City Garden - najbolji ukusi Beograda

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Prestonica Srbije prepuna je različitih restorana i kafića koji gostima i turistima nude razne ponude i ukuse. Ipak, u moru sličnih restorana i jednoličnih ponuda, važno je istaći se kako bi se gosti iznova i iznova vraćali. Takvu ponudu i atmosferu uspeo je da napravi restoran City Garden, koji je svojom originalnošću, modernošću i maštovitošću postao jedan od najposećenijih lokala u čitavom gradu.

    Cafe restoran i bar City Garden nalazi se u srcu naše prestonice, a na raskršću glavnih šetačkih zona u gradu - Knez Mihailove i Kalemegdana. Zbog tako dobre lokacije i savršene ponude koju svakodnevno pruža, restoran i bar City Garden definitivno je najposećeniji u ovom kraju. Bilo da želite da se odmorite od duge šetnje uz domaću kafu, želite da izvedete dragu osobu na večeru ili uživate u degustaciji vina sa prijateljima, restoran City Garden biće pravi izbor za vas i vaše najdraže. 

    Enterijer restorana City Garden

     

     

    City Garden cafe restoran za sve svoje goste napravio je nezaboravnu atmosferu, gde će spoj modernog i tradicionalnog učiniti da se osećate kao kod kuće. Zahvaljujući velikoj posvećenosti čitavog osoblja, City Garden restoran može biti idealan izbor za sve vrste proslava, kratki predah od šetnje ili večeru sa prijateljima. Takvu priliku upotpuniće i pogled na ušće Save u Dunav, Sabornu crkvu i uvek živ Kalemegdan. 

    Organizujte posebne trenutke u City Garden restoranu

    Savršen pogled na centar grada, autentični, tradicionalni specijaliteti i posebna atmosfera u restoranu City Garden pomoći će vam da doživite Beograd iznutra. Proslave koje budete organizovali ovde pamtićete čitav život, a u toku letnjih dana poseban utisak na vas može ostaviti terasa restorana. U toku zimskih meseci, ušuškanost uz topli čaj će vam pružiti zastakljena terasa, a Beograd u tim trenucima izgleda posebno. 

    Zahvaljujući izuzetnoj organizaciji i velikoj posvećenosti svim gostima ponaosob, City Garden može biti vaša idealna lokacija za proslavu vama bitnog događaja. Restoran nudi mogućnost organizovanja različitih privatnih proslava, te ćete moći sa svojim najdražima da uživate u proslavi rođendana, venčanja, krštenja ili koktel zabava, a uvek možete da organizujete i svečane ručkove ili večere za vama posebne prilike. 

    City Garden terasa

     

    Osim toga, u svim vašim poslovnim poduhvatima najbolji saveznik će biti restoran City Garden, te ćete tu moći da organizujete niz korporativnih događaja. Bilo da želite da organizujete poslovni ručak ili večeru, proslavu firme, koktel party, promocije različitih brendova ili proizvoda, snimanje spotova, filmova i reklama ili bilo koji drugi vid poslovne prostorije, restoran City Garden će vam uvek stajati na raspolaganju sa svojim idejama i inovativnim predlozima. 
    Restoran City Garden u svojoj ponudi ima tri odvojene celine koje možete koristiti prilikom organizovanja proslave. One mogu funkcionisati zajedno, ali i zasebno, a sve u zavisnosti od vaših želja i afiniteta. City Garden vam nudi restoranski deo koji je ujedno i nepušački, dok je na raspolaganju i zastakljena terasa gde je pušenje dozvoljeno. Svakako, svima najimpresivniji deo restorana je terasa sa koje se pruža božanstven pogled na centar srpske prestonice. 

    Kakvi vas ukusi i specijaliteti čekaju u City Garden restoranu?

    City Garden restoran može da se pohvali izuzetnom ponudom autentičnih, tradicionalnih ali i modernih specijaliteta koji svakodnevno oduševljavaju sve goste. Unikatni restoran pružiće vam savršene ukuse nacionalne kuhinje, a za sve one koji vole da uživaju u egzotičnim ukusima na raspolaganju su i poznate kuhinje širom sveta. Cene glavnih jela od mesa kreću se oko 1000 RSD, a uživaćete u ukusima poput dimljenog pilećeg bataka, rolovane ćuretine i grilovanog bifteka. 

    Hrana u restoranu City Garden

    Kao neizostavan deo svakog obroka nude se i vrhunska vina, a uvek ih možete poručiti i na času kako biste uživali tokom večeri u različitim autentičnim ukusima. Bilo da preferirate Prosecco Astoria ili Moet et Chandon, nećete ostati ravnodušni.

    Pored velike posvećenosti glavnom obroku i spoju ukusa koji ostavljaju bez daha, restoran City Garden posebnu pažnju pridaje kolačima i dezertima. Zahvaljujući velikom izboru, možete isprobati nugat ili Moskva tortu, tiramisu, krempitu, kolač koji meša plazmu i belu čokoladu, ili neku od pita. Cena jednog kolača se kreće oko 400 RSD, dok ukus ostaje u nepcima dugo vremena. 

    Svakako da je restoran City Garden poznat i kao Cafe bar, a on je nezaobilazna lokacija ukoliko se nađete na raskršću između Kalemegdana i Knez Mihailove ulice. Kratki predah i uživanje u savršenom pogledu pružiće vam ispijanje kafe na vrhu tržnog centra Rajićeva, što je poseban utisak za sve one koji su posetili ovaj Cafe bar. City Garden je savršeno mesto za ispijanje jutarnje kafe kada se još uvek može uhvatiti mir grada, razgovor sa prijateljima uz ceđeni sok ili uživanje u toplom čaju nakon napornog dana. 

    Kolači u restoranu City Garden

    Kada su u pitanju organizovane proslave i događaji, ali i malo okupljanje sa prijateljima i najdražima, neizostavni deo provoda jesu kokteli u City Garden restoranu. Zahvaljujući sjajnom koktel baru koji se nalazi u sklopu ovog restorana, ovo piće je postalo simbol restorana. Ukusni kokteli izazovnih boja i predivnog izgleda upotpuniće svaku vašu večeru, ali će i doprineti dobrom provodu. 

    Rezervišite svoje mesto već danas

    Ukoliko želite da sebi obezbedite mesto radi organizovanja posebnog događaja u restoranu City Garden, to možete učiniti pozivom na broj koji se nalazi na sajtu restorana. Na rezervacije za ručak i večeru dobićete dodatnih 5% popusta na celokupan račun. Takođe, na raspolaganju vam je uvek i event menadžer u saradnji sa šefovima kuhinje, koji će se potruditi da na najbolji i jedinstven način realizuju sve vaše želje. Radno vreme restorana je od 9h do 23h, dok je za proslave radno vreme sve do ponoći. 

    Restoran City Garden

    Ukoliko želite da osetite pravi duh Beograda uz autentične i originalne specijalitete, onda će restoran i cafe bar City Garden biti pravi izbor za vas. Kombinacija savršenih ukusa vina, nacionalne kuhinje i prelepog pogleda učiniće da se ovom restoranu uvek vraćate, a on će sigurno biti saveznik prilikom svih vaših bitnih događaja u životu. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.