Vladar Njegoš

Blog / Apartmani

Imena dva apartmana koja ovako spojena zaista asociraju na samog Njegoša. Ono što im je zajedničko je to da se nalaze na Vračaru, oba su veoma komforna i cene su im odlične. Naravno na ovoj lokaciji imamo još dosta naših stanova ukoliko su vam potrebni, ali ćemo vam danas predstaviti ova dva apartmana zvučnih imena. Vračar kao lokacija je veoma tražen upravo zbog toga što vam do samog centra treba svega par minuta gradskim prevozom, a za one koji vole da šetaju, svega desetak minuta kroz predivne beogradske ulice. Naši apartmani za noć Beograd su dostupni svima! 

No, da pređemo na apartmane zbog kojih i jesmo tu. Za početak vam otvaramo vrata našeg vladara. 

Apartmana Vladar

Apartman u kom ćete se osećati kao vladar, jer enterijer ovog stana odiše takvom energijom u šta se uveri svako ko ovde boravi, makar i na jedan dan. Apartman se nalazi u ulici Kralja Milana, koja spaja Terazije i Slaviju. Ovaj apartman se sastoji od dnevne i spavaće sobe. U spavaćoj sobi su vam na raspolaganju dva singl ležaja, dok se u dnevnoj sobi nalaze dva kauča.  Apartman Vladar je takođe kao i svi naši apartmani pokriven besplatnim internetom, a na raspolaganju vam je i kablovska televizija. Kupatilo sa tuš kabinom je kompletno je opremljeno. Kuhinja je takođe potpuno premljena i ima sve što je potrebno za pripremanje najukusnijih obroka. Ovaj stan poseduje i terasu, a na raspolaganju vam je i klima uređaj. Što se tiče parkinga, u blizini apartmana Vladar se nalaze mnoge javne garaže i parkirališta. Struktura stana je dvosoban, 50 kvadratnih metara a maksimalan broj osoba koje u njemu mogu boraviti je četiri. Za samo 40 evra na dan postanite vladari apartmana Vladar

Apartman Njegoš 

Nalazi se u Njegoševoj ulici, po kojoj je dobio i ime. Možda je nekim ljudima svaka kao Njegoševa, ali nije svaki apartman kao apartman Njegoš. Pored odlične lokacije, a zaista morate priznati da se nalazi na dobrom mestu, apartman je i veoma autentičan. Stan se nalazi na visokom prizemlju, opremljen je svim neophodnim stvarima za ugodan boravak. Na raspolaganju su vam LCD televizor, kablovska televizija, besplatan WiFi internet, grejanje je i u ovom stanu centralno, a tu je i klima uređaj. Pored svega ovoga, možete koristiti i mašinu za pranje i sušenje veša, peglu, mikrotalasnu, frižider, fen i toster. Posteljina je čista, kao i peškiri i redovno se menjaju. Odlično je povezan sa svim delovima grada, a u blizini njega se nalaze i naša dva velika fudbalska stadiona, stadion Crvene Zvezde i stadion Partizana. Stan je studio, veličine 26 metara kvadratnih, savršen za boravak maksimalno dve osobe. Možete ga iznajmiti po ceni od 35 evra na dan.

Uživajte u korišćenju naših usluga, jer je vaše uživanje naš posao. Ako ste zainteresovani za jeftin smeštaj u Beogradu naši ljubazni menadžeri će vam dati sve potrebne informacije.

Tu smo zbog vas i za vas, vaši Beograd Apartmani.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.