Crvena zvezda u Kombank areni

Blog / Kultura

Poznata je ona izreka kako je Srbija zemlja košarke. Više puta se pokazalo da su naši košarkaši bolje prezentovali Srbiju od mnogih političara, zahvaljujući njihovim uspesima, svet je čuo za nas i divio se uspesima koje je naša košarkaška reprezentacija postizala. Košarka je oduvek bila uzdanica srpskog sporta koja nam je često osvetljavala obraz.

Ne samo kada je u pitanju reprezentacija, već i naši slavni košarkaši koji su svoje mesto zauzeli u prestižnim američkim klubovima. Mnogo kasnije je na red došao tenis i Novak Đoković, ali o tome neki drugi put. Naravno, tu je i vaterpolo, kao i još dosta drugih sportova po kojima se čuje za Srbiju, a o kojima ćemo sigurno pisati kada bude prava prilika za to. U našoj zemlji se navijači dele na dva tabora, navijače Crvene zvezde i navijače Partizana. Oba kluba su postizala odlične rezultate na velikim turnirima, ali ćemo danas govoriti o Crvenoj zvezdi i predstojećoj košarkaškoj utakmici koja je privukla veliku pažnju navijača. Ukoliko ste zainteresovani da dođete i prisustvujete ovom spektaklu, obratite se nama i pronađite stan na dan u Beogradu.

Košarkaški klub Crvena zvezda je osnovan 04.03.1945. Od tada je osvojio petnaest titula šampiona, osam nacionalnih Kupova i Kup evropskih pobednika kupova. Verni navijači ovog kluba su poznati pod imenom Delije. 

Važi pravilo da se u sportu naši ljudi dele na Delije i Grobare, dva suprotna tabora našeg sporta. 

Poznato je da su Delije veoma posvećeni navijači i da svoj klub bodre svim srcem gde god da se utakmice odigravaju. Stoga ne sumnjamo da će ovog četvrtka Kombank Arena biti puna ljubitelja dobre košarke, jer nam u goste dolazi košarkaški klub Barselona.

Meč će se odigrati u okviru jedanaestog kola E grupe Top 16 faze Evrolige. Eventualna pobeda Crvene zvezde bi donela nadu za plasman u top 8, što je veliki uspeh i predstavlja veoma značajnu utakmicu za klub. Ulaznice za ovaj meč su u prodaji od 17. marta na svim poslovnicama eventima, a to su: Kombank arena, TC Ušće, Bilet centar, Dom omladine i još stotinak prodajnih mesta širom Srbije. Ulaznice će se prodavati od 10 časova po nepromenjenim cenama i svaka osoba će moći da kupi najviše četiri ulaznice. Najjeftinija cena karte će iznositi 600 dinara, dok će one najskuplje, u zavisnosti od mesta iznositi i do 10.000 dinara.

Meč počinje u četvrtak, 19. mart sa početkom od 19 sati i 15 minuta.

Ne sumnjamo da među našim klijentima ima dosta fanova ovog kluba, a poznato je da i jedni i drugi navijači podržavaju domaće timove kada su veliki mečevi u pitanju. Apartmani Beograd na dan Vas pozivaju da ovaj veliki sportski događaj ispratite sa lica mesta i učestvujete u podršci našeg tima. Ne sumnjamo da će Arena biti puna do poslednjeg mesta, zato požurite po ulaznice i obezbedite sebi pravi sportski užitak. Ovo je bez sumnje jedan od važnih događaja za našu zemlju, a Apartmani Beograd ukazuju samo na događaje vredne posete. Ukoliko Vam je potreban smeštaj, u blizini Kombank arene imamo dosta apartmana, o nekima smo već pisali. Zato rezervišite apartman, rezervišite prenoćište i prepustite se sportskoj čaroliji. Vaši Apartmani Beograd.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.