Stan na dan sa parkingom u Beogradu

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Jedan od najtraženijih upita koje dobijamo od gostiju, kada je u pitanju privatni smeštaj, jeste stan na dan sa parkingom u Beogradu! Iz tog razloga, odlučili smo da posvetimo malo vremena i pažnje kako bismo napravili što bolju prezentaciju i kako bismo Vam što više olakšali potragu sa savršenim apartmanom koji ima sopstveno parking mesto ili garažu gde možete ostaviti svoj auto za vreme boravka u Beogradu. Potražite na našem sajtu Vaš idelan stan na dan, Beograd čeka na Vas.

    Parkiranje u Beogradu već dugo je veliki problem, kako za stanovnike glavnom grada Srbije, tako i za sve posetioce i turiste koji dolaze svojim automobilom. Na ulicama Beograda sve je više vozača, odnosno automobila, a broj parking mesta je sve više u deficitu tako da je pronalazak besplatnog parkinga gotovo nemoguća misija. Centar grada je oduvek bio problem za parking (naročito zbog zona), mada to sve više postaju i ostali delovi grada. Neretko se dešava da su i kapaciteti javnih garaža popunjeni i da vozači izgube dosta vremena (i novca) dok pronadju parking! 

    Iako na prvi pogled potraga za stanom na dan sa parkingom deluje ne tako optimistično, mi smo se potrudili da svim našim gostima koji u Beograd dolaze sopstvenim autom obezbedimo veliki izbor apartmana koji u svojoj ponudi imaju parking ili garažu! Upravo zbog toga što veliki broj naših gostiju dolazi automobilom iz regiona ili unutrašnjosti Srbije, za Vas smo pripremili prezentaciju apartmana koji nude garažno ili obezbedjeno parking mesto.

     

    Opcije parkiranja su različite: 

     

    1. pojedini apartmani nude opciju besplatnog parkiranja ispred objekta u kome se nalazi stan (mesto nije rezervisano, a parking je besplatan) zatim tu je: 

    2. mesto u dvorištu zgrade (uglavnom besplatna opcija, ali sve zavisi od uslova zakupa apartmana) kao i :

    3. garaža u zgradi (besplatno ili uz doplatu, zavisno od apartmana), a postoji i slučaj kada je:

    4. parking udaljen od objekta u kome se nalazi apartman (npr zgrada nema svoj parking, ali je vlasnik uspeo da obezbedi parking mesto svojim gostima u blizini apartmana). 

     

    Bez obzira u kom delu Beograda tražite stan na dan sa parkingom, potrudićemo se da Vam pronadjemo idealan smeštaj u koji ćete rado poželeti da se vratite svaki naredni put.

     
     

    Apartmani sa parkingom u centru Beograda

    Kao i u svakoj prestonici, tako je i u Beogradu privatni smeštaj najtraženiji upravo u centru grada! Samo neki od razloga zbog čega svaki posetilac želi da bude smešten upravo u srcu Beograda jesu Knez Mihailova ulica, Kalemegdan, boemska četvrt Skadarlija, ali i značajan broj muzeja, pozorišta, galerija itd. Živopisne ulice, srdačni ljudi, puni kafići, noćni provod- sve su to sinonimi za Beograd, a sve to možete "pronaći" u centru prestonice Srbije. Takodje, u centru Beograda nalazi se veliki broj apartmana u kojima je dostupan parking. 

    Da krenemo od u Gospodar Jevremove ulice na Dorćolu, gde je smešten je apartman Crossroads- savršen porodični apartman u kome komforno može da se smesti do 6 osoba. Od Trga Republike udaljen je svega par minuta lagane šetnje, a veliku prednost boravka u ovom apartmanu čini besplatan parking u privatnoj garaži koja se nalazi u zgradi apartmana. Ukoliko Vam je jedan od uslova pri potrazi apartmana osećaj komfora i udobnost, defiinitivno birate apartman Crossroads.

    Dalje idemo do Studentskog trga gde se nalazi apartman Vasina sa besplatnim parkingom u dvorištu zgrade! Ono što odlikuje ovaj apartman je savršena lokacija- blizina Knez Mihailove, Kalemegdana, Skadarlije i ostalih važnijih lokacija u gradu. Apartman je potpuno opremljen za boravak do 4 osobe, a uz to, cene su veoma povoljne, što ovaj stan na dan čini idealnim kako za kraće, tako i za duže boravke. Ukoliko dolazite autom, zagarantovan je parking u dvorištu zgrade i ulazi u cenu zakupa. 

