Do najboljeg kluba bez imalo truda

Blog / Noćni život Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Noćni život Beograda je česta tema koju možete zateći na našim blogovima, ali i o kojoj se dosta govori u mnogim našim (a i svetskim) medijima, upravo zbog svoje bogate i raznolike ponude. Pored toga što su gradski klubovi jedni od najboljih u Evropi i zbog energije koju pružaju posetiocima, važe i za jedne od najjeftinijih prema evropskim standardima. Koju god vrstu muzike da volite, svaki klub nudi nešto svoje, tu su i tematske večeri gde možete uživati u muzici devedesetih, tehno, house, pop, folk, rok, itd. Zbog toga mnogi koji potraže smeštaj na dan u Begradu ili više u našoj agenciji, često pitaju gde je najbolje izaći kada je reć o noćnim izlascima.

    Ovde je žurka svake večeri i traje do ranih jutarnjih časova, klubovi su puni svakoga dana kao da je vikend i ne postoje pravila. Sve je u cilju dobre zabave i još boljeg provoda, a za to ne postoje bolja mesta od ova dva kluba o kojima ćete u nastavku čitati. Kako sam naslov kaže, do najboljeg kluba bez imalo truda, dovoljno je da posetite naš sajt i ne morate da lutate, jer Vam preporučujemo samo proverena mesta. Mi smo Vaša navigacija za dobar provod, zato čekirajte svoje prisustvo baš na ovim lokacijama.

    Optimist

    Kako mu ime govori, ovde ćete uvek biti puni optimizma, jer ono što Vam klub Optimist nudi je neograničena količina pozitivne energije i vrhunskog provoda. Nalazi se na adresi Bulevar Despota Stefana br. 22, sam centar Beograda u blizini trga Republike. Renoviranjem, prostor je proširen, pa Vas u 120 kvadratnih metara očekuje duplo uživanje. Ovde nastupaju samo odabrani džez bendovi, ali pored toga možete se provoditi i uz zvuke elektro, pop, trap, dubstep, folk, disko, funk i r'n'b muzike. Svake večeri se organizuju žive svirke, cene su veoma pristupačne, kako hrane, tako i pića, a provod koji ćete dobiti i osećaj nakon izlaska iz kluba Optimist nema cenu. Takođe je u ponudi veliki izbor hrane koja će pružiti uživanje Vašim čulima. Kada je reč o pićima, ponuda je toliko velika pa možete uživati u najraznovrsnijim koktelima, najlepšem odabiru vina i ogromnoj ponudi domaćih rakija. Takođe je tu ponuda od desetak vrsta točenih piva, pa ne sumnjamo da ćete uživati svim svojim čulima uz ponudu najbolje muzike, hrane i alkohola. Ozvučenje je potpuno modernizovano pa se u svakom delu kluba može jasno i čisto čuti zvuk kvalitetne muzike. Tu su i LED televizori, kao i besplatan WiFi internet da lako i brzo podelite svoju lokaciju sa prijateljima i foloverima na svim društvenim mrežama, kao i slike kao dokaz sjajne atmosfere. Još jedna specijalna ponuda ovog mesta je takozvani after work happy our, gde u periodu od 16 do 21 čas dobijate 10% popusta na sve vrste piva i koktela. Klub Optimist je jedinstven i potpuno drugačiji od ostalih mesta u gradu, dođite i uverite se sami zašto je tako i nakon dve decenije njegovog postojanja.

    Sinnerman

    Magija počinje onda kada se prepustite osećaju užitka, a upravo je to što ćete dobiti u klubu Sinnerman, potpuno uživanje i opuštanje. Želite provod, zabavu i oslobođenje od svakodnevnog stresa? Jedan izlazak na ovo mesto će Vam napuniti baterije na nekoliko dana. Nalazi se u samom centru grada na Trgu Nikole Pašića 5 (sedmi sprat). Ulaz je odmah pored pošte, bez sumnje ćete se lako snaći i svakako će vredeti. Ko jednom dođe često se vraća sa još većim brojem ljudi jer takvo iskustvo ne treba zadržati samo za sebe. Celoj atmosferi dodatnu vrednost daje pogled od koga zastaje dah - osetićete se kao da ste na krovu sveta oslobođeni od svih briga i problema, a to je ono što nam svima zatreba s vremena na vreme. Fantastičan ambijent, muzika, kao i piće upotpuniće Vaš doživljaj. Pored bogatog asortimana alkoholnih i bezalkoholnih pića, gostima se preporučuje crveno pivo Krugher brenda. Ovde povrh svega možete uživati i u doručku i ručku, uz ukuse domaće i internacionalne kuhinje. Svakog petka i subote su na programu žive svirke koje se nikako ne mogu prepričati, već se lično morate uveriti u njihovu jačinu.

    Svako mesto je priča za sebe, ali i novo iskustvo koje ćete rado podeliti sa drugima. Zbog toga Vam za početak preporučujemo ova dva kluba, a turu nastavljamo nekom drugom prilikom sa još više iznenađenja. Dodajte ih na svoju listu jer oni su tu da Vašu svakodnevnu rutinu ispune kvalitetnom zabavom i pozitivnom energijom. A da se nakon završetka večeri u klubu ne biste cimali noćnim ili čekali jutarnji gradski prevoz, ili još gore trošili brdo novca na taksi, obavezno pogledajte da iznajmite neki smeštaj u centru, npr. iz ponude Apartmani Beograd Knez Mihajlova, tako da će Vam trebati pet minuta peške za koji god da se odlučite. 

    Želimo Vam provod kojeg ćete se sećati i za trideset godina kao jedan od najboljih noći ikada.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.