Danny Grozdich ponovo u Beogradu

Blog / Kultura

Verujemo da su mnogi od Vas čuli za ovog fenomenalnog Srbina koji nas na svoj šaljiv način predstavlja u Americi, a koji će 4. novembra 2016. godine u Bitef Art Cafe-u s početkom u 21 čas održati nastup u Srbiji. Ovo nije njegov prvi nastup u Beogradu, ali je svakako jedan od dugo iščekivanih jer je čuvenim serijalom Serbian lesson stekao mnogo simpatija kod naše publike.

Putem svog YouTube kanala, Danny je stekao veliku slavu i to ne samo među našim narodom, već i među Amerikancima. Dragiša Grozdić, kako zapravo glasi ime ovog veoma popularnog YouTube komičara, rođen je 15. avgusta 1980. godine u Kaliforniji. Danny je, kao što ste pretpostavili, srpskog porekla, a njegovi roditelji su emigrirali u Ameriku pre nego što se on rodio. Dve godine nakon njegovog rođenja, ostao je bez oca koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći. 

Ovo je uticalo na to da je Danny morao često da menja školske ustanove, zbog čega je i naučio da se pruo prilagođava u novim sredinama. Upravo ovo je jedan od razloga zašto je Danny danas tako opušten na sceni i ima laku interakciju sa publikom.

Završio je Pravni fakultet, na kom je savladao svoj strah od letenja, ali i uspeo da prevaziđe smetnje u učenju. Dobio je mnoge počasti, a najdraža mu je oznaka koju je dobio za svoje odeljenje pod nazivom "Živi sa mentalnom retardacijom". Nakon diplomiranja na Pravnom fakultetu, Danny se sve više interesuje za stand up komediju i počinje ozbiljno da se informiše o svemu što je vezano za ovu oblast komedije.

Bez obzira na to što je odrastao u Americi, Danny nije zaboravio svoje srpsko poreklo i upravo kroz svoje stand up nastupe reklamira našu zemlju svuda gde nastupa, kao što to redovno radi na svom YouTube kanalu.

Upravo o njegovoj velikoj popularnosti govore video snimci koji imaju više miliona pregleda, a na njegovom kanalu je prosečna dnevna posećenost oko 400.000. Pored toga što reklamira Srbiju, on je takođe u nekim od svojih video klipova pozvao mnoge da posete i neke od gradova i mesta u Srbiji. Između ostalog, u jednom od svojih snimaka govori da je Kalemegdan (Kališ brate) stara tvrđava koja je odolela vremenu, rečima "Ovde imaš klupe super za penzionere i lep pogled" uz dodate i neizostavne psovke koje prate svaki njegov video. Takođe za Skadarliju (Ćevapi i mjuza) kaže "Obavezno da prošetate i Skadarskom ulicom! Ovde imaš ćevape, muzikicu samo da uživaš i gledaš žene".

Bitef Art Cafe se nalazi na adresi Mitropolita Petra 8. na opštini Palilula, pa ukoliko planirate da dođete da ga odslušate i interesuje Vas kolliko biste platili noćenje u Beogradu, znajte da Vas ne mora koštati mnogo. Ne gledajte hostele jer možete vrlo kvalitetnije i najjeftinije prenoćište u Beogradu naći upravo ovde, i to u blizini Bitef Art Cafe-a.

Želimo Vam lep provod i da se ismejete kao nikada u životu.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.