    U neposrednoj blizini Botaničke bašte, u Carigradskoj ulici, nalazi se povoljan apartman sa parkingom- apartman Stefani! Iako u strogom centru grada, ulica je mirna i tiha, tako da je boravak u ovom apartmanu predvidjen za sve goste koji dolaze da odmore, a da ipak budu u epicentru dešavanja. Stan je potpuno opremljen za Vaš prijatan boravak u Beogradu, a dodatna pogodnost je besplatan parking u zgradi! Na istoj lokaciji nalaze se i apartmani Stefani 1 i 2, sa obezbedjenim parkingom.

     
     

    Ukoliko tražite luksuzno uredjen stan na dan u centru Beograda, a da poseduje parking, naša preporuka je da to bude apartman Forever! Smešten je u novijoj zgradi u ulici Cara Dušana na Dorćolu i lokacijski je odlično povezan sa svim turističkim mestima Beograda (na sličnoj je udaljenosti od Kalemegdana, Skadarlije, Knez Mihailove), a isto tako je u blizini velikog broja restorana i kafića. Svoj automobil možete parkirati u garaži zgrade (jedina mana je što ne može džip).

    Apartman Dolce Vita je apartman za dve osobe sa besplatnim parking mestom u strogom centru Beograda! Smešten u ulici Kraljice Natalije, apartman Dolce Vita nalazi se u jednom od popularnijih delova Beograda. Glavna odlika ovog apartmana jeste veoma pristupačna cena zakupa, u koju je uključen parking u dvorištu, što ga čini jednim od najtraženijih stanova iz naše ponude! Pored toga, kompletno je opremljen za kraći ili duži boravak, tako da, ako tražite smeštaj u strogom centru Beograda sa parkingom- Dolce Vita je savršen izbor!

     
    Trg Republike
     
     

    Apartmani sa parkingom na Vračaru

    Vračar. Simbol „starog“ dela Beograda. Najmanja, a najgušće naseljena opština u Beogradu. Hram Svetog Save, muzej Nikole Tesle, Slavija, Čubura, Neimar, Kalenić pijaca- u razmaku od svega nekoliko kilometara. Pored poznatih lokaliteta, ono što krasi Vračar i zbog čega se uvek traži stan na dan na Vračaru, jeste onaj duh i šarm starog Beograda koji ćete najbolje osetiti upravo ovde. Iz tog razloga, Vračar je „dom“ velikog broja apartmana na dnevno izdavanje.

    Nadomak Čuburskog parka nalazi se apartman sa parkingom Spa. Po nazivu možete zaključiti da Vas u ovom apartmanu očekuje odmor iz snova, pa makar to bilo i prenoćište. Dovoljno da se opustite u sauni i relaksirate u djakuzi kadi. Na raspolaganju je i parking u garaži na upit i uz doplatu od 5 evra, ali s obzirom na to da na Vračaru retko gde možete naći parking (jer spada u zoniran deo), cena je i više nego simbolična.

    Na sličnoj lokaciji kao apartman Spa, samo s druge strane Čuburskog parka, smešten je apartman Posejdon. Pogled na Hram Svetog Save, lokacija apartmana, kao i garažno mesto u zgradi samo su neke od pogodnosti ukoliko boravite u ovom stanu na dan. Parking je besplatan, odnosno uključen je u cenu zakupa! Sam apartman je lukuzno uredjen, odiše toplinom i idealan je za boravak do 3 osobe. Lokacijski je odlično povezan sa ostalim delovima grada, a ukoliko dolazite sopstvenim autom, parking je svakako jedna briga manje! U istoj zgradi se nalazi i apartman Triton (sa garažnim mestom).

     
     

    Ako tražite smeštaj u blizini Slavije sa parkingom, naša preporuka je apartman Lovac. Nalazi se naspram poznatog boemskog restorana, po kome je i dobio naziv, u ulici Alekse Nenadovića. Veoma je komforan i moderno dizajniran i kao takav, veoma popularan medju gostima koji traže smeštaj na Vračaru! Do Hrama Svetog Save i Trga Slavija potrebno je svega nekoliko minuta lagane šetnje. Svim gostima na raspolaganju je i privatna garaža uz doplatu od 5 evra po danu

    Rafaelo spada u red povoljnijih apartmana na dan na Vračaru. Interesantan kako zbog lokacije, tako i zbog činjenice da je u cenu zakupa uključeno parking mesto, stan na dan Rafaelo je idealan za porodice, s obzirom da je opremljen za boravak do 5 osoba. U neposrednoj blizini apartmana nalazi se veliki broj restorana, kafića, marketa, apoteka, kao i Čuburski park sa sadržajem za naše najmladje goste. Komfor, miran kraj, besplatan parking na 100 metara od apartmana, pristupačne cene- dobitna kombinacija za stan na dan u Beogradu, a sve to dobijate boravkom u apartmanu Rafaelo.

