Apartmani Zlatibor Sirogojno

Sirogojno smeštaj - kategorija koja obuhvata uređene, autentične planinske objekte. U okviru smeštaja u ovom delu planine nalaze se uglavnom drvene kućice, smeštene u prelepom planinskom ambijentu. Ovakav tip apartmana je idealan za porodične vikende, naročito sa decom. Pre svega jer vam je na raspolaganju sopstveno dvorište, idealno za dečju igru i zabavu, roštiljanje, uživanje u prvoj jutarnjoj kafi ili noćnom svežem vazduhu. Objekti ovakvog tipa obično, zahvaljujući svojoj velikoj površini, mogu primiti veći broj osoba, tako da vam je dostupno i grupno druženje i uživanje u planinskoj lepoti. Takođe, u okolini smeštaja nalaze se brojne atrakcije i čuveni sadržaji: Stopića pećina, Muzej na otvorenom Sirogojno ili Muzej pletilja. Gostiljski vodopadi nalaze se na udaljenosti od devet kilometara, a centar Zlatibora je 20 kilometara daleko. Mnoštvo različitih sadržaja i visok kvalitet smeštajnih objekata sigurna su garancija da ćete uživati u ovom delu Zlatibora.
Prikaži Mapu

Četvorosoban Apartman Nerina koliba Zlatibor Okolno mesto Sirogojno Ova brvnara sa svojim 70 m2 idealna je za porodice ili grupu prijatelja koji traže mir..

Zlatibor

Lokacija: Zlatibor Okolno mesto
Adresa: Trnava bb, Sirogojno 31207
Cena 90 €
Gosti: 6
Kvadratura : 70 m2
Struktura : Četvorosoban
Četvorosoban Apartman Nerina koliba Okolno mesto Zlatibor Sirogojno
90
Zlatibor Okolno mesto ~ Trnava bb, Sirogojno 31207
70 m2 Četvorosoban 6 Osobe 5.0 (3)

Dvosoban Apartman Melovic Zlatibor Rozanstvo Apartman Melović je idealno mesto za nezaboravan odmor od užurbanosti i vreve savremenog gradskog života.

Zlatibor

Lokacija: Zlatibor Okolno mesto
Adresa: Rozanstvo 31208 Zlatibor
Cena 35 €
Gosti: 4
Kvadratura : 42 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Melovic Zlatibor Rozanstvo
35
Zlatibor Okolno mesto ~ Rozanstvo 31208 Zlatibor
42 m2 Dvosoban 4 Osobe 0

Apartmani Zlatibor Sirogojno