Stan na dan Beograd, cene

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Cene stana na dan u Beogradu

     
    Već godinama unazad, stan na dan je broj 1 kao opcija za smeštaj u Beogradu! Sve veći broj gostiju koji dolazi u Beograd, poslovno ili turistički, bira upravo privatni smeštaj umesto hotela i motela. Kada je u pitanju stan na dan Beograd, cene su ono što ne treba da vas brine. Apartmanski smeštaj odnosno stan na dan u Beogradu predstavlja najbolji i najpovoljniji vid smeštaja iz nekoliko razloga, a to su:
     
    • Široka ponuda i veliki izbor apartmana
    • Niske cene zakupa
    • Komfor i privatnost
    • Odnos cena i kvaliteta

    Od čega zavisi cena stanova na danu Beogradu?

     

    Na konačnu cenu zakupa apartmana uticaj ima veliki broj fakotra, a svakako neki od najvažnijih su :
    • Opremljenost, odnosno sadržaj apartmana. Svaki stan u našoj sastoji se od spavaćeg dela, kupatila i kuhinje (čajne ili kompletno opremljene svom belom tehnikom, zavisno od apartmana). Apartman možete da izaberete u zavisnosti od vaših potreba i dužine boravka, npr- da li je neophodna mašina za veš, dečji krevetac itd. Pored toga, odredjen broj apartmana u našoj ponudi u svom sastavu sadrži i SPA deo, odnosno djakuzi, saunu, tursko kupatilo, pa ako želite da se opustite i uživate u pravom welness ugodjaju, možete odabrati jedan od naših SPA apartmana!
    • Kvalitet odnosno stepen luksuznog uredjenja u apartmanu! Pod pojam „luksuzni apartman“ uglavnom spadaju gore pomenuti apartmani sa djakuzijem. Medjutim, pridev LUX odnosi se na sve vrhunski uredjene apartmane, u kojima dominiraju kvalitetnoi komadi nameštaja, vrhunska tehnologija i veliki broj detalja koji će zadovoljiti čak i najistančaniji ukus gostiju. Ukoliko želite da uživate u najboljem smeštaju u Beogradu, birajte kategoriju LUX apartmani u Beogradu!
    • Kapacitet apartmana, odnosno broj osoba koji može boraviti u stanu! Na prezentaciji apartmana na sajtu, uglavnom je uvek navedena najniža cena, odnosno cena za boravak jedne osobe po jednom danu. Iz tog razloga, dešava se da pri rezervaciji dolazi do nesporazuma, ukoliko ste na sajtu videli cenu koja se odnosi na boravak jedne (ili 2 osobe), a dolazi npr. vas četvoro. Cena za treću osobu, zavisno od apartmana, „raste“ uglavnom za 5 evra (mada to nije pravilo, sve zavisi od apartmana). Najbolji način da vidite konačnu cenu je da u pretrazi na sajtu ukucate broj osoba i broj dana boravka. Cena će se obračunati sistemski i biće prikazan konačni iznos zakupa apartmana!
    • Lokacija! Važan, ali ne i presudan faktor za formiranje cene apartmana. Apartmani u centru grada koji su slično uredjeni kao apartmani u nekom drugom delu Beograda, uvek će biti za nijansu skuplji, zbog blizine svih važnih gradskih lokaliteta, ali to nije pravilo iz prostog razloga što je u centru grada konkurencija veća, a to može da obori cenu apartmana. 
    • Opcija parkinga ili garaže! Veliki broj naših gostiju u Beograd dolazi sopstvenim prevozom, odnosno automobilom, tako da je sigurnost vozila i obezbedjen parking u tom slučaju prioritet. U našoj ponudi apartmana možete naći i značajan broj onih koji u sklopu cene zakupa apartmana nude i obezbedjen parking ili garažno mestu. U toj kategoriji, „glavnu reč“ vode apartmani na Novom Beogradu naročito oni u A bloku i Belvilu, pa tako i naša ponuda odgovara potražnji. Na vama je sao da naglasite da vam je potreban parking, a mi ćemo pronaći apartman koji će vam potpuno odgovarati!

    Šta je uključeno u cenu zakupa apartmana na dan?