    U najlepšem delu Vračara, u Nebojšinoj ulici, nalazi se luksuzno uredjen apartman Ekatarina. Apartman je potpuno nov, modernog je dizajna i predvidjen je za goste istančanog ukusa. Prostran je i komforan, a o svakom detalju se vodilo računa. Savršen je kako za porodice, tako i za poslovne ljude kojima je potrebno prenoćište u Beogradu. U cenu zakupa ulazi i privatni parking, koji se nalazi na oko 500 metara od apartmana.

     
     

    Apartmani sa parkingom na Zvezdari

    Za sve goste koji teže za pravim odmorom, a da ipak nisu udaljeni o samog centra Beograda, idealno rešenje su apartmani na Zvezdari. Blizina Zvezdarske šume, Bulevara Kralja Aleksandra, Vukovog spomenika samo su neki od razloga zašto veliki broj gostiju upravo na Zvezdari traži smeštaj na dan! Zvazdara odiše mirom i tišinom pa ukoliko želite da pobegnete od gradske buke, mi ćemo Vam pomoći da potražite stan na dan koji odgovara Vašim kriterijumima.

    Nedaleko od Tržnog centra Zira i Ruzveltove ulice, nalazi se apartman Sara! Lociran je u mirnom kraju, u maloj zgradi koja ima samo 2 sprata pa je s te strane savršen za sve gosti kojima smeta buka i koji žele da odmore u pravom smislu te reči. Apartman Sara je kompletno namešten i opremljen svim neophodnim elementima, kako za kraće tako i za duže boravke. Uredjen je tako da preovladavaju tople boje, pa ćete imati osećaj kao da ste kod svoje kuće. Ipak ono što ovaj apartman na Zvezdari izdvaja od drugih jeste besplatno garažno mesto ispod samog stana. Garaža je na daljinsko upravljanje, tako da je bezbednost Vašeg auta garantovana 100%!

     
     

    Apartman Zvezda je savršeno ušuškani apartman od 30 kvadrata i predstavlja pravi mali raj za dvoje. Nalazi se na sličnoj lokaciji kao i apartman Sara (blizu TC Zira) u ulici Braće Ribnikar! Ukoliko tražite oazu mirau kojoj možete da se opustite i uživate, odaberite apartman Zvezda. Laganim hodom možete doći do Bulevara ili Vukovog spomenika, a odlična je povezanost i linijama gradskog prevoza. Vaš auto možete parkirati ispred objekta u kome se nalazi apartman. Parking nije rezervisan, ali s obzirom na to da je stan smešten u mirnom kraju gde parking nije zoniran, mesta ima uvek. Pored toga, postoji i opcija garažnog mesta na upit i uz doplatu od 5 evra po danu.

    U ulici Djuke Dinića, koja „izlazi“ na Bulevar, nalazi se moderno uredjen stan na dan Tatoo! Atraktivna lokacija kao i garažno mesto u zgradi koje ulazi u cenu zakupa jesu samo neki od razloga što je apartman Tatoo jedan od popularnijih kod naših gostiju! Ovaj apartman za dnevni najam pruža Vam komfor kao u sopstvenom domu. 

    French Chic House je predivno uredjen stan na dan koji se nalazi u ulici Dimitrija Katića na Zvezdari. Za razliku od ostalih, apartman French Chic House nalazi se u luksuznoj kući u kojoj su smeštena još 2 apartmana koji se izdaju na dan. Za vreme boravka u ovom stanu na dan, imaćete osećaj kao da ste sami na svetu, jer je potpuno izolovan od svake buke, a ono što ga posebno krasi jeste prostrano dvorište u kome možete uživati tokom lepih letnjih dana (ili noći). Obezbedjen je i besplatan parking u dvorištu uz video nadzor

    Luksuzno uredjen i moderno dizajniran apartman Bulevar nalazi se nadomak Bulevara Kralja Aleksandra u Jedrenskoj ulici. Veoma komforan i prostran, sa funkcionalno rasporedjenim prostorijama, apartman na dan Bulevar je potpuno opremlje za boravak 4 osobe. Namenjen gostima koji cene detalje i uživaju u luksuzu, a po pristupačnim cenama. Ako dolazite autom, zagarantovano Vam je besplatno parking mesto u garaži zgrade!

