Sunshine Flower

Blog / Apartmani

Sunce nam je malo zatajilo i ne sija onom jačinom kao ovih dana, ali leto je još uvek tu i svakako uživamo u ovim prijatnijim danima uz nešto niže temperature. Ovakvo vreme je možda i najlepše za uživanje u Beogradu, jer možete lagano šetati ulicama grada bez da se istopite od vrućine. Verujemo da svaki dan svog odmora i te kako koristite na pravi način, ali za pravo odmaranje ne možete iznajmiti bilo kakav smeštaj. Za to su već zaduženi Apartmani Beograd, koji iznova izbacuju nove ponude svojih stanova. Na primer, u ponudi imamo najnovije spa apartmane u Beogradu koje prosto morate pogledati za osveženje tokom ovih letnjih dana. Pa, pošto se Sunce malo pritajilo, a leto je još uvek aktuelno, mi Vam vraćamo malo sunčevih zraka preko naših apartmana. Predstavljamo Vam dva nova apartmana iz naše kolekcije, pa pogledajte šta se sve nalazi iza njihovih vrata...

APARTMAN SUNSHINE:

Apartman koji sa razlogom nosi ovo ime. Nalazi se u samom centru grada, na adresi Vase Čarapića, Beograd. Enterijer veselih i prijatnih boja, osvetljenost koja odmara oči i skladno uređen nameštaj su odlike Apartmana Sunshine. Upakovan je po svačijoj meri, mali, ali luksuzan, sadrži sve što će Vaš boravak učiniti pravim uzivanjem. Sastoji se iz sobe, koja je opremljena francuskim ležajem veoma udobnim za miran san i odmor. Ima mini kuhinju u koju je uključen i trpezarijski deo, a kupatilo je sa tuš kabinom. Ovaj stan ima i dva mini balkona, što samo doprinosi kompletnom utisku elegancije i sofisticiranosti na tako malom prostoru. Grejanje u ovom apartmanu se obavlja preko TA peći, koja Vam u ovim mesecima svakako neće ni biti potrebna, ali u slučaju da vam zatreba hlađenje, tu je klima uređaj kada temperature postanu vrelije. Na LCD televizoru možete pratiti sve aktuelnosti iz zemlje i sveta putam kablovske televizije koja je naravno obavezna u svim našim apartmanima. Kada Vam televizija dosadi, možete koristiti i besplatan WiFi internet koji Vam je na raspolaganju 24 časa. U stanu možete koristiti i fen, toaletni pribor, a imate i obezbeđene peškire, kao i posteljinu. Apartman je smešten na prvom spratu zgrade koja ne poseduje lift ali obzirom na to da je stan na prvom spratu, ovo Vam neće teško pasti. Kada kročite napolje iz stana, okruženi ste pravom energijom grada, koja je najviše kanalisana upravo na ovaj centralni deo. U blizini Vam je glavna ulica za šetanje i sve što Vas zanima, a to je naravno ulica Knez Mihailova. Trg Republike je takođe u blizini apartmana, kao i čuvena ulica Skadarlija. Mnogi popularni kafići i restorani se takođe nalaze u Vašem okruženju, pa slobodno posetite neki i čekirajte se na najpopularnijim mestima. Što se tiče strukture stana, apartman je studio, 23 kvadratna metra i idealan za boravak maksimalno dve osobe. Ako dolazite svojim vozilom, u blizini se nalazi javna garaža na Obilićevom Vencu, tako da ne morate brinuti za svoj auto, koji Vam po centru grada svakako neće ni biti potreban jer Vam je sve na dohvat ruke. Apartman Sunshine možete iznajmiti po ceni od 35 evra na dan. Stoga, ako tražite prenoćište u Beogradu za 10 evra, možete iznajmiti ovaj apartman sa prijateljima i podeliti trošak.

APARTMAN FLOWER:

Ovaj apartman se nalazi u prelepom i mirnom kraju koji obiluje vegetacijom, gde ima dosta zelenila i cveća, otuda i potiče naziv. Adresa apartmana je Crnotravska, Beograd. Lociran je na Banjici, od samog centra grada udaljen samo šest kilometara koji se ni ne osete jer put gradskim prevozom ne traje dugo. Apartman Flower se nalazi u prizemlju i svakako je jedan od lepših iz naše ponude. Sastoji se iz prostrane dnevne sobe i spavaće sobe. U dnevnoj sobi se nalazi udoban trosed na razvlačenje, dok je u spavaćoj obezbeđen bračni krevet. Kuhinja je sa trpezarijskim delom, a kupatilo je sa tuš kabinom. Grejanje u ovom apartmanu je centralno, a sadrži još i peglu, dasku za peglanje, fen za kosu, mašinu za pranje veša, čistu posteljinu i peškire. WiFi internet i kablovska su besplatni, u stanu se takođe nalazi i LCD televizor. Ovaj apartman poseduje i klimu, a iz dnevne sobe se izlazi u prelepu baštu koja je dovoljno prostrana i ograđena, tako da imate svu privatnost. U bašti je uvek hlad koji prave okolna drveća i atmosfera je zaista prelepa. Sportski centar Banjica o kom smo Vam već pisali se nalazi u blizini apartmana, a tu je i VMA (Vojno-medicinska akademija). Apartman je dobro povezan sa svim delovima grada, tako da je pravo uživanje odmarati u njemu kada se vratite iz ludog provoda ili nekog većeg dešavanja u centru. Prelepog enterijera i estetski veoma dobro upakovanog nameštaja. Dvosoban je, veličine 70 kvadratnih metara i idealan za boravak maksimalno četiri osobe. Parking mesta se nalaze svuda oko zgrade i besplatna su. Apartman možete iznajmiti po ceni od 30 evra.

U apartmanima sunca i cveća sigurno ne može biti loše, a ova dva apartmana su upravo najbolja kada Vam je potreban odmor i to u odličnom ambijentu.  Stanovi koji su zaista jedni od lepših i povoljnijih koje nudimo. Zato rezervišite na vreme i obezbedite sebi pravu oazu za odmor u velikom i bučnom Beogradu.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.