Pretraga - Do savršenog apartmana u par koraka

Blog / Apartmandžije

  • Sadržaj
  • Bez obzira na to da li putujete na dan,dva, nedelju ili mesec, najbitnije je da pronađete smeštaj, i to da pronađete savršen smeštaj. Nema ništa lepše nego kad rezervišete upravo onakav apartman o kakvom ste maštali. Mnogima od vas možda ovo zvuči nebitno, ali smeštaj može mnogo da utiče na kompletan Vaš odmor. Na koje sve stvari treba da obratite pažnju kada birate apartman možete pročitati ovde.

    Kako bismo Vam olakšali potragu, pripremili smo Vam gomilu saveta o tome kako da na našem sajtu brzo i lako, u samo par koraka dođete do savršenog apartmana.

    Pretrazi možete pristupiti na više načina – preko početne strane, sekcije „Apartmani Beograd“ i „Lokacije“.
     

    Početna strana

    Na početnoj strani se nalazi jednostavna pretraga. Sve što treba da uradite je da popunite datum dolaska, odlaska, izaberete strukturu apartmana i broj osoba i pritisnete dugme „Pretraga“. Kako biste započeli pretragu nije potrebno da popunite sva polja, čak nije potrebno da popunite nijedno. Kada pritisnete dugme „Pretraga“ bićete preusmereni na drugu stranicu gde možete pregledati apartmane koji odgovaraju postavljenim kriterijumima i izvršiti detaljniju pretragu.

    Apartmani Beograd – detaljna pretraga

    Detaljnoj pretrazi takođe možete pristupiti i odmah, ukoliko u gornjem delu sajta pritisnete na sekciju „Apartmani Beograd“. 
    Detaljna pretraga Vam pruža mogućnost da u roku od samo nekoliko sekundi pronađete Vaš savršen apartman.
     


    Datum dolaska i odlaska – kao što smo već rekli možete vršiti pretragu i bez da popunije i jedno polje. Međutim ukoliko ne popunite datum dolaska i odlaska biće Vam izlistani svi apartmani u odnosu na ostale postavljene kriterijume, bez obzira na to da li su slobodni u periodu za koji je Vama smeštaj potreban. Kako biste olakšali sebi najbolje bi bilo da ova polja popunite.

    Broj osoba – neki apartmani koji se nalaze u našoj ponudi su veoma mali i odgovarajući su za boravak dvoje ljudi. Sa druge strane postoje apartmani koji mogu ugostiti i više od 16 ljudi. Kako biste brzo pronašli stan na dan koji po veličini odgovara broju ljudi koji će u njemu boraviti potrebno je da popunite ovo polje. Možete označiti počev od jedne osobe pa do 16+.

    Pretraga po imenu apartmana – ukoliko ste već boravili u nekom apartmanu i želite da ga ponovo rezervišete, ili već unapred znate tačan naziv apartmana koji želite, pretragu možete izvršiti i prema imenu apartmana.

    Struktura – kao i broj osoba i struktura apartmana je veoma bitna. U zavisnosti od toga šta želite, možete izabrati od studija pa do petosobnog apartmana.

    Parking – ukoliko dolazite kolima, ovo je jedna od najvažnijih stavki. Parking je jedan od najvećih problema u Beogradu i može Vam prouzrokovati mnogo nerviranja. Više o parkingu u Beogradu možete pročitati ovde. Ukoliko u pretrazi označite polje „Parking“ biće Vam prikazani svi apartmani koji poseduju sopstveno parking mesto, a koji odgovaraju ostalim zadatim kriterijumima.

    Cena – još jedna korisna opcija, koja Vam može mnogo pomoći u pretrazi. Bez obzira na to da li Vam je budžet ograničen ili tražite neki od luksuznih apartmana, uz pomoć ove opcije pretragu možete ograničiti i po ceni - kako maksimalnoj tako i minimalnoj. Sve što treba da uradite je da po dužini linije pomerite kružić sa jedne od strana (ili obe). Imajte na umu da se cene odnose na jedno noćenje.
     

    Lokacije

    Ukoliko postoji određena lokacija u Beogradu na kojoj želite da budete smešteni, pretragu možete izvršiti i na ovaj način.
     


    Potrebno je da u gornjem delu sajta kliknete na sekciju „Lokacije“ i izaberete jednu od ponuđenih lokacija. Kada to uradite otvoriće Vam se stranica na kojoj će biti izlistani svi apartmani koji se nalaze na zadatoj lokaciji.
     

    Kada pronađete apartman koji Vam se sviđa pritisnite na njega kako bi Vam se prikazale detaljne informacije.

    Ako je to Vaš savršen apartman pošaljite upit i rezervišite ga. Sada sve što treba da uradite je da se opustite jer ste jedan od najvećih problema vezanih za organizovanje odmora rešili – pronašli ste svoj savršen apartman u samo par koraka.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.