     

    Kada iznajmite stan na dan, Vi od trenutka kada platite i preuzmete ključeve postajete privremeni vlasnik tog apartmana! Šta to podrazumeva? To podrazumeva da u apartmanu boravite potpuno sami, da vam celokupan sadržaj apartmana stoji na raspolaganju (osim ako nije drugačije naznačeno) i da o apartmanu vodite računa u skladu sa kućnim redom! Za vreme vašeg boravka, na raspolaganju vam je korišćenje celokupne tehnologije (TV, kablovska, internet), bele tehnike poput frižidera, šporeta, veš mašine itd, kao i čisti peškiri i posteljina. U većini stanova obezbedjena je jednokratna kozmetika, a vlasnik vas može dočakati i sa „korpom dobrodošlice“- čajem, kafom, voćem ili bocom vina, sve u zavisnosti od apartmana.
    Ono što je veoma važna napomena, ako su vaš izbor pri iznajmljivanju stana „Apartmani u Beogradu“, jeste da NEMATE DODATNIH TROŠKOVA. Dakle, cena koju vidite na sajtu i koju dobijete napismeno u rezervaciji je konačna cena koju plaćate, bez skrivenih troškova. U većini slučajeva, pun iznos rezervacije plaćate po dolasku u apartman i preuzimanju ključeva, osim kada su u pitanje tzv „dalje“ rezervacije, gde je vaš dolazak 7 dana od datuma rezervacije (npr napravili ste rezervaciju na dan 21.07, a dolazite 14.08.) U tom slučaju, kao garancija dolsaska potrebna je avansna uplata odredjenog iznosa, koji je 30-50% od ukupne cene zakupa, dok ostatak plaćate po dolasku.
    Čišćenje apartmana je individualno od zavisnosti od toga koji ste apartman iznajmili, ali neko nepisano pravilo je da se aparrtmani čiste na 5-7 dana, kada je u pitanju duži boravak u apartmanu, a inače se za svaki kraći boravak apartman čisti nakon što gosti napuste apartman. Isto se odnosi i na zamenu posteljine i peškira. 
    Cena koju vidite na sajtu se odnosi na zakup apartmana, dakle nije cena po osobi, ali ukoliko  je stan kapaciteta za više od 2 osobe, može se desiti da je cena za treću osobu viša za 5-10 evra i tako dalje, sve u zavisnosti od kapaciteta smeštajne jedinice. 
     

    Cene apartmana u Beogradu

     

    U našoj ponudi možete pronaći apartmane različitog cenovnog ranga. Raspon cena apartmana kreće se od 18-250 e po danu- najpovoljniji apartman je 18 evra (samo 9 po osobi), dok je za najluksuzniji apartman potrebno izdvojiti 250 evra za dan.
    Prosečna i najčešća cena apartmana je izmedju 30 i 40 evra, pa u tom cenovnom rangu možete pronaći najveći broj apartmana, na kojoj lokaciji vam odgovara.
     

    Stan na dan do 25 evra

    Jedna od traženijih kategorija na našem sajtu jesu povoljni apartmani u Beogradu, a tu spadaju apartmani po ceni do 25 evra po danu. Povoljni apartmani idealni su za sve goste kojima je potrebno samo prenoćište u Beogradu, ali su isto tako pogodni i za duži boravak u Beogradu. Iako je cena ovih apartmana niska, to ne umanjuje kvalitet smeštajnih jedinica. Svi apartmani su kompletno opremljeni i sadrže spavaći deo, kupatilo i kuhinju sa neophodnim sadržajem. 
     
    Djevdjelija
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 18 18 18 18
    2 18 18 18 18
     
     
     
     
    Apartman na dan Djevdjelija je najpovoljniji apartman iz naše bogate ponude i cena iznosi samo 18 e po danu (odnosno 9 e po osobi, ukoliko vas je dvoje). Nalazi se u Djevdjelijskoj ulici na Zezdari, lepo je ušuškan i kompletno opremljen za boravak do 2 osobe. Odličan je za kraće boravke u Beogradu! Gostima su na raspolaganju ležaj, sto sa 2 stolice, čajna kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom! Lokacijski je i više nego dobro povezan sa ostalim delovima Beograda, a u blizini se nalazi veliki broj kafića i restorana za kompletan ugodjaj u Beogradu!
     
