Čikaške perverzije u Beogradu

Blog / Kultura

Kada se govori o perverzijama, to nekako uvek privuče pažnju velikog broja ljudi. Što eksplozivniji naslov, to je veća zainteresovanost. Iako naslov često može da odstupa od teksta, a nekada da uopšte nema veze sa ispod napisanim, to ovde nije slučaj. Možda je ovo naslov koji će navesti i neku drugu publiku da konačno poseti neku pozorišnu predstavu. Verujte da nije nemoguće izgovoriti ove dve reči u istoj rečenici, perverzije i pozorište. Srpska populacija važi za onaj narod koji možda još uvek nije razbio sve predrasude i gde i dalje postoje tabu teme, ali smo svakako na dobrom putu da rušimo barijere. Ako je ovakva predstava jedan od načina da zavolite pozorište, onda je sve dozvoljeno. A da li je i u istoimenoj predstavi sve dozvoljeno, moraćete se lično uveriti, jer je jedna od onih koje su zabranjene za mlađe od 16.

Predstava je prvobitno bila zakazana za 25. maj i u startu je bila rasprodata, ali se zbog bolesti jednog od članova odložila, te će se održati 29. juna u Sava centru, od 20 časova. Fenomenalna glumačka postava koju čine Dragan Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, obećava pravo uživanje u perverzijama. Ova predstava je od decembra 2014. godine imala oko 60 spektakularnih rasprodatih izvođenja u Domu omladine Beograda, ali i pozorištima i drugim dvoranama širom Srbije. Sada, nakon gotovo dvadeset godina, ova predstava će biti izvođena u originalnoj, prvobitnoj verziji koja se igrala od 1993. do 1998. godine. Zamisao i cilj ovakvog izvođenja "Čikaških perverzija" je ta da publika dobije priliku da vidi predstavu onakvom kakva je ona bila na početku, tokom premijernog izvođenja 1993. godine. Baš ovakve su se poslednji put igrale 1998. godine i sada će ponovo biti izvedene u Sava centru. Scene koje su vraćene u predstavu će biti još provokativnije i u pravom duhu seksualne revolucije, o čemu sama predstava i govori. Pokušaće makar na neko vreme da vrate sve prisutne u period čovečanstva kada su ljudi samo mislili na ljubav, a sve ostalo je bilo u drugom planu. Ovoj glumačkoj postavi se pridružuju još i mnogi statisti, plesni ansambl, a i scenografija će biti potpuno nova u Sava centru.

Ono što je sigurno je to da ćete zavoleti pozorište i možda Vas ovo navede da pogledate i neke predstave drugačijeg karaktera. 29. jun od 20 časova, Sava centar, mesto na kom će se odigrati najbolje perverzije u gradu.

Ne propustite ovu unikatnu predstavu i njeno originalno izvođenje. Iznajmite povoljno stan na dan i nabavite svoje ulaznice na vreme, po cenama od 800,00 1.000,00 i 1.200,00 dinara.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.