Vlado Georgiev u Kombank Areni

Blog / Koncerti

Svaka godina u Beogradu obiluje koncertima svetskih i domaćih muzičkih zvezda. Teško je odlučiti se samo za jedan događaj, ali smo zato tu da vam preporučimo samo najbolje, kao i uvek. Do ovog koncerta imate sasvim dovoljno vremena da nabavite karte po najpovoljnijim cenama ili gotovo džabe, a ukoliko ste iz drugog grada a želite da prisustvujete koncertu, cene prenoćišta u Beogradu su kod nas najpovoljnije. Malo kasnije ćemo Vam objasniti o čemu se radi, ali za početak nekoliko reči o ovom talentovanom muzičaru.

Vlado Georgiev je rođen u Dubrovniku, 1976. godine, odrastao je u Herceg Novom, a od sredine devedesetih godina živi u Beogradu gde poseduje i svoj muzički studio po imenu "Barba". Pored toga što je poznat kao pevač, on je takođe i veoma uspešan kompozitor i producent. Pre nego što je počeo svoju pevačku karijeru, Vlado je želeo da postane svirač džez muzike. Jedno vreme se bavio sviranjem harmonike, a potom i sintisajzera i klavira. Pokazao se veoma talentovanim koji god da je instrument bio u pitanju, a kasnije postaje popularan širom tadašnje Jugoslavije, kada je počeo da se bavi aranžmanima pesama mnogih pevača iz svih zemalja regiona. Neko vreme je bio i producent crnogorske grupe "Monteniggers". Sarađivao je i sa velikim brojem stranih zvezda, a učestvovao je i kao sudija u mnogim muzičkim takmičenjima. Jedna od popularnih emisija muzičkog karaktera u kojoj je Vlado bio jedan od omiljenijih učesnika, odnosno mentora, mladim kandidatima, bila je i emisija "Prvi glas Srbije". Što se tiče njegove muzike, izdao je mali broj albuma, ali je sa njih imao veliki broj hitova. Mnogi singlovi su doživeli velike uspehe kod publike, a neke od tih pesama su: "Žena bez imena", "Hej ti", "Reci mi da znam", "Nisam ljubomoran", "Do svitanja", "Živim da te nađem", "Lažljiva", "Iskreno", "Zbogom ljubavi" i mnoge druge pesme koje publika zna napamet. Vlado se takođe oprobao i kao glumac, te je bio i epizodni gost u serijama "Ono kao ljubav", "Pevaj brate" i "Vojna akademija".

Koncert Vlade Georgieva koji će se održati u Kombank areni 23.04.2016. sa početkom od 20 časova je prvi veliki solistički koncert ovog pevača u Beogradu, posle nekoliko godina. Slogan ovog koncerta je "Noć arome", upravo jer je organizovanje istog dogovoreno uz saradnju sa Grand Aroma kafom. Svojim vernim potrošačima, kao i vernoj publici Vlade Georgieva biće obezbeđene karte uz najbolji ukus kafe uz koji mogu uživati slušajući njegovu muziku. Sve što treba da uradite je da sakupite bar-kodove sa 1.5kg Grand Aroma kafe, zalepite ih na određen kupon koji ćete dobiti na prodajnim mestima i kada sakupite dovoljan broj bar-kodova, sa tim odete u bilo koji prodajni objekat WinWin prodavnice i dobićete svoju kartu. Karte se do petnaestog aprila ne mogu naći u slobodnoj prodaji, zato imate dovoljno vremena da sakupite broj kodova koji Vam je potreban. Pozovite prijatelje na kafu i obezbedite sebi karte na ovaj veoma originalan način.

Uživajte u kvalitetnoj muzici i informacijama iz prve ruke koje Vam samo Apartmani u Beogradu pružaju. Možda ćete doći sa društvom, ili sa partnerom, pa smo zato mi tu da obezbedimo povoljno noćenje u Beogradu za dvoje ili više ljudi. Nastavite da nas čitate, očekuje Vas još mnogo zanimljivosti na našem sajtu, a do tada, svratite na kafu u neki od naših apartmana.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.