     

    Apartmani sa parkingom na Paliluli

    Opština Palilula je najveća opština u Beogradu. Prostire se na obe strane Dunava i zapravo se sastoji od 3 celine, od kojih je posetiocima svakako najinteresantniji gradski deo koji je smešten skoro u samom centru Beograda. Ono zbog čega gosti vole ovaj deo grada jeste blizina Tašmajdana, Knez Mihailove, Narodne skupštine i ostalih znamenitosti poput crkve Svetog Marka ili impozantne zgrade Glavne pošte u Takovskoj! Ukoliko se, pak, odlučite za smeštaj malo bliže Pančavačkom mostu (čuvenom „Pančevcu“), svakako posetite Adu Huju na Dunavu. Uživaćete u šetnji pored reke ili možete da se osvežite u velikom broju kafića i restorana koji su tu smešteni. Pre dolaska, obavezno rezervišite svoj stan na dan na Paliluli!

    Nadomak tašmajdanskog parka, u mirnoj Miročkoj ulici, smešten je prelepo uredjen apartman Livia. Apartman je lokacijski idealno pozicioniran, tako da Vam do svih poznatijih lokacija u gradu treba desetak minuta laganog hoda. Ukoliko dolazite porodično (predvidjen je za boravak do 4 sobe), u tašmajdanskom parku deca mogu uživati u mnogobrojnom sadržaju, a tu se nalazi i značajan broj kafića i restorana gde možete provesti prijatno popodne ili veče. Postoji mogućnost korišćenja besplatnog parkinga u dvorištu zgrade, na upit

    U blizini Botaničke bašte, Skupštine i tašmajdanskog parka nalazi se kvalitetno opremljen apartman na dan Naomi. Apartman odiše prijatnom atmosferom, a u 50 kvadrata nalazi se dnevna soba sa garniturom i zesebna spavaća soba sa bračnim krevetom. Stan je kompletno opremljen i na raspolaganju je sve što Vam treba kako biste za vreme Vašeg boravka mogli da se osećate komotno kao kod svoje kuće. Svim gostima apartmana Naomi obezbedjeno je besplatno garažno mesto u zgradi. 

     
     

    Na drugoj strani opštine Palilula, prema hali „Pionir“ , u Primorsoj ulici, ušuškan je apartman Idila. Nalazi se u veoma mirnom delu opštine, a opet blizu centra grada. Po strukturi je studio apartman predvidjen za dvoje. Apartman Idila je površine 30 kvadrata i sastoji se od kuhinje, dela za ručavanje i kreveta za spavanje. Posebnu pogodnost predstavlja činjenica da je svim gostima na raspolaganju garaža koja je smeštena u okviru zgrade i korišćenje je uključeno u cenu najma apartmana. Ukoliko tražite jeftin apartman u Beogradu, sa parkingom, upravo ste ga pronašli!

    U ulici Dragoslava Popovića, koja se nalazi u trouglu izmedju Btaničke bašte, Tašmajdana i Vukovog spomenika, smešten je studio apartman All Seasons. U svega 26 vadrata odlično je rasporedjen spavaći i kuhinjski deo, kao i kupatilo sa tuš kabinom! Idealan je za dvoje kojiima je potreban stan na dan sa garažom u Beogradu. Naime, u zgradi se nalazi podzemna garaža do koje se stiže liftom, a korišćenje je uključeno u cenu, koja je i više nego povoljna!

    Predstavnik apartmana na dan u Borči jeste apartman Severac! Veoma povoljan, moderno uredjen, funkcionalan i predvidjen za boravak do 4 osobe. Apartman Severac je dvorišno orijentisan, tako da su mir i tišina zagarantovani. Moći ćete da odmorite i napunite baterije na pravi način. Iako je malo dalje od centra, to ne predstavlja problem, jer je odlično povezan linijama gradskog prevoza, a za goste koji dolaze autom na raspolaganju je besplatan parking ispred objekta u kome se nalazi apartman!

     

    Apartmani sa parkingom na Novom Beogradu

    Postoji mnogo razloga zbog čega je Novi Beograd, posle centra grada, najtraženija opcija za smeštaj u Beogradu. Blizina Arene, Sava centra, velikog broja šoping centara, blizina reke, autoputa, ali i veliki broj apartmana koji u svojoj ponudi imaju garažno mesto ili opciju besplatnog parkinga ispred zgrade. Pored toga, na Novom Beogradu nalazi se i veliki broj kafića, restorana, kafana i noćnih klubova, tako da ukoliko ste smešteni ovde, u većini slučajeva neće biti razloga da “prelazite most”. S obzirom na to da se ovde uvek traži “smeštaj više”, rezervišite svoj apartman na Novom Beogradu na vreme.

    Apartman Savada nalazi se u novoizgradjenom istoimenom kompleksu Savada na Novom Beogradu. Iako je po strukturi studio apartman, veoma je prostran i ovde može boraviti maksimum 4 osoba. Za sve ljubitelje šopinga- u blizini se nalaze poznati tržni centri Delta City i Piramida. U svom sadržaju, pored spavaćeg i kuhinjskog dela, ima i terasu na kojoj možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi. Svim gostima je obezbedjen i privatan parking koji ulazi u cenu zakupa. Apartman Savada pruža Vam odličan smeštaj na Novom Beogradu.

