Cene stomatoloških usluga u Beogradu

Blog / Dentalni turizam

 • Sadržaj
 • Više puta smo pisali o dentalnom turizmu i generalno stomatološkim uslugama u Beogradu. Već je dobro poznato da su cene stomatologa u Beogradu znatno niže u odnosu na cene koje se kreću u inostranstvu, kao i tome da stranci dolaze u Beograd povodom zubarskih intervencija. Iz godine u godinu, informacija da su cene stomatoloških usluga u Beogradu mnogo povoljnije, ovde dovodi sve veći broj stranih državljana, ali i činjenica da će ih renta za stan u slučaju dužeg boravka koštati minimalno. I u situaciji da Vam je potreban stan na dan u Beogradu, povoljno je blaga reč. Tako da je i više nego ispaltivo sređivati zube u Beogradu.

  Do pre nekoliko godina, ova vest nije bila toliko zastupljena u svetu, pa najveću zahvalnost na odličnoj reklami domaćih stomatologa dugujemo upravo našim ljudima koji rade i žive u inostranstvu. Ovi ljudi su najčešći posetioci beogradskih stomatologa i veoma često po preporuci dolaze i njihovi prijatelji iz tih zemalja. Mi smo rešili da Vam pružimo detaljan uvid u cenovnik stomatoloških usluga u Beogradu.

  Dental Implant

  Ova stomatološka ordinacija o kojoj smo već pisali je središte savremene stomatologije i implantologije. Kada je reč o kvalitetu usluge, ovde ćete bez sumnje naići samo na profesionalnost i potpuno proverene, stručne stomatologe. Sve u vezi sa zubnom implantologijom, oralnom hirurgijom, protetikom i paradontologijom na jednom, proverenom i pravom mestu. Stručni kadar stomatologa odgovara svim Vašim zahtevima i izlazi u susret sa najboljim savetima i predlozima za dalje intervencije, kao i lečenje Vaših zuba. Dental Implant se nalazi u samom centru Beograda, u ulici Bulevar despota Stefana 13.

  Cenovnik

  Ova ordinacija uz cene svojih usluga garantuje i kvalitet istih. Za neke od intervencija dobijate garanciju na određeni vremenski period, a do reklamacije nikada nije dolazilo. Kada je reč o oralnoj hirurgiji, cene za neke od najčešćih intervencija su sledeće:

  • Rutinsko vađenje zuba - 20 evra, ovo uključuje anesteziju i samu intervenciju na zubu.
  • Komplikovanije vađenje zuba - 30 evra.
  • Sinus lift - 800 evra.
  • Terapije paradontopatije - od 20 do 35, evra u zavisnosti od toga šta je pacijentu potrebno.
  • Mobilni aparat po vilici - 250 evra
  • Fiksni aparat po vilici - od 650 evra do 1000 evra.

  Grin Dental Care

  Grin Dental Care je ordinacija svetskog iskustva, znanja i stručnosti, sa najpovoljnijim cenama u Beogradu. Stručni kadar koji raspolaže najboljom i najmodernijom opremom stekao je veliki broj pacijenata upravo zbog svog načina rada. Ovde svi brinu o Vama i Vašim zubima. Najviši estetski standardi i najsavremenija oprema su još samo jedna odlika ove ordinacije.

  Cenovnik

  • Bele plombe - 20 i 30 evra. 
  • Nadogradnja kompozitnog ispuna - 40 evra.
  • Uklanjanje zubnog kamenca - 20 evra.
  • Izbeljivanje zuba - 120 do 150 evra.
  • Ugradnja implantata sa suprastrukturom - 400 do 750 evra.
  • Totalna ili parcijalna akrilatna proteza - 160 i 250 evra.

  Ako uporedite cene stomatoloških usluga u Beogradu, sa cenama istih usluga u nekim drugim gradovima ostalih zemalja, shvatićete koliko su sve naše stomatološke ordinacije povoljnije, ali i kvalitetnije. Osmeh je nešto što nas krasi, zbog toga redovno odlazite na kontrole i negujte svoje zube na pravi način uz savete Vaših stručnih stomatologa.

  14 May 2021
  Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i stručnom timu najvišeg ranga u oftalmologiji, Sveti Vid će brzo i kvalitetno rešiti vaše probleme sa kataraktom.
  29 Apr 2021
  Ukoliko planirate ulaganje u nekretnine i kupovinu stana na Novom Beogradu, imajte u vidu da je Wellport projekat koji treba neizostavno da pogledate.