Gde su najbolji burgeri, ćevapi - svrati

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Dobra klopa je nešto čemu teško odolevamo, jer ko može odoleti specijalitetima naše kuhinje. Za Srbe kažu da su poznati kao veliki gurmani, svako okupljanje, svaka proslava ne može da prođe bez obilja hrane, to jest veoma bogate, raznovrsne trpeze. Ovog puta smo rešili da Vam predstavimo najbolja mesta sa vrhunskim ćevapima i burgerima, pa obavezno svratite u neki od restorana gde ćete na pravi način doživeti ukuse originalnih leskovačkih ili sarajevskih ćevapa.

    Ukoliko svraćate u Bg ne propustite da svratite bar na jedno od predloženih mesta, naročito ako je Vaš odabrani smeštaj izdavanje stanova u centru Beograda na kratko. Tako su Vam dva u blizini, pa se možete prošetati do njih, ili gradksim prevozom veoma brzo stići do trećeg. Zato Vas vodimo na prava mesta s parolom "Putokaze naše prati i gde su najbolji burgeri i ćevapi - svrati".

    To je to

    Pravo mesto za ćevape mora biti prava ćevabdžinica, a kada na ovom mestu probate njihove ćevape i sami ćete reći da, to je to. Ova ćevabdžinica se nalazi u ulici Bulevar Despota Stefana 21 i njeno radno vreme je svakog dana od 08 do 24h. Pravi restoran u kom možete da isprobate neke od najboljih ćevapa, spremljenih prema porodičnom receptu koji se prenosi s kolena na koleno. Sarajevski ćevapi svakako dominiraju u ovoj ćevabdžinici, a njihov ukus je jedinstven i neponovljiv. Da li ste ikada probali sudžukice, brizle i ostala jela spremljena od teletine? Ukoliko niste, onda ih morate probati upravo ovde, jer nudi neka od jela koja ne možete pronaći u ostalim restoranima i ćevabdžinicama u Beogradu. Široka gastronomska ponuda je zaštitni znak ovog mesta, a u nju spadaju i ćureći ražnjići, ljuti šiš i autentična domaća kobasica. S obzirom na to da je ovo mesto koje održava porodičnu tradiciju, velika pažnja je posvećena svakom detalju. Jela sa roštilja na drveni ugalj će utoliti glad i navesti Vas da ponovo dođete na svoj obrok u ćevabdžinicu To je to.

    Submarine Burger

    Burgeri su jedno od najboljih jela sa roštilja i kao takvi uvek nailaze na veliki broj obožavalaca. Ako i Vi obožavate jela sa roštilja, onda morate otići na adresu pravih burgera i ostalih specijaliteta, a ta adresa je Kralja Petra 20A u samom centru grada. Submarine Burger, internacionalni lanac restorana, je od skoro i na ovoj adresi, a razlog što postoji na više lokacija u gradu je upravo odlična hrana. Isprobaćete 100% goveđi burger, škampe, kao i ostala jela spremljena na roštilju. Roštilj na ćumur ovde najbolje ide uz lokalna kraft piva, što su i karakteristike Submarine Burgera. Uz odličnu hranu ide i odlična atmosfera, pa je u ovom restoranu sve prilagođeno Vašem uživanju. Takođe pored preukusnih burgera, ćevapa i ostalih specijaliteta od mesa možete uživati i u vegeterijanskim jelima. Restoran je pet friendly pa možete poći sa svojim četvoronožcem. Radno vreme restorana je od 11h do 23h, svim danima osim petka, subote i nedelje kada rade do 24h odnosno 22h nedeljom.

    Milošev Konak

    Milošev Konak je čuvar tradicije i mesto na kome će Vaša glad biti namirena najukusnijim jelimo od mesa. Nalazi se na adresi Topčiderska 1 u samom okruženju i zelenilu najstarijeg parka u Beogradu – Topčiderskog parka. Restoran ima najlepšu baštu u gradu, pa je svaki obrok ovde pravo uživanje za sva Vaša čula. Ima bogatu i dugu tradiciju, s obzirom na to da je otvoren pre početka Drugog svetskog rata, pa je samim tim i deo kulturne baštine Beograda. Restoran je spoj svega tradicionalnog i modernog kada je reč o ponudi i usluzi. Hrana je fenomenalna, vrhunska jela poput teletine ispod sača, tradicionalno spremane jagnjetine i njegoški i peper biftek. Naravno, jela sa roštilja, koja obuhvataju i fenomenalne ćevape prema receptu domaće kuhinje, napravljene od najboljeg i najkvalitetnijeg mesa. Radno vreme restorana je svakoga dana od 08h do 01h.

    Na koje god od ovih mesta da svratite, uživaćete u fenomenalnim ćevapima, ali i ostalim jelima. Nemojte se ograničavati jednim mestom i jednim jelom, uživajte u svim ukusima koji Vam se nude. Izaberite neki od stanova iz ponude Apartmani Beograd Knez Mihailova, i ne samo da ćete biti blizu dve trećine predloga, već ste i u centru svih dešavanja i na najatraktivnijoj lokaciji.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.