Čistunica - Najbolji prijatelj u borbi protiv nečistoće

Blog / Ugostiteljstvo

  • Sadržaj
  • Nemate vremena za sebe i porodicu? Nema potrebe da gubite Vaše dragoceno vreme i na čišćenje stana. Čistunica će za vas uraditi sve mukotrpne kućne poslove, a vama omogućiti da slobodne trenutke iskoristite na lepši način.

    Šta je Čistunica i koje usluge pruža

    Čistunica je online web platforma napravljena za profesionalno pružanje usluga:

    • čišćenje, 
    • održavanje 
    • uređivanje vašeg prostora.

    U sklopu usluge čišćenje stanova (kuća i domaćinstava), u ponudi je i:

    • Generalno spremanje vašeg doma, čišćenje kuhinje, čišćenje kupatila, a po želji i peglanje veša. 

    Dakle, na jednom mestu ćete dobiti svu neophodna pomoć u domaćinstvu. Bilo da imate potrebu za jednokratnim ili redovnim čišćenjem, platforma je tu vam pruži uslugu vhunskog kvaliteta, kojom ćete biti izuzetno zadovoljni. Zato, ne čekajte. Već danas obebedite savršenog prijatelja vašeg doma. 

    Pored širokog dijapazona usluga, Čistunica je vaš najbolji izbor i zbog vrhunskog kvaliteta i nivoa usluga. 

    Garancija kvaliteta usluga

    Razlozi za rezervaciju preko Čistunice jesu zapravo najbolje čistačice u Vašem gradu.

    Sve čistačice registrovane na platformi su prošle:
    - proveru identiteta, 
    - proveru referenci
    - i kvaliteta rada.

    Čistačice su radnice koje su zaposlene u samoj kompaniji i koje su detaljno intervjuisane, a njihove kvalifikacije proverene. Na sajtu možete pročitati komentare koje ostavljaju drugi klijenti, kao i sistem ocenjivanja koji se koristi za svaku čistačicu. Tako ćete biti sigurni da ste izabrali najbolje i da nećete pruženom uslugom biti itekako zadovoljni. 

    Osim toga, na platformi Čistunica možete na lak način pronaći i najbolje čistačice u vašoj blizini tako što ih možete rezervisati i online putem njihovog sajta. Na ovom sjatu pronaćićete najbolju preporuku za čišćenje stanova u Beogradu. Način na koji to možete uraditi je sledeći: 

    • Unesite odgovarajići deo grada kako biste proverili da li trenutno imaju raspoložive čistačice u vašem području;
    • Izaberite plan čišćenja na osnovu vaših potreba i korisnička podrška će vas spojiti sa čistačicom;
    •  Plaćajte sigurno na mreži i upravljate rezervacijom pomoću vašeg korisničkog naloga;
    • Uživajte u čistom prostoru i pružite povratne informacije za konstantno poboljšanje kvaliteta.

    Korisnička služba i kontakt

    Još jedan sjajan adut koji Čistunica poseduje jeste i izuzetno posvećena korisnička služba. Oni su uvek tu da Vam pruže sve potrebne informacije i najkvalitetniji korisnički doživljaj. Ova usluga vam je dostupna: svakog dana od 8.00 do 20.00 časova.

    Pored toga, sve dodatne informacije možete pronaći na brojeve telefona: 062 / 150 68 78 Beograd i 064 / 965 53 89 Novi Sad ili putem mejla: cistunicabg@gmail.com

    Svojim profesionalnim pristupom i kvalitetom pružene usluge, Čistunica je garant vašeg zadovoljstva i duge saradnje. Dozvolite da Čistunica bude vaš partner u čistoći, udobnosti i sigurnosti. Sigurno je da ćete biti i više nego zadovoljni!

    Ukoliko vam je potreban i drugi vid usluge na teritoriji Beograda mozete pogledati celokupnu ponudu na cišćenje Beograd!

     

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.