Doček Nove godine u Vili “Jelena”

Blog / Ugostiteljstvo

Kada je u pitanju najluđa noć u godini, euforija oko nje počinje već početkom decembra. Praznična atmosfera i iščekivanje osećaju se tokom celog meseca i on uvek nekako najbrže i prođe. Smišljamo gde ići, šta obući, šta pokloniti najmilijima itd. Uvek je lepo kada možemo sebi da priuštimo da otputujemo za novogodišnje praznike ali ukoliko to nije slučaj, onda bar možemo da “skoknemo” do prestonice gde je uvek najluđi provod i provedemo Novu godinu u Beogradu. Kako se i očekuje u prestonici, ponuda je širokog spektra, preko klubova, kafana, restorana, dočeka na otvorenom itd. Naš glavni grad za ovu noć ume da zadovolji baš sve koji se odluče da tu provedu najglamurozniju noć u godini.

Kako bi Vam pomogli da se odlučite gde ići i šta slušati u Beogradu preporučujemo Vam vilu “Jelena” za doček Nove godine. Vila “Jelena” se nalazi na Dedinju, jednom od najlepših i najluksuznijih delova Beograda. Ovde se nalaze i najlepši parkovi, bašte, vile koje predstavljaju muzeje srpske arhitekture. Vila je izgrađena u neoklasičnom stilu i u skladu sa njim dekorisana je vrhunskim umetničkim delima iz oblasti slikarstva i vajarstva, opremljena je najluksuznijim nameštajem za udoban smeštaj svojih gostiju. Cilj je da se gostima ponudi perfekcija što ova vila i pruža od svog postojanja. Osnovni moto ove impozantne vile je “Uživajte u svakom trenutku…” , a složićete se trebalo bi da bude i životni moto, zar ne?
Osim smeštajnih kapaciteta u sklopu vile nalazi se i elegantan restoran gde možete probati vrhunske specijalitete kako domaće, tradicionalne tako i internacionalne kuhinje. Vrhunski umetnici kulinarstva postaraće se da uživate u svakom zalogaju i da se uvek vratite kao zadovoljni gosti. Ovde možete organizovati i razne vrste proslava, konferencije, promocije, modne revije, rođendane, privatne proslave i sve druge svečanosti. 

Kada je u pitanju novogodišnja noć, fantastični menadzment i ljubazno osoblje pobrinuće se da ovo bude najlepša noć u godini. Za muzički deo zadužen je dobro poznati beogradski bend Paparazzo Band. Uz širok repertoar pesama koji varira od narodnih do zabavnih pobrinuće se da atmosfera bude na zavidnom nivou, to veče za Vas nezaboravno. Ponuda za novogodišnju noć obuhvata tri all inclusive paketa koja zavise od rasporeda svečanih stolova, pa se tako razlikuju paketi po cenama od 70e - bronzana zona, 80e - srebrna zona i 100e - zlatna zona. Stolovi su kapaciteta od 8 do 10 osoba. Ono što ulazi all inclusive ponudu je neograničena konzumacija hrane i kako domaćeg tako i stranog pića: Heineken točeni, vino Orfelin Kovačević (belo, crveno i rose), domaća rakija (kajsija, dunja, viljamovka, šljiva), Pelinkovac, vodka, dzin, Bianco Vermut, vinjak Rubin, gazirani sokovi: Coca Cola, Tonic, Bitter, negazirani sokovi: pomorandza, jabuka, borovnica…, gazirana i negazirana voda Knjaz Miloš. Hrana je na bazi švedskog stola, a na ovoj bogatoj trpezi naći će se i hladna jela i salate - pečenica, Njeguška pršuta, kulen, pileća salata, urnebes salata, rolovana piletina, domaći sirevi (Feta, kačkavalj, beli kravlji sir), strani sirevi (gorgonzola, kamember, bri, ementaler), lepresa sa mladim sirom, brusketi, Ruska salata (posna), tuna salata (posna); Topla jela - pita sa mesom, Šumadijska pita sa sirom, pohovane palačinke, grilovano povrće, leskovačka mućkalica, sarma, pohovana piletina sa susamom, piletina u slatko - kiselom sosu, mešani roštilj, Karađorđeva šnicla, dimljena pastrmka sa bademom, crveni rižoto sa povrćem, rižoto sa pečurkama; Salate - Šopska, sezonska, srpska, Cezar salata, vitaminska i grčka salata; Deserti - Cheesecake, sitni kolači, baklava, krempita, voće itd.

Rezervacije možete izvršiti na kontakt telefon +38163322092. A ukoliko se odlučite i da provedete par dana u prestonici svakako možete iznajmiti stan na dan i uživati u prelepo okićenom glavnom gradu. Dobrodošli!!!
 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.