Alfaparf - Mesto koje će vaša kosa obožavati

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Da li želite konačno da pronađete prostor i tim ljudi kojima vaša kosa može da veruje? Salon u kome će sve vaše želje biti ispunjene i koji će vaše frizure urediti baš onako kako vi želite? Potrebno vam je i to da pored estetike vaša kosa izgleda blistavo, zdravo i negovano? Dobro došli u Studio Alfaparf! Frizerski salon koji će postati najbolji prijatelj vaše kose i vaš saputnik do zadovoljstva i samopouzdanja. Ovaj moderni, uređeni salon, koji poseduje široku frizersku opremu i potrebne aparate pružiće vam širok asortiman najraznovrsnijih frizerskih usluga, saveta za negu i Alfa proizvoda za održavanje i postojanost lepote vaše kose. 

    Alfaparf Milano

    Studio Alfaparf predstavlja frizerski salon renomiranog brenda Alfaparf Milano. Reč je multinacionalnom brendu, čije je poreklo u Italiji. A ko je taj ko bolje od Italijana zna kako treba voditi računa o lepoti. Proizvodi koje stvara ovaj brend testirani su dugi niz godina i stalno se usavršavaju kako bi se u potpunosti prilagodili svim tipovima kose i činili ih zdravim i negovanim. U okviru ponude nalaze se visokokvalitetni proizvodi namenjeni za sve što je potrebno za stvaranje savršenih frizura: od boja za kosu, preparata za oblikovanje i formiranje frizure do proizvoda za negu i održavanje. U okviru beogradskog Alfaparf salona koriste se svi pomenuti proizvodi, koji veštim i iskusnih frizerima pomažu da vašu kosu učine blistavom, glatkom i negovanom. 

    Usluge u okviru Big Fashion šoping centra

    Alfaparf je frizerski salon koji se može pohvaliti velikim broj zadovoljnih korisnika, koji su u salonu pronašli rešenje za mnoge potrebne usluge. Vešti frizeri će vam pružiti usluge za žene i muškarce, od kojih su najtraženije: 

    Usluge za žene

    • Žensko šišanje
    • Feniranje: na ravno, lokne uz upotrebu prese ili figara
    • Talasi
    • Farbanje - uz upotrebu Alfaparf farbi sa ili bez amonijaka. U okviru ove usluge možete birati različite vrste: farbanje izrastka, farbanje cele kose, blajhanje, uslužno farbanje
    • Nove, naročito popularne tehnike: 

    • Balejaž - nijansiranje kose bez precizno određenog mesta pramenova;  Ombre - jače nijansiranje od tamnog korena ka svetlijim krajevima 
    • Sombre - nežniji kontrast u nijansama nego što je slučaj kod Ombre tehnike
    • Bond Rebuilder - zaštita kose od neželjenih efekata prilikom farbanja
    • Pigments - jedna od najpopularnijih uluga, koja podrazumeva farabnje. Stvaranje novih nijansi, osvežavanje boje i sjaja kose ili uklanjanje neželjenih tonova. 
    • Raznovrsni tretmani -  najbolji način da obnovite kosu, nahranite je i učinite zanosnom. U okviru ove kategorije možete izabrati: 
    • Keratinsko ispravljanje kose - trajno ispravljanje i hranjenje kose keratinom, bez sulfata i parabena
    • Alfaparf tretman - obnova oštećene kose, uz tri vrste različitih tretmana
    • Botox kose - hidratacije, oporavljanje oštećene kose uz upotrebu mešavine ulja, kolagena, hijaluronske kiseli
    • Semi di Lino tretman ampulama - koristi se za sve tipove kose, a u najkraćem vremenskom periodu daje očekivane efekte
    • Dubinsko pranje dlake i temena, koje se vrši uz upotrebu kvalitetnih šampona iz Alfaparf kolekcije
    • Svečane frizure - sve vrste svečanih frizura po želji. One će učiniti da zablistate na bitnim događajima, steknete samopouzdanje i osećate se zanosno
    • Osim frizerskih usluga, u okviru Alfaparf studija možete dobiti i najkvalitetnija profesionalna šminkanja, koja će vas u potpunosti pripremiti za važne svečanosti.

    Da biste svoju lepotu održavale i nakon izlaska iz salona, u okviru njega možete nabaviti sve Alfaparf, Semi di Lino i Precious Nature proizvode za negu i održavanje kose. 
    Kombinacija odlično urađenih frizerskih usluga i upotreba proverenih preparata učiniće da konačno postignete postojanost i kvalitet vaše kose, koji će trajati.

    Usluge za muškarce

    Alfaparf frizeri obučeni su i za muško šišanje i sređivanje brade, tako da i jača polovina klijenata može dovesti svoj izgled do savršenstva. Studio vam omogućava da se zajedno sa svojim boljim polovinama doterate i pripremite za bitne, svečane događaje. 

    ​Alfaparf frizeri koriste moto: Kratka, srednja ili duga kosa?! Nije važno, sve dok je ekstremno glatka! Ovo nam pokazuje da im je na prvom mesto zdravlje i svežina kose, a zatim dolaze estetika i biranje različitih varijanata, boja, dužina. Ono što je sigurno jeste da će sve usluge biti kvalitetno odrađene, uz praćenje vaših želja i uvažavanje vašeg izbora, a uz korišćenje najkvalitetnijih preparata i frizerske opreme.

    Alfaparf Nails

    Studio poseduje i deo koji je posvećen uslugama manikira. U prizemlju šoping centra Big Fashion nalazi se Alfaparf štand, u kome možete dovesti svoje nokte do savršenstva. Iskusne radnice pružiće vam sve vrste usluga, te osim estetike, vaši nokti će biti zdravi i negovani.

    Usluge u okviru Ada Mall šoping centra

    Studio Alfaparf pruža usluge na više različitih lokacija. Osim u šopingu centru Big Fashion, Alfaparf poseduje salon i u centru Ada Mall. Ovaj salon na Adi pruža sve vrste frizerskih i kozmetičkih usluga za žene i muškarce. Izaberite neku od dostupnih i uuživajte u svom predivnom izgledu:

    • Frizer
    • Depilacija
    • Masaža
    • Pedikir
    • Tretmani lica
    • Solarijum

    Adresa i kontakt

    Ukoliko želite da pružite svojoj kosi savršen tretman i učinite je zdravom i negovanom, što pre zakažite svoje termine u Alfaparf studiju. To možete učiniti na adresi: Višnjička 84, šoping centar Big Fashion (Lokal 043c, prizemlje) ili pozivom na broj telefona: 062 1963453 i 011 4049331

    Nails studio (prizemlje šoping centra Big Fashion): 062 455125 i 011 4029435

    Salon u okviru Ada Mall šoping centra - Radnička 9, III sprat (03-36)

    Kontakt: 063 655 375 i 011 451 34 80

    Budite lepe i srećne. Zablistajte uz Alfaparf!

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.