     
    Naty 5
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 25 25 25 24
    2 25 25 25 24
     
     
     
     
    Stan na dan Naty 5 nalazi se u mirnom delu Dorćola, a opet u neposrednoj blizini svih gradskih dešavanja. Prijatnog ambijenta, savršeno uredjenog enterijera, apartman Naty 5 je pogodan za udoban boravak do 2 osobe. Sastoji se od komforne prostorije u kojoj se nalzi bračni krevet, čajna kuhinja i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Kada su u pitanju cene stana na dan u Beogradu, apartman Naty 5 spada u red najpovoljnijih, a centralna lokacija ga čini još primamljiviji, gostima! Pored toga, gostima je na raspolaganju za kraći, ali i duži boravak u Beogradu!
     
    Room Che
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 25 25 23 23
    2 25 25 23 23

     

     

    U neposrednooj blizini Vukovog spomenika i Ulice 27. marta smešten je apartman Room che. Apartman Room che je kvalitetno opremljen stan na dan i nalazi se na trećem spratu zgrade bez lifta. Lociran u ulici Dr. Dragoslava Popovića, apartman je predviđen za prijatan boravak dve osobe. Sastoji se od prostorije u kojoj se nalazi prostrani bračni krevet, potpuno opremljena kuhinja, kao i trpezarijski sto sa stolicama, dok je kupatilo sa tuš kabinom prilagođeno kraćim ili dužim boravcima. Što se tiče dodatnog sadržaja, gostima su na raspolaganju mermerni radijatori na struju, klima uređaj, kablovska tv, wifi, fen, čista posteljina i peškiri. Najbolje od svega je što vam do svih važnijih lokacija u gradu treba svega nekoliko minuta lagane šetnje! 

     
    Vojvoda 2
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 24 24 24 24
    2 24 24 24 24

     

     

    Vojvoda 2 je predstavnik povoljnih apartmana na Vračaru! Predvidjen za 2 osobe, neopterećen detaljima, a s druge strane sve što vam treba za prijatan boravak, pronaći ćete u apartmanu Vojvoda 2. Lociran na jednoj od najlepših lokacija u gradu, u ulici Vojvode Šupljikca, blizu SC Vračar, apartman Vojvoda 2 kvalitetom uveliko nadmašuje cenu! Smešten je na drugom spratu stambene zgrade, a u 20 kvadrata smešten je udoban bračni krevet, mini kuhinja, trpezarijski sto sa stolicama, zasebno kupatilo i hodnik. Stan nadan Vojvoda 2 odiše toplim bojama i pruža osećaj kao da ste kod kuće. Posebna odlika apartmana Vojvoda 2 je to što poseduje garažno mesto za sve goste koji u Beograd doaze sopstvenim automobilom.

     
    Mink
     
    Broj osoba 1-3 dana  4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 18 18 18 18
    2 20 20 18 18
    3 24 24 24 24

     

     

    Ukoliko vam je potreban beg od gradske buke i želite da uživate u prirodi i zelenilu, a sve to po najpovoljnijim cenama, apartman Mink je izbor za vas. Smešten je na 10om spratu zgrade koja poseduje lift. Predvidjen je za 3 osobe, tako da je idealan za parove koji traže mir i tišinu ili za porodicu sa detetom. Po strukturi je studio stan na dan, lepo uredjen i funkcionalan Sastoji se od prostorije sa udobnim bračnim krevetom, potpuno opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom. Gostima su na raspolaganju i fen za kosu, pegla za veš, centralno grejanje, klima uredjaj, peškiri, posteljina, LCD tv, internet. U blizini staje veliki broj linija gradskog prevoza što čini odličnu povezanost sa svim delovima grada, a parking je besplatan ispred zgrade u kojoj se nalazi apartman.

