Slavljenje novih početaka u Beogradu

Blog / Apartmani

Slavljenje novih početaka u Beogradu

Decembar, mesec sa kojim se svake godine iznova rađa magija u vazduhu i euforija oko Nove godine. Ulična dekorativna osvetljenja po celom gradu i novogodišnji ukrasi navode ljude da malo ožive u ovo hladno doba godine, i polako pokreću slatko iščekivanje dobrog provoda u novogodišnjoj noći. Praznična atmosfera samo je uvod u čarolije koje Beograd nudi u ovom zimskom periodu.

Osmesi na licima dece koja se najviše raduju poklonima i kićenju jelke, i kezove odraslih koje izaziva novogodišnja groznica, upravo su ono što Beograd čini živim u ovom hladnom periodu. Kako se približava Nova godina, ova groznica se sve brže širi i zahvata gotovo sve nacije i generacije, a Beograd svake godine obezbeđuje najbolju zabavu na kojoj su baš svi dobrodošli.  Širenje raodsti i pozitivne energije koju nigde nećete osetiti kao u Beogradu u doba oko Nove godine.

Pristupačne cene smeštaja, koje nude Apartmani Beograd, ne mogu se uporediti sa hotelskim. Ponuda koju zaista ne želite da propustite privlači kako stanovnike drugih gradova tako i turiste iz celog sveta. Tako se iz godine u godinu njihov broj povećava, a mnogi se opet vraćaju. Pored odličnog i povoljnog apartmana koji se brzo i lako može rezervisati, još jedan od razloga je to što imaju doživljaj kao da su deo grada. Nisu samo prolaznici ili posetioci. I u pravu su, mi želimo da budu tu sa nama i da dožive taj zajednički simbolični novi početak kome se svi radujemo i po dva meseca.

To srčano gostoprimstvo osetiće na ukrašenim ulicama Knez Mihailove, pružiće ga svojom besprekornom uslugom osoblje firme Apartmani u Beogradu, restorani, prodavci, prolaznici... Osetićete ga bilo da odaberete da ovu čarobnu noć provedete u kafani, klubu, kafiću, ili na Trgu Republike, ispred Skupštine, uz nastupe popularnih izvođača. Obzirom da se mnogo ovih ugostiteljskih objekata nalazi u centru ili blizu, preporuka su svakako apartmani centar Beograd. Taksi nije tako jednostavno uhvatiti, a još teže je naručiti telefonom, u novogodišnjoj noći. Ovako ćete, ako niste previše daleko, moći da se vratite u smeštaj peške.

Možete odabrati i nešto iz ponude lux apartmani Beograd i napraviti svoju malu privatnu žurkicu sa đakuzijem, ako je to više u Vašem stilu. U tom slučaju, budite pristojni i poštujte pravila svog domaćina.

Za sve one koji žele ludi noćni provod na koji su navikli i one koji su za isti samo čuli, izbor će biti težak jer ima previše dobrih ponuda koje se kreću od 1500 dinara pa naviše. Naravno, to zavisi od izvođača, kao i pića i hrane, ali gde god da odete zasigurno ćete se super provesti, jer dobro društvo je ono što čini dobar provod. Apartmani Beograd uvek su tu da preporuče najbolje lokale, pa se ne ustručavajte da pitate, ili još bolje, pogledate na njihovom sajtu. Oni koji nisu za ludilo i gužvu u zatvorenom prostoru, uvek se mogu prošetati do centra grada gde se svake godine organizuju koncerti. Bina ispred Skupštine i Trga Republike deo su tradicije našeg dočeka. Znajte da za koju god varijantu da se odlučite, Beograd Vas neće razočarati!

Ono što je neophodno da znate je da se izdavanje stanova za novu godinu Beograd u vreme novogodišnjih praznika zakupljuje na minimum četiri dana,  mada da biste iskusili zimsko beogradsko veselje i tradiciju na pravi način, treba da ostanete barem nekoliko dana više. Apartmani Beograd učiniće da se osećate sa jedne strane kao kod svoje kuće, a sa druge kao rado viđeni gosti. Savršen spoj da ćete prosto želeti da ostanete zauvek.

Puno sreće, uspeha, prijatelja i ljubavi u 2018. godini!

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.