Sprint u plastic/mint i lavirint

Blog / Noćni život

  • Sadržaj
  • U Beogradu nema potrebe da čekate vikend kako biste izašli u provod, ovaj grad je živ 7 dana u nedelji. Kada govorimo konkretno o klubovima, Beograd ima neke od najboljih žurki koje mogu da idu rame uz rame sa žurkama u Njujorku, Londonu ili ostalim svetskim prestonicama noćnog života. Nesumnjivo je da Beograd prednjači u najuđim žurkama, najveselijim, žargonski rečeno, klaberima i kvalitetnoj organizaciji kada su iste u pitanju. 

    Dobro je poznato da su urbanije kulture uglavnom najzastupljenije u velikim gradovima, što Beograd i jeste. Beograd nisu samo klasični splavovi gde je uživo muzika nekog od beogradskih bendova, pevača ili pevačica. Beograd takođe nisu samo autentične kafane, kojih imamo na svakom ćošku i koje se utrkuju da na svakojaki način privuku goste. Beograd je nešto više od toga, Beograd je avantura prepuna najrazličitijih opcija od kojih vas nijedna neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko dolazite u Beograd na veče ludog provoda, stan na dan Beograd je idealno rešenje za vaš smeštaj. 

    Klub PLASTIC/MINT

    Za ovaj klub slobodno možemo reći da je začetnik urbane scene u Beogradu. Ovaj klub posluje već četrnaest godina i za to vreme je stekao veliki ugled i slavu, ne samo u Beogradu, već i van granica srpske prestonice. Godinama su se muzička ponuda i enterijer menjali, a naravno i usavršavali jer je sve rađeno prema potrebama posetilaca. Kvalitet ozvučenja i svetlosnih efekata je na zaista zavidnom nivou i to je ono što se gostima najviše dopada. Klub PLASTIC se sastoji iz tri dela, a to su: Dance hall, VIP zona i najnoviji deo pod nazivom MINT. Na ovom mestu se može videti i dosta stranih gostiju, koji su u PLASTIC klubu spoznali duh urbanizma i svetski uređenog prostora za žurke. Muzički program u klubu PLASTIC se održava sredom, četrvrtkom, petkom i subotom. Svaki dan ima određenu tematiku i klub uvek vrvi od posetilaca željnih dobre zabave.

    Sreda 

    Rezervisana za r'n'b i hip hop žurke i uglavnom okuplja mlađu ekipu kojoj je ovaj zvuk najpribližniji.

    Četvrtak

    Žurke pod pokroviteljstvom turističke organizacije Jungle Tribe gde je zastupljena elektonska dance muzika, odnosno EDM. Tu posetioci mogu uživati u muzici svetske EDM scene, koju puštaju neki od naših najboljih didžejeva.

    Petak

    Ovaj dan je rezervisan za ljubitelje komercijalne house muzike i ove sezone naziv tih žurki glasi Superplastic. Tada u klubu nastupaju proslavljeni didžejevi iz naše zemlje, ali gostuju i renomirani didžejevi sa svetske house scene.

    Subota

    Glavno veče u klubu PLASTIC. Te večeri atmosferu dovode do usijanja mainstream pressure hitovi, a klub je tada još krcatiji nego prethodnih dana, pa je zbog toga poželjno da napravite rezervaciju kako biste sebi osigurali ulazak.

    Klub MINT

    Hodnikom spojen sa klubom PLASTIC, što znači da možete nesmetano da šetate iz jednog u drugi klub. MINT je mesto gde je zastupljenija malo drugačija vrsta muzike. U ovom klubu možete uživati uz zvukove funk, deep, acid jazz, progressive i drugim srodnim žanrovima te muzike.

    U PLASTIC/MINT kompleks može stati preko 800 ljudi, ventilacija je odlična, a enterijer moderan. Klub se nalazi na adresi Takovska 34 i poseduje parking mesto za vozila svojih gostiju.

    Klub LAVIRINT

    Ovaj klub je potpuno raznovrstan kada je u pitanju muzika. Poznat je po tome što se u njemu održavaju najbolje twerk i trap žurke, koje su u poslednje veoma popularne. Trap muzka je još uvek mlada, ali polako i sigurno se adaptira među mladima i biva dosta dobro prihvaćena. 

    Ceo svet je poludeo za ovim uzbudljivim načinom plesa, odnosno twerkovanjem, kao i muzikom koja ga prati. Zbog toga su ove žurke sve popularnije, a klub LAVIRINT je jedan od prvih koji je počeo sa organizacijom ovakvih žurki. Zimski serijal žurki koje se svake subote održavaju u klubu LAVIRINT pod sloganom "GET LOW", uz zvuke, već navedene twerk i trap scene. LAVIRINT radi ne samo kao klub, već i bar gde možete u toku dana da popijete piće, a uveče dođete na neverovatno ludu žurku. 

    U lavirintu se takođe organizuju i koncerti domaćih i stranih izvođača, tako da ukoliko ste ljubitelj žive svirke, ovo je mesto za vas. 

    Klub redovno organizuje tematske žurke sa najboljom simbolikom. Ono što će možda još više namamiti posetioce, to su karaoke žurke, koje se održavaju sredom, a finalna nagrada je čak 50.000 dinara. Ako posedujete talenat, pravac u LAVIRINT i unovčite ga na ovaj krajnje zabavan način.  

    Klub se nalazi u ulici Cara Dušana 13 i ima dovoljno parking mesta za svoje goste koji dolaze autom. Klub radi svim danima u terminu od 21 do 02h (ponedeljak, utorak, sreda i nedelja), i četvrtkom, petkom i subotom od 21 do 04h. Kapacitet kluba je oko 200 ljudi, zato je najbolje da na vreme rezervišete svoje mesto. Enterijer kluba je takav da svojim hodnicima zaista podseća na lavirint. 

    Nama ostaje samo da vam poželimo lep provod, zapamtite, mladi ste onoliko koliko se osećate mladim. Zato ne dozvolite da vam godine budu barijera za dobar provod. Ovi klubovi su veoma gostoprimljivi i ekipa u njima je druželjubiva. Izađite i provedite se kao nikada pre. Ukoliko razbijate glavu pitajući se gde se postoje jeftini stanovi u Beogradu, ne tražite dalje, jer mi imamo sve što vam je potrebno. 

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.