se pohvaliti najvećim hotelskim bazenom u Srbiji. Upravljanje hotelom Crowne Plaza se zasniva na sistemu održivosti okoline, koji omogućava merenje uticaja aktivnosti hotela na okolinu. 

     Vladimira Popovića 10   Crowne Plaza 

    Metropol Palace

    Teško je poverovati da je hotel “Metropol” otvoren sredinom XX veka i da njegova zgrada danas predstavlja nepokretno kulturno dobro i spomenik kulture. Impozantno zdanje hotela podignuto je 1957. godine. Hotel “Metropol” je danas jedan od svega nekoliko hotela sa 5 zvezdica u Beogradu i ima vrlo zanimljivu istoriju i dugu tradiciju u ugostiteljstvu. Iako je prvobitna ideja o nameni zgrade kao sedištu vladajuće partijske administracije, priznati arhitekta Dragiša Brašovan pretvorio ju je u reprezentativni hotel. 

    Koliko je hotel bio prestižan najviše govori činjenica da su u njemu odsedale znamenite ličnosti Luj Armstrong, Elizabet Tejlor, Če Gevera, Sofija Loren, Đina Lolobriđida, Brižit Bardo i mnogi drugi. “Metropol” je za Beograd predstavljao mnogo više od hotela, bio je sedište kulturnog, političkog i umetničkog sveta. U hotelu su odsedali veliki državnici kao što su bili Nehru, Čaušesku, Naser i Brežnjev. Konferencija šefova država i vlada nesvrstanih zemalja otvorena je 1961. godine upravo u hotelu “Metropol”. U istoriji hotela ostali su poznate novogodišnje proslave Josipa Broza Tita,a dugo je važio za najluskuzniji kazino u Beogradu. 

    Godine 2007. hotel je zatvoren zbog potreba renoviranja i 2012. godine je otvoren kao hotel sa 5 zvezdica. Danas je deo poznatog svetskog lanca Starvud i brenda Luxury Collection. Epitet najluksuznijeg hotela “Metropol” je zadržao od šezdesetih godina XX veka i konstantno radi na unapređivanju usluga. Hotelske sale često su zauzete organizovanjem različitih inostranih i domaćih manifestacija.

    Hotel “Metropol” se nalazi na opštini Palilula nedaleko od Tašmajdanskog parka, crkve Svetog Marka i Vukovog spomenika. Da hoteli Beograd nisu jedina mogućnost pronalaska udobnog, kvalitetnog i luksuznog smeštaja u Beogradu pokazuju Apartmani Bulevar kralja Aleksandra sa svojom bogatom ponudom. 

     Bulevar kralja Aleksandra 69   Metropol Palace 

    Hotel Hilton

    Lanac Hilton predstavlja verovatno jedan od najpoznatijih brendova hotela na svetu. U njihovom sastavu nalazi se čak 4.200 hotela u 93 države, a jedna od njih je i Srbija. Luksuzni hotel Hilton raspolaže sa 242 sobe i 11 konferencijskih sala. Restoran Two Kings i SkyLounge bar na krovu hotela uvek su puni gostiju. Zajedno sa spa&wellness centrom i teretanom, koja radi 24h, hotel pruža svojim gostima uslugu na svetskom nivou. Iz svake sobe se pruža fascinantan pogled na delove opštine Stari grad i muzičku fonatnu na Slaviji.

    Smeštajnih kapaciteta u okolini hotela Hilton ima zaista puno. Hotel nije jedina garancija vrhunskog smeštaja, već su to i Apartmani Kralja Milana, koji se nalaze u neposlednoj blizini Terazija i Slavije.

     Kralja Milana 35   Hilton 

    Hotel Palace

    Određeni hoteli Beograd imaju krajnje fascinantnu istoriju i predstavljaju pionire hotelijerstva u Srbiji. Tako je i hotel Palace primer kako se ugostiteljstvo u Beogradu razvijalo od 1923. godine kada je osnovan. U brojnim novinama ostalo je zabeleženo da je hotel Palace bio najlepši i najmoderniji hotel u našojzemlji i čitavom Balkanu kada je otvoren. Imao je sopstvenu električnu centralu, poštu, telefon, telegraf, automobile i autobus za prevoz gostiju. Posebno je bila popularna bašta na otvorenom krovu šestog sprata. Hotel Palace bio je i ostao spoj hotela i muzeja sa galerijom slika i figura italijanskihm francuskih, ruskih i balkanskih umetnika. 

    Reputaciju je stekao zahvaljujući organizovanju različitih zabava, proslava, modnih revija, pozorišnih predstva i muzičkih koncerta. Hotel ima 4 zvezdice i raspolaže kapacitetom od 86 smeštajnih jedinica i svim drugim elementima potrebnim za prijatan boravak. Nalazi se na sjajnoj lokaciji - nedaleko od Knez Mihailove ulice, Skadarlije i istorijskih atrakcija.