     
     

     

    Stan na dan do 40 evra 

    (u rasponu cena od 26-40 evra po danu)

     

    Kategorija apartmana koja obuhvata stanove koji se izdaju po ceni do 40 evra po danu spada najveći broj stanova iz naše ponude, a u ujedno su i najtraženija kategorija apartmana! Najčešći broj upita koje dobijamo od gostiju odnosi se upravo na apartmane do 40 evra po danu. Iz tog razloga potrudili smo se da naša ponuda u potpunosti odgovara potražnji gostiju, a svi apartmani u Beogradu koji pripadaju ovom cenovnom rangu su pogodni kako za kraće tako i za duže boravke, a nalaze se na svim lokacijama u Beogradu. Na vama je samo da odaberete stan na dan do 40 evra koji će vam odgovarati po svim kriterijumima i da uživate u čarima prestonice Srbije. Za vas smo izdvojili nekoliko apartmana iz ove cenovne kategorije:
     
    Obilićev venac
     
    Broj osoba 1-13 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 35 35 35 30
    2 35 35 35 30
    3 40 40 40 35
    4 40 40 40 35

     

     

     

    Najbolji način da upoznate sve lepote Beograda je da pronadjete smeštaj u centru Beograda, a apartman Obilićev venac (na Obilićevom vencu, logično) u tom slučaju predstavlja savršen izbor! Skockan i lepo ušuškan apartman na drugom spratu stambene zgrade može da ugosti do 4 osobe, iako je idealan za dvoje. Po struktruti je jednosoban stan sa spavaćim delom u kome se nalazi udoban bračni krevet, zatim garnitura koja se razvlači u ležaj, zasebna kompletno opremljena kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom. Od dodatnog sadržaja, na raspolaganju su internet, LCD tv, klima uredjaj, CG, peškiri, posteljina. Na svega nekoliko koraka od apartmana nalazi se „bezbroj“ restorana, kafića, butika, marketa kako bi vaš doživljaj Beograda bio kompletan. S obzirom na centralnu lokaciju i veoma povoljnu cenu zakupa, apartman Obilićev venac izrazito je popularan kod naših gostiju!

     
    Lila
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 40 38 35 30
    2 40 38 35 30
    3 50 48 45 40
    4 50 48 45 40

     

     

     

    Neobično uredjen apartman u srcu Vračara, detaljima u ljubičastoj boji kao i modernim dizajnom privlači pažnju naših gosstiju, a naročito dama koje biraju smeštaj. Apartman Lila odiše prijatnim ambijentom, besprekorno je uredjen i pogodan je za boravak do 4 osobe. Sastoji se od dnevnog boravka sa trpezarijom i dve udobne garniture na razvlačenje, odvojene spavaće sobe udobnim bračnim krevetom, zatim moderne kuhinje koja je kompletno opremljena i kupatila sa tuš kabinom. Stan na dan opremljen je i sa dva LCD tv-a, dva klima uređaja, dostupan je WiFi, u dnevnom boravku ima IPTV i muzička linija, a u spavaćoj sobi KTV, grejanje (norveški radijatori), a obezbeđeni su i čisti peškiri i posteljina. Dakle, sve što vam može zatrebati u jednom apartmanu za pravi ugodjaj, imate na raspolaganju u stanu na dan Lila. 

     
    Monument
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 40 35 35 30
    2 40 35 35 30
    3 45 40 40 35
    4 45 40 40 35

     

     

     

    U samom srcu Beograda, u pešačkoj zoni – Knez Mihailovoj ulici- nalazi  se apartman Monument! Veoma komforan i moderno dizajniran, apartman Monument je predvidjen za prijatan boravak do 4 osobe, iako je idealan za dvoje, ali i za porodicu sa decom. Centralna lokacija kao i besprekoran enterijer čine ovaj apartman jednim od najpopularnijih kod naših gostiju. Do svih važnijih lokacija u gradu potrebno vam je svega par minuta lagane šetnje, a ako želite da doživite Beograd na pravi način, ne postoji bolji izbor za vas nego smeštaj u Knez Mihailovoj ulici. Ovaj moderno dizajnirani stan na dan sastoji se od prostorije u kojoj se nalazi garnitura na razvlačenje koja se pretvara u udoban ležaj za dvoje i bračni krevet koji se rasklapa iz zida za smeštaj još 2 osobe! Kuhinja je opremljena svim neophodnim elementima, dok je kupatilo sa tuš kabinom potpuno novo i opremljeno svom neophodnom kozmetikom. Što se tiče dodatnog sadržaja. svim gostima apartmana Monument na raspolaganju su klima uredjaj, mermerni radijatori, fen, pegla, LCD tv, wifi, KAtv, čisti peškiri i posteljina. Bez obzira da li u Beograd dolazite na odmor, turistički ili poslovno, garantujemo da ne postoji bolja opcija za smeštaj od stana na dan Monument!