    Luksuzno uredjen apartman Jolly smešten je u naselju Belvil! Savršen je za porodice sa decom, s obzirom na to da je potpuno opremljen za boravak 6 osoba. Smešten je nadomak Delta City-ja! U bllizini se nalazi i Savski kej gde možete uživati u šetnji pored reke ili ručku u jednom od poznatih restorana. Ako dolazite autom, ne morate brinuti o parkingu, pošto je gostima na raspolaganju besplatno garažno mesto u podzemnoj garaži!

     
     

    Na svega nekoliko minuta šetnje od beogradske Arene, nalazi se kvalitetno opremljen apartman Anturaž! U 67 kvadrata funkcionalno su rasporedjeni dnevna i spavaća soba, kuhinja sa trpezarijskim delom, kao i kupatilo sa tuš kabinom. Odličan apartman koji je predvidjen za 4 osobe! Popularan, kako zbog svoje lokacije, tako i zbog činjenice da se ispred zgrade nalazi besplatan parking gde možete ostaviti svoj auto!

    Apartman Spektra se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Milutina Milankovića, na 5. spratu, u blizini šoping centra Delta City, beogradske Arene, a na 10ak minuta vožnje od centra grada. Iako je idealan za boravak 2, u apartmanu mogu boraviti i četiri osobe! Sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom, spavaće sobe sa francuskim ležajem, kuhinje, kupatila, hodnika i velike terase sa koje se pruža prelep pogled na grad. Ispred zgrade se nalazi besplatan, javni parking, al mesto nije rezervisano.

    Ako ste ljubitelj naselja Belvil, kao i veliki broj naših gostiju, naša preporuka je apartman Belvil 1. Stan je moderno uredjen, dominiraju svetli tonovi, tako da pruža osećaj topline i komotiteta. Svaki detalj u apartmanu je pažljivo isplaniran, svaka prostorija kompletno nameštena i sigurni smo da ćete nakon prvog boravka postati stalni gosti. Pored svega navedenog, posebna prednost je svakako činjenica da je korišćenje podzemne garaže uključeno u cenu stana.

     
     

    Apartmani sa parkingom na Voždovcu

    Opština Voždovac smatra se južnom kapijom prestonice Srbije. Obuhvata veliki broj poznatih gradskih naselja- Šumice, Konjarnik, Dušanovac, Medaković, Stapa Stepanović- od kojih je svako odlično povezano sa centrom Beograda, a predstavljaju izbor svih turista i gostiju koji traže svoj privremeni dom u delu grada koji je bogat zelenilom. Ono zbog čega naši gosti traže stan na dan na Voždovcu jeste blizina autoputa, Autokomande, kao i blizina 2 najveća sportska hrama u Beogradu, a to su stadioni Crvene Zvezde i Partizana, ali i činjenica da nema problema sa pronalaskom parking mesta!

    Na samom početku novog naselja na Voždovcu, u ulici Veljka Vlahvića, nalazi se lux apartman Dibonas. Apartman je veoma komforan (92 kvadrata) i pogodan je za boravak do 5 osoba. Savršen je izbor gostiju koji traže stan na danu mirnom kraju bez ikakve buke. Takopdje, jedan je od retkih apartmana koji u svojoj ponudi i u sklopu cene zakupa ima čak 3 garažna mesta ali i opciju besplatnog parkinga ispred objekta. Na istoj lokaciji se nalazi i apartman Dibonas Lux, tako da, ukoliko dolazite u većem društvu ili porodično, moći ćete da budete smešteni u istom objektu!

    Apartman Stepa nalazi se tačno izmedju naselja Braće Jerković i Vojvode Stepe, ulice koja je svojevrsni simbol Voždovca! U blizini apartmana nalazi se veliki broj kafića i restorana, a i sam centar grada je lako dostupan linijama gradskog prevoza. Apartman Stepa je kompletno opremljen za 4 osobe. Rustično uredjen, čist, uredan, ovaj apartman možete iznajmiti po veoma povoljnim cenama. Osećaćete se kao kod svoje kuće! A za sve goste koji su u Beograd krenuli sopstvenim autom, na raspolaganju je besplatan parking u okviru zgrade. Mesto nije rezervisano, ali ga uvek ima!

