Beograd, domaćin Evropskog prvenstva u vaterpolu

Blog / Ugostiteljstvo

Svi ljubitelji sporta vrlo dobro znaju da evropsko prvenstvo u vaterpolu već uveliko traje, a kako se finale bliži, interesovanje publike je sve veće.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu je otpočelo desetog januara i održava se u Kombank Areni. Na prvenstvu učestvuje šesnaest muških i dvanaest ženskih ekipa. Ovo je svakako jedan od najznačajnijih sportskih događaja u godini, pored letnjih olimpijskih igara. Prema dosadašnjim rezultatima naše reprezentacije, polažu se velike nade da Srbija bude nosilac zlatne medalje. Moguće je i da smo jednostavno razmaženi jer smo navikli da naši momci redovno donose medalje sa velikih takmičenja. 

Kada je sport u pitanju, Srbija svakako ima čime da se pohvali. Počevši od naših zlatnih košarkaša, odbojkaša, majstora u borilačkim veštinama, teniserima i mnogim drugim, reklo bi se da smo nezaustavljivi kada se nameračimo na pobedu. Zli jezici bi rekli da sportski uspesi naše zemlje ne važe i za fudbal, koji nam u poslednje vreme ide malo lošije u odnosu na ostale sportove, ali činjenica je da naši fubaleri već decenijama igraju ključne uloge u najvećim svetskim klubovima poput Čelzija, Mančester Junajteda, Real Madrida ili Intera iz Milana. 

Kada je reč o samom vaterpolu, nekako su nas naši momci navikli na pobede i uspehe tokom svih ovih godina. Odaziv velikog broja gledalaca je za svaku pohvalu, što pokazuje da ljudi zaista poštuju naše igrače i cene umetnost ovog sporta. Biti domaćin jednog takvog prvenstva nosi i veliku odgovornost, ali smo mi ostali na visini zadatka i uz odličnu organizaciju propratili dosadašnje mečeve.

Beograd je domaćin održavanja Evropskog prvenstva u vaterpolu, a Apartmani u Beogradu će biti Vaš domaćin kada se radi o iznajmljivanju smeštaja. Za mnogobrojne posetioce našem gradu tokom održavanja prvenstva, obezbedili smo samo najbolji smeštaj u Beogradu. Kratkoročno izdavnje stanova je savšeno za sve ljubitelje sporta koji dolaze da bodre svoje timove.

Evropsko prvenstvo u vaterpolu se održava u organizaciji Vaterpolo saveza Srbije i preduzeća "EP vaterpolo 2016", pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Grada Beograda. Što se tiče ženske reprezentacije, tu smo malo slabiji u odnosu na muški tim, ali to ne umanjuje činjenicu da su se naše devojke borile kao lavice u svakoj utakmici. 

Evropsko prvenstvo u vaterpolu traje do 23. januara i karata još uvek ima u prodaji. U areni se pored domaćih, nalazi i veliki broj stranih gledalaca, a tek se očekuje još veča poseta Beogradu kako se bliži finale. Svi koji žele da prisustvuju jednom od najboljih sportskih događaja u Srbiji mogu sebi da obezbede karte kupovinom na biletarnici Kombank Arene, Kulturnom centru Beograda, Tržnom centru Ušće, na blagajni Doma omladine ili putem interneta na zvaničnoj stranici Kombank Arene. Svi koji žele da budu smešteni u neposrednoj blizini arene treba da pogledaju našu ponudu stan na dan Novi Beograd, sigurno će naći idealan smeštaj za sebe. 

Ostaje nam da bodrimo svoje timove i gledamo vrhunske sportiste u vodenim okršajima.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.