    Dorijan
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 35 35 30 30
    2 35 35 30 30
    3 45 45 40 40
    4 45 45 40 40

     

     

     

    Apartman Dorijan smešten je u nezvanično „glavnoj“ dorćolskoj ulici- Cara Dušana. Za sve naše goste koji vole poseban duh Dorćola, blizinu Skadarlije, žamor bajlonijeve pijaca, ali i blizinu centra grada, naša preporuka je boravak u apartmanu Dorijan. Pravi porodični apartman, sa zasebnom spavaćom sobom koja poseduje bračni krevet, dnevni boravak sa ugaonom garniturom i kuhinjom sa trpezarijskim delom, možete iznajmiti po veoma povoljnim cenama. Stan na dan Dorijan na raspolaganju ima sve neophodno za vaš boravak, bez obzira da li ostajete samo jedan dan ili duže. U ulici Cara Dušana staje veliki broj linija gradskog prevoza, tako da do svih lokacija u Beogradu možete stići relativno brzo, a ako volite da šetate, na par minuta hoda od apartmana nalazi se Kalemegdan, Knez Mihailova, Skadarlija, ali i veliki broj restorana, kafića, marketa itd. 

    Hana 
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 35 35 30 25
    2 35 35 30 25
    3 40 40 35 30
    4 40 40 35 30
     
     
     
     
     
     
    U najstrožem centru Beograda, u neposrednoj blizini Trga Republike i Narodnog pozorište, na prvom spratu stambene zgrade u Dobračinoj ulici smešten je apartman Hana. Ovaj stan na dan je predvidjen za boravak do 4 osobe, a sve prostorije u apartmanu su tako rasporedjene da se gosti osećaju komforno i kao kod svoje kuće. Apartman hana se sastoji od dnevnog boravka sa garniturom na rasklapanje, zasebne spavaće sobe i zasebne kuhinje. Toalet i kupatilo su 2 odvojene prostorije. Što se tiče dodatnog sadržaja, tu su veš mašina, pegla, fen, klima, LCD tv, brzi internet, šisti peškiri i posteljina! Dodatnu pogodnost boravka u apartmanu Hana predstavlja i terasa na kojoj možete uživati u prvoj jutarnjoj kafi. Apartman Hana je pravi izbor ukoliko tražite stan na dan u centru Beograda. 
     
     

    Stan na dan do 60 evra 

    (U rasponu cena od 41-60 evra po danu)

     

    U ovu kategoriju cena spadaju luksuzni apartmani u Beogradu. Ukoliko želite da za vaš boravak u Beogradu izdvojite malo veću sumu novca kako biste uživali u luksuzu na dan (ili duže, zašto da ne), pogledajte našu ponudu apartmana u Beogradu koje možete iznajmiti po ceni koja ne prelazi 60 evra po danu. Svi apartmani koji pripadaju ovoj kategoriji besprekorno su uredjeni, različitog kapaciteta (u zavisnosti od toga za koliko osoba vam treba apartman), luksuznog enterijera i o svakom detallju se vodilo računa kako bi svaki gost poželeo da dodje ponovo. Ako ste hedonista, volite luksuz i komfor, pogledajte našu ponudu apartmana na dan u cenovnom rangu do 60 evra po danu:
     
    Pionir
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 50 48 46 44
    2 50 48 46 44
    3 60 58 56 54
    4 60 58 56 54

     

     

     