    Da li ste znali da možete iznajmiti smeštaj sa pogledom na hotel Palace? Apartmani Topličin venac se nalaze na nekoliko koraka od popularnog hotela i samog centra Beograda!

     Topličin venac 23   Hotel Palace 

    Hotel Prag

    Hotel Prag se ubraja među najstarije hotele u beogradu. Otvoren je 1929. godine i zbog specifične arhitekture zaštićen je kao spomenik kulture. Danas spada u kategoriju hotela sa 4 zvezdice i popularan je među poslovnim gostima. Raspolaže sa 82 moderno uređene smeštajne jedinice. Za potpunu udobnost zaslužni su prozori sa zvučnom izolacijom u svakoj sobi.  


    Kada je hotel podignut, imao je 4 sprata i svega nekoliko soba odakle se pružao pogled na Topčider i Avalu. Kako je bio namenjen isključivo poslovnom svetu, raspolagao je samo jednokrevetnim sobama.

    Na Savskom vencu se nalaze i Apartmani Kraljice Natalije. Ukoliko tražite udoban i kvalitetan smeštaj u blizini centra grada, ali dalje od gradske gužve, predlažemo Vam da pogledate apartmane na ovoj lokaciji.

     Kraljice Natalije 27   Hotel Prag 

    Hotel Slavija

    Trg Slavija predstavlja jednu od najpoznatijih lokacija u Beogradu. Osim što se ubraja u poznate beogradske trgove, predstavlja važnu saobraćajnicu i prometan kružni tok. Od sredine XX veka beogradski trg krasi i hotel “Slavija”. Podignut je 1962. godine i modernizovan 1989. godine. Danas spada u kategoriju hotela sa jednom zvezdicom. Hotel “Slavija” je najveći hotel u Beogradu sa kapacitetom od 483 sobe. Neobična je i njegova organizacija, jer ga čine dve zgrade povezane prizemljem.

    Za razliku od većine hotela Beograd, “Slavija” nudi mogućnost zakupa na mesečnom nivou, iznajmljivanje poslovnog prostora, zakup spoljnog reklamnog prostora i mesečno iznajmljivanje privatne garaže za goste i sve zainteresovane. Pored toga se u specijalnoj ponudi hotela nalazi i mogućnost iznajmljivanje sobe za dnevni boravak u periodu 10:00-18:00h bez opcije noćenja. 

    Slavija se nalazi u blizini najpoznatije beogradske znamenitosti - hrama Svetog Save. U raznovrsnoj ponudi apartmana Slavija se nalazi smeštaj sa sjajnim pogledom na ovu velelepnu građevinu, ali i na sam kružni tok. Slavija se nalazi na Vračaru, jednoj od najlepših beogradskih opština ogrnutih zelenilom. Iskoristite priliku da pronađete smeštaj u nekim od najlepših ulica u Beogradu.

     Svetog Save 1-9   Hotel Slavija 

    Hotel Jugoslavija

    Hotel “Jugoslavija” izgrađen je 1969. godine kada je postao jedan od najznačajnijih objekata u Jugoslaviji. Predstavljao je je najveći i najmoderniji hotel u SFRJ - 7 spratova, 1.500 prostorija, 200 jednokrevetnih, 400 dvokrevetnih soba i 23 apartmana, restoran sa 600 mesta i manji restoran sa 200 mesta. Njegovoj popularnosti doprineli su svetski poznati gosti, kao što su Margaret Tačer, Predsednik Nikson, Nil Armstrong i Muamer Gadafi.

    Zbog potrebe renoviranja hotel “Jugoslavija” je za goste bio zatvoren sve do 2013. godine od kada se ubraja u kategoriju hotela sa tri zvezdice. Trenutno raspolaže sa 132 smeštajne jedinice, ali to nije sve. U kompleksu hotela se nalazi 7 restorana, frizersko-kozmetički salon, prodavnice i 100 poslovnih kancelarija. U okviru hotela nalazi se i čuveni Grand Kazino Beograd, veliki parking, autoperionica i još mnogo atraktivnih sadržaja.

    Hotel se nalazi na sjajnoj lokaciji, tačnije na desnoj obali Dunava sa pogledom na ušće reke Save u Dunav. Ovaj deo Novog Beograda je mnogima omiljeno šetalište i mesto za izlazak, te će Vam kraj biti vrlo zanimljiv za istraživanje. Ukoliko ste osoba koja više voli da boravi u apartmanima sa više privatnosti, pogledajte ponudu apartmana Hotel Jugoslavija.

