share with friends

U doba tehnologije i smart telefona gde je sve dostupno na klik često se desi da se zaborave prave vrednosti i da se kultura ostavi nekako po strani. Kulturni događaji kao što su odlazak u pozorište, na balet, koncerte itd. ostaju u senci savremenog načina života. Ali svakako ima i onih koji ipak sve ove lepe, kulturne i događaje vaspitnog karaktera stavljaju na prvo mesto i trude se da povećaju i svest ljudima o tome. Jedan od njih je i naš glumac Andrija Milošević koji je obogatio Beograd za još jednu pozorišnu scenu. 

 

 

Pozorišta u Beogradu predstavljaju hramove glumačke umetnosti pa je tako i pre par dana zvanično otvoreno i novo pozorište na mestu nekadašnjeg bioskopa “Šumadija” i simbolično nosi naziv “Teatar na Brdu”. Veliku podršku Andrija je dobio od prijatelja, kolega iz sveta kulture, i same opštine Čukarica što je zaista za svaku pohvalu. Prva predstava tj. premijera bila je predstava “Šećer je sitan osim kad je kocka” Nikole Pejakovića. Ova Pejakovićeva poznata komedija dobila je ovacije sale koja je bila popunjena do poslednjeg mesta, a zahvaljujući sjajnoj glumi Viktora Savića, Andrije Miloševića, Aleksandre Tomić i Slobode Mićalović.

 


U ovom teatru izvodiće se i predstave Pazi šta želiš, Zlatni lančić od bižuterije, Đurologija, Kralj Dragojlo protiv Deda Mraza i još mnoge druge. Sve informacije vezane za termine predstava i kupovinu karata možete pronaći i na sajtu ovog teatra.
Još jedna divna stvar koja će se održati pored standardnih koncerata u decembru u Beogradu, je i koncert u ovom teatru koji je posvećen velikom glumcu i čoveku, Marinku Madzgalju
Koncert je humanitarnog karaktera i učestvovaće i pevači i glumci, možete da očekujete zaista sjajnu atmosferu. Neki od učesnika su i Andrija Milošević, Ognjen Amidzić i Bend Flamingosi, Milan Kalinić, Goca Tržan, Ivana Peters, Sergej Ćetković, Marko Kon, Tijana Dapčević, Dejan Lutkić, Karolina Gočeva, Tamara Krcunović, Aleksandar Srećković i mnogi drugi pevači i glumci. 

 

 

Ukoliko smo Vas inspirisali da odete u pozorište i pogledate predstave u novom pozorištu koje krasi opštinu Čukarica, možete iznajmiti i stan na dan veoma povoljno u neposrednoj blizini teatra i ispratiti ceo repertoar.  

Mi za ovaj poduhvat imamo samo reči hvale i podrške i osnivačima želimo puno sreće u svim sadašnjim i budućim predstavama i poslovnim planovima!