     
     

    Nadomak stadiona “Rajko Mitić”, odnosno popularne Marakane, u Bulevaru Oslobodjenja, smešten je apartman Oaza Mira. Apartman se nalazi na lokaciji koja je okružena prirodom, izolovan je od buke, ali s druge strane tu se nalazi veliki broj poznatih restorana nacionalne kuhinje (“Kovač”), kao i VMA, zatim 2 fakulteta, veliki broj kafića, supermarketa itd. Kraj u kome se nalazi apartman Oaza Mira je veoma živopisan, a sam apartman je vrlo komforan i kvalitetno opremljen novim nameštajem. Parking je besplatan u krugu zgrade, tako da bez brige možete krenuti na put automobilom. 

    Na “drugoj” strani Voždovca, blizu naselja Šumice i Ustaničke ulice, lociran je apartman M48 C! Pravi izbor gostiju koji žele smeštaj u blizini Autokomande sa parkingom! U 52 kvadrata, rasporedjene su 2 spavaće i dnevna soba, kao i mala kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom. Savršen izbor porodica sa decom. U istom kompleksu nalaze se još 2 studio apartmana (M48 A i M48 B) i za sve postoji opcija parkinga na upit i uz doplatu od 5 evra po danu. Sva 3 stana na dan nalaze se u Miklošićevoj ulici na Voždovcu koja je odlično povezana sa ostalim delovima grada, kao i sa autoputem.  

    Apartman Vojvoda je jedan od traženiji apartmana za dnevno izdavanje. Veoma je popularan zbog svoje lokacije (Vojvode Stepe), ali i činjenice da je uredjen po svetskim standardima. Kompletno i luksuzno je uredjen i predvidjen za boravak do 4 osobe. Apartman Vojvoda, nalazi se u mirnom delu grada, u neposrednoj blizini Bulevara oslobođenja, Autokomande, Stadiona Crvena zvezda, tako da je čest izbor naših gostiju koji uživaju u sportskim dogadjajima. Kada je u pitanju parking, postoji opcija parkiranja ispred zgrade u kojoj se nalazi apartman, ali mesto nije rezervisano.

     

    Apartmani sa parkingom na Savskom Vencu

    Kada pomislimo na Savski Venac, prva asocijacija su nam glavna autobuska i železnička stanica, zatim Trg Slavija koji jednim delom pripada ovoj opštini, ali i naselja Dedinje i Senjak koja su poznata kao elitniji delovi Beograda. Ovde je smešten i Beogradski sajam, Klinički i urgentni centar Srbije, veliki broj parkova, izletišta i pozorišta. Opština Savski Venac je centralna opština Beograda, a naziv je dobila po tome što njena teritorija poput venca prati tok reke Save sa njene desne strane. Veliki broj apartmana na dnevno izavanje locirano je upravo na Savskom Vencu.

    Apartman Savamala lux nudi smeštaj u srcu Beograda. Nalazi se u ulici Savski trg, u blizini glavne autobuske i železničke stanice. Glavna odlika apartmana Savamala lux je to što u svom sadržaju ima djakuzi kadu u kojoj možete da se opustite posle napornog dana. Odiše prijatnom atmosferom i potpuno je prilagodjen i opremljen za boravak 4 osobe! Od Trga Rebublike udaljen je manje od kilometar, tako da je i lokacija apartmana ono što ovaj apartman čini savršenim izborom za kraći boravak u Beogradu. Na raspolaganju je i besplatan parking u dvorištu zgrade!

    U već pomenutom elitnom delu Beograda- na Dedinju- nalazi se povoljan apartman na dan Beo River! Sastoji se od prostorije u kojoj se nalazi spavaći deo sa bračnim krevetom, dnevni boravak i potpuno opremljena kuhinja. Savršen za goste kojima treba prenoćište u Beogradu! Veoma je blizu Kraljevskog kompleksa i Belog dvora, tako da Vam to može biti odrednica lokacije. Nedaleko od apartmana nalazi se i Topčiderski park, kao i KBC Dragiša Mišović. Ukoliko dolazite sopstvenim autom, možete se parkirati u krugu zgrade potpuno besplatno.

     
     

    Na sličnoj lokaciji kao i apartman, ali nešto bliže Kraljevskom kompleksu, smešten je apartman Dedinje 21. Nalazi se u mirnoj ulici, tačno izmedju američke ambasade i bolnice Dragiša Mišović.  Po strukturi, Dedinje 21 jednosoban stan na dan, potpuno opremljen i funkcionalan za boravak do 3 odrasle osobe, iako je idealan za dvoje. Upravo ovaj apartman je jedan od najjeftinijih iz ponude na našem sajtu, a najbolje od svega je što je u tu cenu uključen i besplatan parking u dvorištu!

