Beograd, jazz, nargila i palačinke

Blog / Ugostiteljstvo

Beograd je definitivno prvi grad u zemlji kada su u pitanju neobična mesta za izlazak. Zbog toga smo mi iz Apartmana u Beogradu, da umesto da vam serviramo najpopularnija mesta "na tacni", odabrali da vam predstavimo neka drugačija a ništa manje zamiljiva mesta. Kada smo kod serviranja, da li ste ogladneli? Imamo za vas pravo mesto, za sve vrste palačinki, a biće vam servirane na jedan sasvim originalan način - na rolerima. A ukoliko ste željni dobre džez muzike ili jedinstvene orijentalne atmosfere, u ovom tekstu ćete naći sve potrebne informacije. 

Sugar And Spice

Zaista široka ponuda palačinki, od domaćih, francuskih i američkih palačinki pa sve do belgijskih vafli. Izaberite svoju omiljenu verziju i uživajte u najmodernijem ambijentu koji je zaista na zavidnom nivou. U ponudi je i veliki izbor domaćih i stranih jela, salata, kao i velika ponuda koktela.Takođe možete uživati i u trikovima koje ove devojke izvode na rolerima kada ne serviraju hranu. To nije sve, jer se u ovom prelepom ambijentu organizuju i disko žurke sa velikim brojem didžejeva, u duhu sedamdesetih i osamdesetih, ili uz ritmove aktuelnih melodija današnje house muzike. Nalaze se na adresi Bulevar Nikole Tesle br 3 i radno vreme im je svakog dana od devet ujutru do ponoći. Dođite, zabavite se i uživajte u hrani na najbolji mogući način.

 

Shahrazad 

Još jedan od vidova zabave u nešto drugačijem ambijentu u Beogradu je nargila bar koji se nalazi na adresi Terazije 1. Mesto uređeno u orijentalnom stilu, koje tokom cele nedelje nudi večernji program trbušnih plesačica. Unutrašnjost ovog kluba se sastoji iz nekoliko odaja koje su na tri nivoa. U klubu ćete se osećati kao da ste u Turskoj, zamrznuti u onom vremenu kada je ovakav vid zabave bio najpopularniji. U ponudi je veliki broj nargila sa ogromnim brojem najrazličitijih ukusa. Ovaj bar je osnovan još 2004. godine i radi i dan danas, a  sasvim zasluženo nosi svoju reputaciju odličnog mesta za provod. Zabava je svakako zagarantovana, a i iskusićete nešto potpuno drugačije u samom centru Beograda. Posetite ovo mesto i podelite sa drugima dobre utiske koji ćete ovde svakako doživeti.

Jazz klub Ptica

Sledeće mesto u Beogradu koje vredi posetiti, posebno ako ste ljubitelj Jazz muzike i kulture koju ona gaji. Jedan od najboljih džez klubova u Beogradu i nalazi se na adresi Cara Uroša 19. Živa svirka talentovanih muzičara svakog vikenda garantuje kvalitetnu zabavu. Zidovi su ukrašeni ramovima slika popularnih džez i bluz muzičara. Klub Ptica je takođe i muzej starih muzičkih uređaja i ploča. Ovaj klub ima i malu baštu u kojoj možete na miru ispijati kafu i uživati uz zvuke omiljene muzike. Ako vas interesuje naše dnevno izdavanje stanova u blizini ovog kluba, više informacija možete dobiti na našem sajtu. 

Ostalo nam je samo da vam poželimo dobar provod, a ukoliko se odlučite za neko od mesta koje su Apartmani u Beogradu odabrali za vas, ne sumnjamo da će to sigurno biti tako. Svoje utiske podelite sa prijateljima i preporučite im ova mesta i naravno neki od naših apartmana koji su udobni, čisti i najjeftiniji apartmani u Beogradu.

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.