     Bulevar Nikole Tesle 3   Hotel Jugoslavija 

    Hotel Amsterdam

    Hotel “Amsterdam” nedavno je otvoren i na nverovatan način prikazuje šta podrazumeva vrhunska briga o gostima, udobnost, opremljenost i luksuz. Ubraja se u kategoriju hotela sa 4 zvezdice, a odlična lokacija je jedan od razloga česte posećenosti. Novoizgrađeni hotel se nalazi u centru grada na svega nekoliko minuta udaljenosti od Knez Mihailove ulice, Kalemegdana i Beogradske tvrđave i Skadarlije.

    Raspolaže sa 41 luksuzno opremljenom sobom, a predsednički apartman će Vas ostvaiti bez daha. Iz ovog komfornog apartmana se pruža panoramski pogled na reku i šetalište na obali reke Save. Dodatne mogućnosti za nezaboravan boravak gostiju je ponuda spa cntra, dentalnog turizma i kongresna sala namenjena različitim prilikama.

    Na Savskom vencu nedaleko od hotela se nalazi i jedno od najlepših šetališta u Beogradu pored reke Save. Apartmani Zeleni venac su naša preporuka svakom gostu, koji želi da bude smešten jednako udaljen od centra Beograda i šetališta sa pogledom na reku.

     Jug Bogdanova 10   Hotel Amsterdam 

    Hotel M Beograd

    Hotel M Beograd je prvi licencirani kongresni hotel u glavnom gradu, koji raspolaže sa čak 7 konferencijskih sala sa kapacitetom do 500 mesta. Svaka konferencijska sala je opremljena najsavremenijom tehničkom opremom. Kapaciteti hotela nisu namenjeni samo poslovnom svetu, već svim gostima koji žele da borave u udobnom smeštaju u mirnom delu Beograda. Hotel se nalazi okružen prirodnim zelenilom Banjičke šume. Opština Voždovac važi za jedan od mirnijih i porodičnih delova Beograda gde nema saobraćajne niti gradske gužve što hotel M Beograd čini idealnim mestom za odmor.

    Hotel rasplaže sa 180 smeštajnih jedinica opremljenih za potpunu udobnost gostiju. Nedeljom se u restoranu organizuje brunch sa velikom ponudom ukusnih specijaliteta, koji će obradovati čak i najzahtevnije goste.

    Pored poslovnih prilika Voždovac posećuju gosti koji žele da budu smešteni van gradske gužve i na miru provedu svoj boravak u Beogradu. Osim toga, Voždovac važi za veliki zdravstveni i medicinski centar, koji posećuju ljudi iz cele Srbije i inostranstva. Apartmani Banjica predstvljaju još jednu mogućnost za pronalazak vrhunskog smeštaja na ovoj lokaciji.

     Bulevar oslobođenja 56A   Hotel M 

    Hotel Šumadija

    Hotel “Šumadija” - hotel sa 4 zvezdice smešten u mirnom kraju na opštini Čukarica. Predstavlja moderan poslovni hotel sa moderno opremljenim smeštajnim jedinicama i bogatim sadržajem za zabavu gostiju. U okviru hotela se nalazi 5 kongresnih sala namenjenih za različite vrste izložbi, prijema i konferencija. Specijalnu ponudu za relaksaciju čini wellness&fitness program.

    Banovo brdo je jedno od beogradskih naselja gde Vas neće ometati saobraćajna buka. Naprotiv, naselje se nalazi u blizini Ade Ciganlije i Košutnjaka, popularnih izletišta i mnogima omiljenih mesta za šetnju i opuštanje. Apartmani Banovo brdo su sjajna alternativa smeštaju u hotelu “Šumadija” i svojom opremljenošću gotovo da mogu da pariraju ovom hotelu.

     Šumadijski trg 8   Hotel Šumadija 

    Hotel Majestic

    Zgrada hotela “Mažestik” čini prepoznatljiv deo Obilićevog venca gde se nalazi od 1936. godine. Autentična zgrada hotela zaštićeno je nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture. Hotel je izgrađen prema projektu arhitekte i vlasnika Milana S. Minića po uzoru na savremene evropske tendencije ranog XX veka i predstavlja prvu art deko zgradu u Beogradu. Na jedinstven način su na jednom mestu spojene arhitektura, likovna i primenjena umetnost. 

    Enterijer hotela podseća na najbolje svetske muzeje opremljene vitražima, slikama i drugim umetničkim detaljima. Gostima su na raspolaganju 83 sobe, 7 apartmana i 2 manja apartmana namenjena porodicama.

    Hotel se nalazi u najlepšoj pešačkoj zoni u našem gradu okružen velikim brojem restorana, kafe-barova, prodavnica, kao i najpoznatijim simbolima Beograda. Na istoj lokaciji se nalaze i Apartmani Obilićev venac, spremni da svojim gostima pruže vrhunski kvalitet.

