Zima, zima, e pa šta je...

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Tako kaže popularna dečija pesmica koju su mnogi od nas rado recitovali zimi. Srbija je zemlja veoma bogata prirodnim lepotama. Zemlja kroz koju protiču najlepše i najčistije reke, zemlja koja obiluje vegetacijom, koja ima dosta prelepih izvora i lekovitih banja, i na čijoj teritoriji se nalaze prelepe planine koje lede dah čak i u letnjim periodima.

    Ukoliko niste stanovnik naše zemlje, a želite da je posetite u zimskim danima koji predstoje, naši stanovi u Begoradu će vam pružiti priliku da se opustite u u potpunosti iskusite sve zimske čarloije u Srbiji. 

    Kopaonik

    Ukoliko volite da skijate, Kopaonik je pravo mesto za vas. Najveći skijaški centar u Srbiji, a njegova najviša tačka je Pančićev vrh, na 2017 metara nadmorske visine. Kopaonik je idealna zimska destinacija jer godišnje ima oko 200 sunčanih dana, što je veoma pogodno za uživanje u skijanju, šetnji ili vožnji žičarom. Kopaonik je mesto gde se održavaju seminari, rekreativne nastave i takmičenja u ekstremnim sportovima, a ne zaostaje ni u sferi noćnog života. Ukoliko nikada niste posetili Kopaonik, toplo vam preporučujemo da to učinite što pre.

    Zlatibor

    Zlatibor je još jedno prirodno bogatstvo Srbije. Planina čiji najviši vrh se nalazi na 1496 metara nadmorske visine, zlatibor je jedinstven po tome što je idealan za letovanje isto koliko i za zimovanje. Zlatibor se nalazi na 230km od Beograda, na pola puta do crnogorskog i dubrovačkog primorja. Zlatibor u toku godine ima prosečno 2000 sunčanih sati. Ovo predivno mesto može da zadovolji sve vaše potrebe, bez obzira da li želite da se opustite ili da uživate u adrenalinu i ekstremnim sportovima na snegu.

    Pored ove dve planine, u Srbiji se nalaze još i Divčibare, Tara, Rudnik, Zlatar i mnoge druge. Mi smo za vas izdvojili najbolje za predstojeću zimu. 

    Beograd

    Ukoliko niste za boravak na planini uvek možete posetiti srpsku prestonicu. Beograd je u zimskom periodu nešto posebno, jer bez obzira na vremenske uslove i temperaturu, odiše toplinom i ušuškanošću. Ulično osvetljenje je postavljeno tokom cele zime i to daje jednistven sjaj beogradskim večerima. Kada se smrznete šetajući prelepim ulicama Beograda, možete da se ugrejete u mnogobrojnim Beogradskim kafana i restoranima uz kuvanu rakiju ili vino. Uz sneg je, naravno, sve mnogo lepše, tako da je on samo šlag na tortu svake zime u Beogradu. Za najmlađe se uvek organizuju razne manifestacije, takođe postoji i poseban zimski program u pozorištima za sve uzraste. Tu su i beogradski muzeji koji su uvek aktuelni i koje svakako treba posetiti bez obzira na godišnje doba. još jedna veoma popularna manifestacija je "Ulica otvorenog srca", koja je uvek dobro poesećena a uz to je i humanitarne prirode. Neki trenuci se ipak ne mogu opisati rečima i zato je najbolje da spakujete svoj kofer i iskusite avanturu zvanu Beograd iz prve ruke. Ukoliko tražite stan za novu godinu, Apartmani u Beogradu će vam pomoći da nađete idealno mesto za vas. 

    Beograd je početna stanica za istraživanje Srbije i sigurno će vas oduševiti bez obzira na to kada planirate da dođete. Beograd nije grad, Beograd je avantura. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.