Apartmani Zlatibor Karaula

Apartmani Zlatibor, Karaula - U potrazi ste za najboljim mestom za odmor na Zlatiboru i smeštajem u kome ćete se osećati prijatno? Došli ste na pravo mesto, jer smo se već pobrinuli da vam obezbedimo zlatiborski privatni smeštaj na najboljim lokacijama. Karaula je naselje koje se nalazi na nepun kilometar od centra, i pružiće vam neophodan mir kako biste uživali u potpunosti. Apartmani Zlatibor Karaula je ponuda koja je proizašla iz namere da vam omogućimo da iznajmite zlatiborski smeštaj u prelepom naselju koje je ograđeno od gužve centra, a opet vrlo brzo stižete do najposećenijih objekata. Takođe smo želeli da vam pružimo mogućnost izbora, jer zlatiborski hoteli umeju biti malo skuplji nego što ljudi mogu priuštiti, a pritom su naši apartmani na Zlatiboru podjednako udobni kao hotelske sobe. Zlatibor je odličan izbor bilo da dolazite sami ili u društvu, isto kao i izdavanje apartmana Zlatibor, jer su predviđeni za boravak kako za pojedinca tako i za veće grupe ljudi. Podrazumeva se da su skroz opremljeni i da ih krasi moderan enterijer, zato pogledajte kakav vam Zlatibor smeštaj nudimo i obavite svoju rezervaciju brzo i lako putem našeg sajta.
Prikaži Mapu

Kuća Arsenijević Zlatibor - Objekat Kuca za odmor Arsenijevic nudi smeštaj sa besplatnim WiFi internetom i pogledom na vrt na Zlatiboru.

Zlatibor

Lokacija: Zlatibor Okolno mesto
Adresa: Andrije Jevremovića
Cena 60 €
Gosti: 7
Kvadratura : 105 m2
Struktura : Trosoban
Kuća Arsenijević Zlatibor
60
Zlatibor Okolno mesto ~ Andrije Jevremovića
105 m2 Trosoban 7 Osobe 4.0 (1)

Vila Velickovic Zlatibor - sastoji se od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje, kupatila i terase. Dnevna soba opremljena je ugaonom garniturom na razvlačenje...

Zlatibor

Lokacija: Zlatibor Okolno mesto
Adresa: Sava Stanojčića
Cena 25 €
Gosti: 5
Kvadratura : 50 m2
Struktura : Dvosoban
Vila Velickovic Zlatibor
25
Zlatibor Okolno mesto ~ Sava Stanojčića
50 m2 Dvosoban 5 Osobe 0

Dvosoban Apartman Vila Velickovic A1 Zlatibor Karaula Za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom obezbedjen je i besplatan parking.

Zlatibor

Lokacija: Zlatibor Okolno mesto
Adresa: Sava Stanojčića bb
Cena 30 €
Gosti: 4
Kvadratura : 40 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Vila Velickovic A1 Zlatibor Karaula
30
Zlatibor Okolno mesto ~ Sava Stanojčića bb
40 m2 Dvosoban 4 Osobe 0

Dvosoban Apartman Vila Velickovic A3 Zlatibor Karaula Obezbeđeni su perškiri, posteljina, grejanje, wifi, tv. Apartman je pogodan za boravak 5 osoba.

Zlatibor

Lokacija: Zlatibor Okolno mesto
Adresa: Sava Stanojcica bb
Cena 30 €
Gosti: 5
Kvadratura : 40 m2
Struktura : Dvosoban
Dvosoban Apartman Vila Velickovic A3 Zlatibor Karaula
30
Zlatibor Okolno mesto ~ Sava Stanojcica bb
40 m2 Dvosoban 5 Osobe 0

Apartmani Zlatibor Karaula