Uvod u apartmane Murals i Monmart

Blog / Apartmani

Po ugledu na seriju "Uvod u anatomiju", mi smo odlučili da Vas uvedemo u apartmaniju. Carstvo naših apartmana gde su Vam vrata uvek otvorena i služi tome da se Vi u njima osetite kao car. Koji god apartman odaberete, garantujemo Vam isti osećaj, kvalitet, udobnost i prelep enterijer. Naši apartmani za izdavanje u Beogradu su odraz našeg poslovanja sa Vama i zbog toga je sve na visokom nivou. Profesionalan odnos sa klijentima se svakako može primetiti i pri samoj rezervaciji apartmana, a potom i predaji ključeva, kao i tokom ostalih procedura za iznajmljivanje. Uvod u naše apartmane Vam za početak prezentuje naša ljubazna Maja, kojoj se na četu sajta možete obratiti za sva pitanja u vezi iznajmljivanja. Uvod u prostorije apartmana koji ste rezervisali Vam pokazuje Nemanja, koji je na raspolaganju za sve što Vam treba i koji će Vas dočekati, kao i ispratiti po završenom boravku. Sve ostalo što Vas zanima, prethodno se možete informisati na našem sajtu. Galerije fotografija stanova, cene, informacije o parking mestima za određene apartmane, dešavanja u gradu, mesta za obilazak i tako dalje...

Danas vas uvodimo u dva apartmana različitih cena i kvadrature, ali podjednako dobrog kvaliteta. Kod nas nijedan apartman ne zaostaje sa kvalitetom, pa tako ni ova dva u šta ćete se već uveriti kada ih pogledate.

APARTMAN MURALS:

Ovaj apartman se nalazi na adresi Nušićeva, Beograd, lociran u samom centru grada. Apartman je na šestom spratu nove zgrade, koja poseduje lift, ali i video nadzor. Svojom lokacijom Vam omogućava laku dostupnost svega što je popularno u Beogradu, tačnije, na par koraka Vam je  Knez Mihailova ulica, Terazije, Trg Republike i Kalemegdan. Apartman se sastoji od tri sobe, kupatila i kuhinje. U dnevnoj sobi se nalazi deo za sedenje i trpezarija. U spavaćoj sobi se nalazi prostrani bračni krevet, a u još jednoj odvojenoj spavaćoj sobi Vam je na raspolaganju još jedan bračni krevet. Kuhinja je prelepih boja i potpuno opremljena, sadrži i mikrotalasnu pećnicu, mašinu za pranje sudova, a takođe Vam je na raspolaganju i šank koji se nalazi u njenom sklopu. Kupatilo je takođe prelepih boja, a sadrži i hidromasažnu tuš kabinu. Grejanje u apartmanu Murals je centralno, a dostupan Vam je i klima uređaj. LCD televizor i kablovska su još jedan od pogodnosti svakog apartmana, a u ovom apartmanu imate i DVD plejer. Internet je besplatan i dostupan za 24h korišćenja. Čista posteljina i peškiri su obavezno spremni za korišćenje. Apartman Murals je trosoban, 75 kvadratnih metara i idealan za boravak četiri osobe. Možete ga iznajmiti po ceni od 65 evra na dan.

APARTMAN MONMART:

Ovaj apartman je takođe lociran u centru, ali u Skadarlijskoj ulici, na uglu sa Zetskom. kako bi Vam bilo još jasnije, apartman se nalazi u blizini Skadarlijske česme. Apartman je na trećem spratu zgrade koja poseduje lift. U apartmanu se nalazi dnevni boravak koji se sastoji od garniture i fotelje na razvlačenje, dok se u odvojenoj spavaćoj sobi nalazi komforan bračni krevet. Kuhinja je kompletno opremljena, sadrži i mikrotalasnu pećnicu, a kupatilo je sa tuš kabinom i mašinom za pranje veša. Na raspolaganju Vam je i čista posteljina, kao i peškiri. Grejanje je i u ovom apartmanu centralno, a internet i kablovska televizija potpuno besplatni za korišćenje. LCD televizor i klima uređaj su takođe deo opreme u stanu. Apartman je u blizini svega što Vam je potrebno, u blizini su mnogobrojni, čuveni, restorani Skadarlije. Tu su i prodavnice, bankomati, kafići, ali i pozorišta i muzeji. Apartman je dvosoban, 42 kvadratna metra, komforan za boravak četiri osobe. Cena apartmana po danu iznosi 40 evra.

Do sada smo Vas uveli u mnoge apartmane, ali tu nije kraj, tek ćemo Vam otvarati vrata novih i zanimljivih apartmana, na odličnim lokacijama (apartmani Vračar, Dorćol, Savski Venac, Novi Beograd...) i sa odličnim enterijerima, još povoljnijim cenama. Ne menjajte sajt, čitajte nas i u sledećoj epizodi uvoda u apartmaniju. Ovde ste uvek dobrodošli, Vaši Apartmani Beograd.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.