    Apartman Pionir nalazi se u ulici Kralja Milana, u blizini Pionirskog parka. Apartmanom dominiraju tople boje, veoma je svetao i komforan i kao takav je pogodan za boravak do 4 osobe. Nalazi se na trećem spratu zgrade sa liftom, u jednom od najlepših delova Beograda. Dnevna soba je otvorenog koncepta, obuhvata i kuhinju koja je vizuelno odvojena od ostatka prostora šankom sa barskim stolicama. Svaki detalj u apartmanu je savršeno isplaniran, pa iako je apartman minimalistički uredjen, na raspolaganju je sve neophodno za kompletan boravak. Spavaća soba je odvojena od ostatka, kao i kupatilo sa tuš kabinom. Ceo ambijent apartmana Pionir odiše elegancijom i luksuzom! Posebnu pogodnost predstavlja to što je na raspolaganju i parking mesto za goste koji dolaze svojim autom, a s obzirom na to da se nalazi u samom centru, Beograd ćete moći da obilazite pešaka. 

    Sunshine Dt

    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 45 40 40 40
    2 45 40 40 40
    3 50 45 45 45
    4 50 45 45 45
    5 65 60 60 55
    6 65 60 60 55

     

     
     
     
     
     
     
     
    Ukoliko ste u potrazi za savršenim porodičnim apartmanom u Beogradu, koji je dovoljno komforan za boravak do 6 osoba, predstavljamo vam stan na dan u Kosovskoj ulici- Sunshine Dt! Smešten je na 4 spratu stambene zgrade sa liftom, a nalazi se na par koraka od impozantne zgrade Narodne Skupštine. Apartman poseduje dnevnu sobu sa garniturom na razvlačenje, trpezariju sa još jednim krevetom za dvoje, spavaću sobu sa bračnim krevetom, kuhinju sa ugradnom rernom, mikrotalasnom, a tu su i ugradna ploča, ketler, toster, posuđe i sav pribor za spremanje hrane! Kupatilo je opremljeno svom neophodnom kozemtikom, tuš kabinom i mašinom za veš. Lokacijski je idealno pozicioniran- u mirnom je kraju kako biste mogli da odmarate, a opet je u blizini epicentra svih beogradskih dešavanja, jer vam do Knez Mihailove i Skadarlije ne treba više od par minuta hoda. 
     
    Bulevar
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 50 50 50 50
    2 50 50 50 50
    3 50 50 50 50
    4 50 50 50 50

     

     

     
     
    Dolazite u Beograd i želite smeštaj koji je udaljen od gradske vreve i gužve, ali opet ne želite da budete previše daleko od centra Beograda? Rešenje za vas je stan na dan na Zvezdari, a naša preporuka je apartman sa garažom Bulevar! Bulevar je elegantno uredjen apartman, u kom preovladava bela i bež boja nameštaja i detalja koji doprinose luksuznom enterijeru koji ostavlja bez daha. Apartman Bulevar, površine 65m2, nalazi se u Jedrenskoj ulici, koja izlazi na Bulevar kralja Aleksandra. Ovaj luksuzno uredjen apartman u Beogradu nalazi se na 3 spratu u novoj zgradi sa liftom, kompletno je opremljen za boravak maksimum 4 osobe, a na raspolaganju je i parking mesto u garaži zgrade. Sam apartman se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe u kojoj se nalazi bračni krevet i kupatila sa tuš kadom. Za dodatni užitak tu je i terasa sa prelepim pogledom na Beograd! 
     
     
    Talija
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 50 50 45 45
    2 50 50 45 45
    3 55 55 50 50
    4 55 55 50 50
    5 65 60 60 55
    6 65 60 60 55

     

     

     

     

