Saveti za iznajmljivanje najboljih apartmana

Blog / Apartmani

Kada ljudi traže kvalitetan apartmana, često misle da će to dobiti ukoliko je cena stana visoka. Mnogi zloupotrebljavaju položaj svojih apartmana, pa shodno lokaciji izdaju svoj smeštaj po enormnim cenama - što je bliže gradu, to je skuplje. Ali ne i kod nas. Naši apartmani su vrednovani po mnogo čemu i na njihovu cenu ne utiče samo jedan faktor. Kao što već mnogi naši korisnici znaju, svi apartmani za izdavanje na našem sajtu su kompletno opremljeni namštajem, aparatima, uređajima i sanitarijama, odnosno sve ono što je neophodno za normalno svakodnevno funkcionisanje. Prema onome što apartmani poseduju, možemo reći da za koji god da se odlučite, svakako nećete naći zamerke.

Za početak Vam nudimo nekoliko saveta za uspešno iznajmljivanje najboljih apartmana.

Uspešno iznajmljivanje se može nazvati takvim samo u slučaju kada apartmane napuštaju zadovoljni gosti. Naravno da bi gosti bili zadovoljni, neophodno je da cene odgovaraju kvalitetu apartmana. Velike razlike u ceni i kvalitetu mogu dovesti samo do gubitka klijenata, a to nikako ne želimo, zbog toga smo jedni od najpristupačnijih agencija za izdavanje smeštaja u gradu.

Pre svega, najveći sud ima sam klijent. Nekada je vrlo moguće da za isti smeštaj, uslugu, cenu i lokaciju jedan klijent bude potpuno zadovoljan, dok drugi ima neke primedbe. Zbog toga se treba osloniti na želje svih klijenata, njihove potrebe i mogućnosti. Naravno, važno je da ono što predstavite na svom sajtu bude verodostojno, tako će svaki klijent imati uvid u ono što iznajmljuje putem online bookinga i neće dolaziti do nesuglasica onog trenutka kada uđe u apartman. Zbog toga je potrebno oslušnuti lični doživljaj svakog klijenta i na osnovu toga obavljati dalje intervencije. Ljubazan odnos prema gostima ponekad ima i najveći ulog u odabiru apartmana.

Na lične osećaje, odnosno subjektivne osećaje gostiju ne može se uticati, ali zato se može uticati na kvalitet apartmana koji iznajmljujete. Stoga je veoma važno da apartman bude čist i uredan. Ne mora uvek biti reč o prevelikim ulaganjima i skupim intervencijama, dovoljno je da prostor u kom će boraviti gost bude savršeno čist, bezbedan i udoban. Svaki gost ima očekivanja da tokom boravka u apartmanu dobije kvalitetnu uslugu i odmori se od svakodnevnih poslova, stresa i užurbanosti. Pored toga da apartman bude uredan, gosti su navodili još neke stavke na koje obavezno obraćaju pažnju, pa Vam i mi skrećemo istu na sledeće:

  • čista i uredna oprema koja uključuje peškire i posteljinu;
  • očuvana i ispravna vrata i prozori u apartmanima;
  • da sam prilaz apartmanu koji uključuje stepenice ili lift, bude ispravan, uredan i očuvan;
  • da podovi, kao i zidovi budu čisti i u dobrom stanju s ispravnom rasvetom;
  • minimalno jedan sanitarni čvor na šest osoba i dovoljno tople vode;
  • da svi uređaji u apartmanu savršeno funkcionišu;
  • dostupnu osnovnu opremu za čišćenje;
  • da je na raspolaganju dovoljno pribora za kuvanje;
  • da poseduje rernu, frižider, fen, peglu, klimu, TV sa satelitskim prijemnikom;
  • Isto tako i mikrotalasnu peć, toster, aparat za kafu, kao i mašinu za veš;
  • mašinu za sudove je takođe tražio veliki broj gostiju;
  • obezbeđen pristup internetu (nešto što postaje veoma važno prilikom odabira apartmana);
  • da su kućni ljubimci dobrodošli.

Ovo su stavke koje Vas rangiraju na što bolju poziciju, pa pokušajte da štiklirate što veći broj, jer će to automatski značiti i veći broj klijenata. Ono što se danas podrazumeva kada je iznajmljivanje kuća ili stanova na dan u Beogradu u pitanju -  u potpunosti opremljeno kupatilo i kuhinja, TV sa kablovskom, grejanje, klima uređaj, internet i čista posteljina i peškiri. Bez ovih osnovnih stvari se vaš smeštaj ne može ni klasifikovati kao apartman, čak i kada izdajete samo na dan, a kamoli na nešto duži period. Pa ukoliko pokrivate više od polovine ovih stavki koje su klijenti najčešće navodili, onda ste na odličnom putu da postanete jedna od najboljih agencija za izdavanje smeštaja. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.