    Nešto bliže centru grada i poznatoj četvrti Savamala, nalazi se istoimeni apartman. Smešten je na adresi Karadjordjeva 91, u neposrednoj blizini glavne autobuske stanice. Odlično je povezan sa svim delovima grada (kako sa starim delom tako i sa Novim Beogradom), a u blizini se nalazi i poznata Beton hala gde je smešten veliki broj restorana i klubova, za sve ljubitelje izlazaka i noćnog provoda po kome je Beograd naširoko poznat.  Za sve goste koji u apartman na dan Sava Mala dolaze sopstvenim autiom, na raspolaganju je besplatno parking mesto ispred zgrade (obezbedjen rampom i kamerama). 

    Veliki broj upita za smeštaj u Begradu odnosi se na apartmane na Trgu Slavija odnosno ulice koje vode do Slavije. Iz tog razloga, u našoj ponudi imamo veliki broj apartmana sa parkingom na Slaviji, kako bismo našim gostima uvek mogli da izadjemo u susret i da im pronadjemo pravi smeštaj u Beogradu! Jedan od tih apartmana jeste stan na dan Nikolina koji se nalazi u Deligradskoj ulici na svega par koraka od Slavije. Odlikuju ga tople boje, moderan enterijer, kao i činjenica da sadrži sve neophodno za boravak do 4 osobe. Osim toga u istom objektu na raspolaganju su još dva apartmana (Anastasija i Andjelina), tako da su pogodni za smeštaj više osoba. Gostima je na raspolaganju parking ispred objekta uz doplatu od 7 evra po danu.

     
     

    Apartmani sa parkingom na Čukarici

    Kada pričamo o smeštaju na Čukarici, to se uglavnom odnosi na “gradski” deo ove opštine, a tu spadaju naselja poput Banovog Brda, Žarkova, Košitnjaka, gde se i nalazi veliki broj stanova na dan! Razlog velike potražnje stanova na dan na Čukarici, jeste blizina Ade Ciganlije, Beogradskog sajma, kao i poznatog gradskog izletišta Košutnjak. Takodje, ovde se nalazi i veliki broj poznatih restorana i kafića koji su vredni Vaše posete. Činjenica da gosti koji dolaze u Beograd autom, na Čukarici uvek mogu pronaći parking bez problema, a da su pritom odlično povezani sa Novim Beogradom i centrom grada, čini ovaj deo grada sve popularnijom destinacijom medju našim gostima.

    Tačno izmedju Beogradskog hipodroma i Požeške ulice na Banovom Brdu, u mirnoj i tihoj Nodilovoj ulici, nalazi se apartman sa parkingom Požeška! S obzirom na to da je lociran tačno u centru Banovog Brda, veoma je popularan kod naših gostiju. Apartman Požeška je izuzetno svetao stan, prostor je klimatizovan i moderno opremljen za boravak do 4 osobe. Za svega nekoliko minuta autom ili linijama gradskog prevoza možete doći do Ade Ciganlije, gde se nalazi veliki broj poznatih restorana i kafića, ali i ostalih sadržaja (od kojih su mnogi i za decu) poput sportskih terena, prostora za roštilj itd. Apartman na Banovom brdu osim što pruža udoban smeštaj, gostima je na raspolaganju garažno mesto u zgradi i ulazi u cenu zakupa smeštaja.

    U drugom delu opštine Čukarica, u Žarkovu, nadomak bazena i sportskog kompleksa Košutnjak, čeka Vas savršen smeštaj za dvoje u vidu apartmana Zen Garden! Nalazi se u prizemlju kuće sa zasebnim ulazom, na adresi Ratka Mitrovića! Odlična je veza gradskim prevozom do centra grada, a za par minuta vožnje stižete i do Ade Ciganlije. Ukoliko dolazite autom, na raspolaganju je besplatan parking ispred zgrade apartmana. Apartman Zen Garden pruža udoban smeštaj, zagarantovan mir i tišinu u prelepom delu Beograda!

     
     

    Apartman Lorena nalazi se na Banovom Brdu u neposrednoj lizini TC Stankom. Smešten je u ulici Ivice Devčića koja je paralelna sa Požeškom, tako da da se faktički nalazite u najfrekventijem delu Čukarice, a opet ste dovoljno izolovani ood buke. Potpuno je uredjen i sadrži sve neophono za dvoje. Pored toga, dodatnu pogodnost boravka u apartmanu Lorena čini besplatan parking ispred zgrade, mada mesto nije rezervisano.

