Stan na d(l)an

Blog / Apartmani

 • Sadržaj
 • Možda je ovo samo igra reči, ali naša ponuda Stan na dan svakako nije. Živimo u vremenu kada se gotovo sve odigrava brzo, brza hrana, brzi sastanci, ukratko brzi život. U svoj toj brzini nemate dovoljno vremena da tražite jeftin smeštaj ukoliko dolazite u Beograd na jedan dan, a ne želite da provedete noć u kafiću ili čekaonici. Ako još uvek niste koristili neki od apartmana iz naše ponude nemojte se dvoumiti i rezervišite svoj stan već danas.

  Stan na dan je pravi izbor

   Prednost naših apartmana je to što se nalaze na gotovo svim lokacijama, širom Beograda a dovoljno je da telefonom rezervišete svoj stan 24h pre dolaska i na našem sajtu popunite obrazac za rezervaciju. Nije bitno da li dolazite sami ili u društvu, stan na dan je idealan za vaše potrebe, bez obzira kakve one bile. Beograd je grad u kom se uvek nešto događa, čija se infrastruktura brzo razvija, i svakim danom privlači ljude iz raznih sfera života. Beograd je mest gde se održavaju koncerti velikih svetskih zvezda, a ukoliko dolazite iz mesta koje je udaljeno od Beograda, a nemate kod koga da prenoćite, naša ponuda je idealna za vas. Bliži se i novogodišni sajam koji svakako vredi posetiti ako volite adrenalinske vožnje koje nudi luna park ili jednostavno želite uživati u jedinstvenoj prazničnoj čaroliji u Beogradu.

  Tu smo da pomognemo

  Ukoliko vam se Beograd osladi svoj boravak uvek možete produžiti u dogovoru sa ljudima iz našeg tima. Kada stignete u Beograd. će vas sačekati na lokaciji vašeg apartmana da bi vam uručili ključeve i objasnili sve u vezi sa vašim apartmanom. Takođe, ukoliko u toku svog boravka budete imali bilo kakva dodatna pitanja, nemojte da se ustručavate da nam ih postavite, tu smo da vaš boravak učinimo bezbrižnim.

  Pogledajte našu ponudu

  U našoj galeriji možete pogledati slike svakog stana pojedinačno i informisati se o tome šta on poseduje, kao i o ceni koja se nalazi u opisu svakog stana. Takodje možete odabrati tip stana, odnosno, da li vam više odgovara studio, jednosoban, dvosoban, trosoban, četvorosoban ili petosoban stan. Po cenama do najviše 120 evra u zavisnosti od toga koji tip stana ste odabrali i za koliko ljudi. Stan na dan je idealno rešenje za sve koji dolaze u Beograd na jedan dan a žele da uživaju sav komfor koji jedan privatan stan pruža. 

  Ukoliko Vam je Beograd samo trenutna destinacija i treba vam udobno i dobro opremljeno mesto kako bi odmorili i nastavili dalje svoje putovanje, ne oklevajte, rezervišite svoj apartman odma. Uverite se da zaista pružamo vrhunsku uslugu po veoma pristupačnim cenama. Ukoliko vas interesuju najjeftiniji apartmani u Beogradu, pogledajte našu celokupnu ponudu apartmana. 

  17 Jun 2021
  Predstavljamo vam sve najvažnije informacije o vakcinaciji protiv korona virusa i iznajmljivanju smeštaja sa popustom za vreme vakcinacije.
  14 May 2021
  Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i stručnom timu najvišeg ranga u oftalmologiji, Sveti Vid će brzo i kvalitetno rešiti vaše probleme sa kataraktom.