     Apartman Talija nalazi se u srcu Beograda, u Čika Ljubinoj ulici koja je paralelna sa Knez Mihailovom. Talija je postrukturi dupleks apartman, u kome se na prvom nivou nalazi prostran dnevni boravak iz koga hodnik dalje vodi do kuhinje i kupatila, a stepenice na gornji nivo, odnosno spavaći deo sa bračnim krevetom. Dnevna soba je centralna prostorija u apartmanu, a sadrži ogromnu garnituru i pored toga još jedan ležaj koji se izvlači  iz zida po potrebi. Savršeno osmišljen koncept kako bi se dobilo na komforu, a da ipak ima dovoljno spavaćih mesta. Ceo apartman je neobičnog i modernog dizajna i kao takav privlači pažnju velikog broja gostiju koji dolaze u Beograd i traže smeštaj u centru Beograda! Smešten je na prvom spratu zgrade koja poseduje lift. Ulaz u sam apartman je dvorišno orijentisan, dok se sa prozora pruža predivan pogled ka Trgu Republike i Čika Ljubinoj ulici. U apartmanu može boraviti do 6 osoba, pa je iz tog razloga pogodan za porodice sa decom, ali i za poslovne ljude, parove i turiste koji žele da upoznaju Beograd!

     
    Dibonas Lux
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 60 60 50 40
    2 60 60 50 40
    3 80 80 70 60
    4 100 100 90 80
    5 120 120 100 100

     

     

     

    Apartman Dibonas Lux se nalazi na Voždovcu u ulici Veljko Vlahović, u veoma mirnom kraju bez saobraćaja i buke. Idealan za odmor kako turista tako i poslovnih ljudi. Nalazi se na prvom spratu zgrade bez lifta. Apartman na dan poseduje veliki dnevni boravak (LCD TV, kablovski kanali, WIFI) trezariju, kuhinju, 2 toaleta, 2 spavaće sobe i 2 terase funkcionalne od marta do oktobra meseca. Dodatni sadržaj u apartmanu čine etažno grejanje, klima, posteljina, peskiri. Pogodan je za boravak do 5 osoba. Ukoliko težite luksuzu i želite da provedete kvalitetno vreme u Beogradu, izaberite apartman Dibonas Lux!

     
     

    Stan na dan do 250 evra

    (U rasponu cena od 61-250 evra)

     

    Došli smo do kategorije u koju spadaju najbolji od najboljih apartmana! Luksuz, elegancija, ekskluzivna opremljenost je ono što izdvaja ovu grupu apartmana od ostalih. Kako bismo našim gostima pružili najbolji smeštaj u Beogradu, potrudili smo se da ponuda luksuznih apartmana bude široka, ali i da lokacijski odgovara svakom našem gostu! Na vama je samo da odaberete apartman koji vam po svojim karakteristikama odgovara, da rezervišete i uživate u najboljem smeštaju u Beogradu! Iako većina apartmana iz ove grupe ima i spa sadržaj, to nije nužna odlika luksuznih stanova. Apartmani koji pripadaju ovoj kategoriji, od ostalih se razlikuju po kvalitetu nameštaja, po modernom dizajnu i arhitekturi, a spa sadržaj je samo jedna od karakteristika lux smeštaja. Za vas smo izdvojili najbolji apartmanski smeštaj u Beogradu:
     
    Rakoč A5
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 85 75 65 65
    2 85 75 65 65
    3 95 85 75 75
    4 95 85 75 75
    5 105 95 75 75

     

     

     

    Apartman Rakoč A5 je raskošno, elegantno, ali pre svega funkcionalno uredjen luksuzni apartman u centru Beograda! Nalazi se u mirnoj ulici Maršala Birjuzova, a na samo par koraka od „srca“ Beograda- Knez Mihailove ulice! Apartman Rakoč A5 je veoma komforan i sastoji se od prostranog dnevnog boravka, 2 zasebne spavaće sobe sa bračnim krevetom, kompletno opremljene kuhinje sa trpezarijskim delom kao i kupatila sa tuš kabinom. Kompletno je opremljen za prijatan boravak do 5 osoba. Svaki deo ovog apartmana je pažljivo uredjen i dekorisan, a kao celina čini savršen smeštaj u Beogradu. Ukoliko želite da sebi priuštite boravak u lux apartmanu u Beogradu, naša preporuka je apartman Rakoč A5. 