    Još jedan apartman koji se nalazi u delu poznatijem kao Žarkovo jeste istoimeni apartman- Žarkovo! Stan ima 53 m2, svetao je, veselih boja i kompletno opremljen. Može da primi 4 osobe. Smešten je u manjoj zgradi, pa je s te strane odličan za sve goste kojima je buka problem. Ukoliko dolazite autom ima i besplatno parking mesto u dvorištu zgrade. Ispred samog objekta nalazi se stajalište gradskog prevoza, što čini odličnu povezanost sa Novim Beogradom, centrom grada i Adom Ciganlijom.

    Nodilova je predstavnik lux apartmana na Čukarici. Nalazi se u prizemlju stambene zgrade koja je smeštena na samom uglu Nodilove i Zrmanjske ulice na Banovom Brdu. Po strukturi je trosoban stan, veoma je komforan i odlično opremljen kako za kraće, tako i za duže boravke. Može da ugosti do 6 osoba, tako da je čest izbor porodica kojima je potreban smeštaj sa parkingom na Banovom Brdu. Svoj auto možete parkirati u garaži s obzirom na to da u svojoj ponudi apartman Nodilova ima sopstveno parking mesto u garaži koje ulazi u cenu zakupa!

     
     

    Apartmani sa parkingom u Zemunu

    Sigurni smo da ste o Zemunu čuli mnoge priče. Zemun je kultni "grad u gradu". Nemojte biti iznenadjeni ako od stanovnika Zemuna čujete da se deklarišu kao Zemunci, a ne kao Beogradjani. Zemun je opština na Dunavu koja zauzima najlepši deo Beograda. Privlači goste svojom lepotom, neobičnom arhitekturom, ali i velikim brojem restorana nacionalne kuhinje koji se nalaze na obodu Dunava. Sve to doprinosi beskrajnom šarmu Zemuna. Prošetajte kejom, obidjite neki od kulturno-istorijskih spomenika, galerija, impozantnu kulu na Gardošu sa koje se vide sve 4 strane sveta, uživajte u teatru i operi “Madlenianum”, udahnite Zemun punim plućima. Mi ćemo Vam pomoći da pronadjete svoj idealan smeštaj.

    Apartman New Residence nalazi se u Zemunu, na 800 metara od Dunava. Jedan je od retkih apartmana koji su locirani u centralnom delu Zemuna. Može da smesti do 4 osobe, pa je tako pogodan i za parove i za porodice sa decom. Bez obzira da li Vam je potrebno samo prenoćište u Beogradu ili ostajete na duži vremenski period, odaberite apartman New Residence. Verujemo da ćete poželeti da se vratite. Što se parkinga tiče, svim gostima je dostupno garažno mesto u zgradi, uz doplatu.

     
     
     
     

    Stan na dan Kiki nalazi se u jednom od mirnijih krajeva Zemuna (Altina), pogodan je za boravak porodica sa decom kao i poslovnih ljudi. U blizini se nalazi Pupinov most, autoput za Zagreb, kao i šetalište na Dunavu. Sadrži sve što je potrebno za boravak do 4 osobe. Modernog je dizajana, a u isto vreme odiše toplinom i prijatnom atmosferom. Za goste apartmana na raspolaganju je besplatan parking ispred objekta.

    Na nevidljivoj granici izmedju Novog Beograda i Zemuna, ušuškan je studio apartman za dvoje Bellmatini. U 30 kvadrata na raspolaganju je bračni krevet, kuhinja, kupatilo kao i sav dodatni sadržaj poput interneta, LCD tv-a, fena itd. Pravi mali raj za dvoje! O svakom detalju se vodilo računa, tako da je apartman Bellmatini uredjen sa pažnjom i ljubavlju što ćete osetiti za vreme Vašeg boravka. Na istoj lokaciji, u Jerneja Kopitara, nalaze se i apartmani Bellmatini 11, 12 i 21. Na raspolaganju je besplatan, javni parking, a moguć je parking u garaži, u okviru objekta, za koju je potrebna rezervacija i doplata od 10 evra po danu.

     

    Da zaključimo...

    Svaki delić i kutak Beograda vredni su Vaše posete. Iz tog razloga odlučili smo da Vam olakšamo potragu za apartmanima koji nude parking za Vaš auto. Bez obzira u kom delu Beograda boravite, možete ga upoznati i zavoleti. Svaka opština ima svoju priču za koju niste znali, a naša preporuka je da uvek odvojite malo vremena i upoznate kraj u kome se nalazite. Nije važno da li ste samo u prolazu ili ste tu na više dana, popijte kafu u lokalnom kafiću, prošetajte ulicama grada ili udahnite vazduh pored reke. Ponesite Beograd u svom srcu. Pre svog dolaska, rezervišite smeštaj sa parkingom u delu grada koji Vam najviše odgovara. Apartmani u Beogradu imaju savršenu ponudu za Vas, u svakom trenutku! Dobrodošli.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.