     Obilićev venac 28   Hotel Majestic 

    Queen's Astoria Design Hotel

    Hoteli Beograd poznati su po svojoj dugoj tradiciji uspešnog ugostiteljstva,a hotel “Astorija” je jedan od njih. Otvoren je 1937. godine među prvim hotelima otvorenim u periodu između dva svetska rata kada je postao jedan od prvih modernističkih objekata u našem gradu sa elementima minimalističkog dizajna fasade zasnovanom na jednostavnim geometrijskim linijama, a ne dekoraciji. Još jedan važan istorijski događaj odigrao se u ovom hotelu, a to je objavljivanje prvog političkog programa Demokratske stranke 1990. godine.

    Hotel se ubraja u kategoriju sa 4 zvezdice. Raspolaže velikim kapacitetom od smeštajnih jedinica, koje su opremljene tako da podsećaju na sobe najlepših venecijanskih hotela. Gostima je na raspolaganju spa&wellness ponuda, kao i mogućnost korišćena konferencijskih sala.

    Hotel se nalazi u blizini Autobuske stanice i Balkanske ulice nedaleko od samog centra grada. U blizini se nalazi popularno šetalište Sava promenada i novo urbano naselje Savamala, poznato po mestima za večernji izlazak. Ukoliko Vam se dopada lokacija, Apartmani Balkanska čekaju Vašu rezervaciju.

     Milovana Milovanovića 1   Hotel Astoria 

    Hotel Royal Inn

    Među prvim hotelima u Beogradu se nalazi hotel Royal Inn otvoren davne 1883. godine. Jedan od najstarijih beogradskih hotela se simbolično nalazi u jednoj od najstarijih ulica u gradu - ulici Kralja Petra. Ulica se smatra i jednom od najlepših u Beogradu, jer je čini jedinstven spoj secesije, akademizma, modernizma i orijentalnog stila.

    Royal Inn hotel je renoviran 2017. godine od kada se ubraja među hotele sa 4 zvezdice. Raspolaže kapacitetom od 98 soba opremljenih tako da zadovolje potrebe i najzahtevnijih gostiju. 

    Lokacija hotela oduševljava sve goste, jer se nalazi u blizini Beogradske tvrđave i Knez Mihailove ulice. Kada je reč o privatnom smeštaju, Apartmani Kralja Petra važe za najtraženiju kategoriju jer se među njima nalaze neki od najlepših apartmana iz naše ponude.

     Kralja Petra 56   Hotel Royal Inn 

    Hotel Srbija

    Hotel “Srbija” je hotel sa tri zvezdice smešten u šumovitom i mirnom naselju Šumice. Nalazi se u blizini autoputa i Autokomande što lokaciju čini još idealnijom. Nakon višegodišnjeg renoviranja otvoren je 2005. godine sa 302 sobe i četiri velike konferencijske sale za različite svrhe. “Srbija” je posebno poznata po a la carte restoranu gde se pripremaju najukusnija jela. Od dodatnih usluga su gostima na raspolaganju ketering, organzovanje svadbenih svečanosti, iznajmljivanje bicikala i transfer do beogradskog aerodorma “Nikola Tesla”.

    Nedaleko od hotela se nalazi park-šuma i Sportski centar "Šumice", gde se organizuju različite sportske manifestacije. Umirujući zeleni kutak u Ustaničkoj ulici je velikom broju gostiju veoma privačan, zbog čega im preporučujemo Apartmane Šumice.

     Ustanička 127C   Hotel Srbija 

    Hoteli Beograd ili Apartmani Beograd?

    Smeštaj u hotelima i u apartmanima ima svojih dobrih i loših strana, a sve zavisi od želja i potreba gostiju. Prednost boravka u hotelu je postoji mogućnost uplate punog ili polupansiona sa obrocima u hotelskom restoranu, spremačice koje čiste sobu i niz dodatnih usluga kao što je spa, wellness i fitness program, transfer do beogradskog aerodroma, usluge pranja i peglanja veša. Loše strane prilikom izbora hotela mogu biti velike cene noćenja i činjenica da hotela ima na znatno manje lokacija u odnosu na privatan smeštaj.

    Apartmani Beograd predstavljaju povoljniju alternativu hotelima, ali jednako udobnu, opremljenu i luksuznu. Pored odličnih cena, apartmani imaju nekoliko prednosti u odnosu na hotele. Nalaze se na svim lokacijama u Beogradu i gosti mogu sami izabrati apartman po svom ukusu. Na istoj lokaciji se nalazi veliki broj apartmana tako da će i najizbirljiviji gosti lako pronaći jedan za sebe. Većina vlasnika apartmana ulaže trud da svojim gostima obezbedi dodatne pogodnosti kako bi njihov boravak protekao što prijatnije. Gosti se sve češće odlučuju za apartmane sa djakuzijem, saunom ili parnim kupatilom kao sjajan način da se opuste i predahnu.

    Izbor smeštaja uvek zavisi isključivo od želja i potreba gostiju!

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.