     
     
    One Grand
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 70 65 60 60
    2 70 65 60 60
    3 75 70 65 65
    4 80 75 70 70
     
     
     
     
     
     
     
    Apartman One Grand je jedinstven smeštaj u srcu grada. Nalazi se u pešačkoj zoni, u Čika Ljubinoj ulici. Smešten je na 6. spratu zgrade sa liftom. Prostire se na 90 m2 i može da ugosti do 4 osobe. One Grand nije klasičan apartman, već sastavni deo mini hotela na jednoj od najprestižnijih lokacija u gradu - u srcu pešačke zone, Knez Mihajlove ulice. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, gde se nalazi udobna garnitura na razvlačenje i sto i stolice za ručavanje. U spavaćoj sobi nalazi se veliki bračni krevet, a kuhinja i kupatilo su kompletno opremljeni. Moderan i neobičan dizajn, komfor apartmana kao i njegovi sadržaji, učiniće Vaš boravak nezaboravnim i probuditi želju da se što pre vratite. 
     
     
    Atlas 6
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 79 79 79 79
    2 79 79 79 79

     

     

    Da li za Vas savršen predah od svakodnevice predstavlja boravak u spa centru, uživanje u sauni i opuštanje djakuziju? Bolja ideja od boravka u često preskupim spa centrima jeste da iznajmite apartman koji u svom sadržaju ima saunu i djakuzi- apartman na dan Atlas 6! Ušuškan u mirnom delu Beogrda, izolovan od gradske buke, apartman A 6 pružiće vam neophodan komfor i privatnost, ali i priliku da uživate u spa sadržaju, sve po istoj ceni! Sam apartman predstavlja jedan od najluksuznijih apartmana koji imamo u ponudi. Moderno opremljen apartman za dve osobe, veličine 40m2 poseduje udoban bračni krevet, wifi, tv, ktv, klimu kao i već pomenutudjakuzi kadu, saunu i mini bar kako bi vaš odmor bio potpun. Na raspolaganju je besplatan parking, a postoji mogućnost korišćenja garaže na upit. Nakon prvog boravka u stanu na dan Atlas 6, sigurni smo da ćete se vratiti ponovo!

     
     
    Play Spa
     
    Broj osoba 1-3 dana 4-7 dana 8-15 dana 16-31 dana
    1 250 250 215 135
    2 250 250 215 135
    3 280 280 240 150
    4 310 310 260 160

     

     

     

    Najluksuzniji smeštaj u Beogradu je sasvim sigurno apartman Play Spa. Smešten je u centralnom delu Yu biznis centra na Novom Beogradu, na drugom spratu zgrade sa liftom. Predvidjen za prave hedoniste koji žele samo najbolje. Cena ovog apartmana razlikuje se od ostalih, ali isto tako razlikuje se i ponuda. Naime, u apartmanu Play Spa, na raspolaganju su bračni krevet koji se nalazi u prostoriji koja je staklom odvojena od turskog kupatila, ogormnog djkuzija i saune. Na plafonu, kao i na uzglavlju kreveta nalaze se ogledala, a u kupatilu se nalaze 2 tuš kabine. Ceo apartman odiše luksuzom i elegancijom, pa ako nemate ideju za neku specijalnu priliku, kako da iznenadite voljenu osobu i tome slično- boravak u apartmanu Play Spa je nezaboravno iskustvo! 

     

    Da zaključimo...

    Cene stanova na dan u Beogradu zavise od mnogo faktora, lokacije, opremljenosti, kapaciteta itd. Izbor je zaista veliki, a svaki stan na dan je svakako isplativije rešenje od hotelskog smeštaja ili motelskih soba, jer privatnost i komfor koje dobijate boravkom u nekom od apartmana na dnevno izdavanje nemaju cenu. Apartmani u Beogradu u svojoj ponudi imaju veliki broj stanova, različitog cenovnog ranga, kako bi svaki naš gost sebi mogao da priušti ono što mu odgovara, bez obzira da li je to parking, uslov da je apartman pet friendly, da ima terasu i tome slično. U našoj pretrazi možete da potražite apartman kakav vam je potreban na najjednostavniji način- tako što ćete u našoj naprednoj pretrazi u filterima potražiti ono što želite da sadrži smeštaj u kome želite da boravite. Na taj način automatski ćete suziti izbor i moći ćete da rezervišete apartman po vašoj meri (i ceni, naravno). Za sva dodatna pitanja kao i pomoć pri izboru, stojimo vam na raspolaganju! Dobrodošli!
     
    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.