Royal 1 i 2, Lucky 8

Blog / Apartmani

Ako verujete u simboliku brojeva, možda upravo ove brojke donose sreću nekima od Vas. Ako znate da LUCKY prevedeno sa engleskog jezika znači sreća, onda uz to dodajte i ovaj broj. Dobrim poznavaocima bilijara, srećna osmica simbolizuje poslednju, crnu, kuglu ubačenu u rupu koja označava pobedu u ovoj igri. Možda je sam naslov našeg bloga pun simbolike, ali je sve ovo zapravo samo uvod u prostorije naših apartmana koji nose ova imena. Kada su u pitanju apartmani Beograd, izdavanje na dan je naša specijalnost, a mi ćemo Vam predstaviti neke od najlepše uređenih i najpovoljnijih apartmana koje imamo u našoj širokoj ponudi koja broji na stotine stanova za izdavanje.

Pošto smo već počeli sa pričom o sreći i srećnim brojevima, onda ćemo Vam prvo i predstaviti naš apartman LUCKY 8 (srećna osmica). 

APARTMAN LUCKY 8 je stan u kom ne možete biti lošeg raspoloženja, upravo zbog njegovih veselih boja. Prvo što ćete osetiti kada stupite u prostorije apartmana je oduševljenje enterijerom. Prozračan, svetao stan, veselih i šarenih boja lepo ukombinovanih u svakom kutku. Stan je na adresi Majke Jevrosime, Beograd, u samom centru. Na drugom spratu zgrade bez lifta, smešten je apartman LUCKY 8. Nalazi se u blizini svih znamenitosti Beograda, kao što je Narodno pozorište i Narodni muzej, Knez Mihailova, Kalemegdan i tako dalje…Apartmani Beograd, centar grada smatraju jako bitnim za sve posetioce, stoga se trudimo da u neposrednoj blizini ili u samom srcu grada svima obezbedimo smeštaj po ukusu. Apartman je moderno i kompletno opremljen. Poseduje dnevnu sobu sa ugaonom garniturom koja se pretvara u ležaj i odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom. Kuhinja je funkcionalna i lepa,
kao i kupatilo koje sadrži tuš kabinu. U svom sastavu ima već podrazumevani internet, kablovsku televiziju, LCD televizor, klima uređaj i fen. Grejanje je na struju (mermoterm ploče). U apartmanu takođe imate čistu posteljinu i peškire. Apartman je dvosoban, 38 kvadratnih metara i pogodan za boravak do četiri osobe. U ovom stanu u odnosu na ostale pušenje nije dozvoljeno, ali to ne bi trebalo da Vam padne teško jer se u neposrednoj blizini stana nalaze mnogobrojni kafići i restorani u kojima možete uživati uz kafu i cigaru ukoliko ste pušač. Ovaj smeštaj možete iznajmiti po ceni od 50 eura na dan.

APARTMAN ROYAL 1 kao što mu i samo ime kaže, kraljevski apartman, ne po veličini, već skladnoj ušuškanosti svakog detalja u apartmanu što čini da celokupna slika stana ostavi oduševljenje. Prelepog enterijera za koji garantujemo da će Vam se svideti. Ovaj apartman se nalazi na adresi Beogradska, Beograd, sa lokacijom na Vračaru. Ovaj stan je na drugom spratu stambene zgrade. Opremljen savremenim nameštajem i tako da u ovom stanu osetite prijatnost i opuštajuću atmosferu. Dvorišno je orjentisan pa u njemu vladaju mir i tišina iako je u centru Beograda. Stan sadrži spavaći deo u kom se nalazi veliki i udoban bračni krevet, veliki ugradni plakar, kompletno opremljenu lux kuhinju, deo za sedenje sa stočićem i dve stolice. Kupatilo je sa tuš kabinom, veoma lepo skockano. U apartmanu se nalaze još i klima uređaj, internet, kablovska televizija, LCD, fen, pegla i čista posteljina kao i peškiri. Ono što će Vas sačekati u apartmanu je i piće u mini baru. Lista proizvoda sa cenama i količinama se nalazi u apartmanu. Apartman se od strogog centra grada nalazi na nekoliko minuta hoda, a gradskim prevozom su Vam lako dostupni i drugi delovi grada. Stanica gradskog prevoza je u neposrednoj blizini stana, tako da Vam je sve blizu. Struktura stana je studio, 22 kvadratna metra, za najviše dve osobe. Apartman možete iznajmiti po ceni od 40 eura na dan.

APARTMAN ROYAL 2, kada bi birali između apartmana ROYAL 1 i ROYAL 2, bila bi to teška odluka. Svakako koju god da donesete ne bi bila pogrešna. Ovaj apartman takođe oduševljava svojim enterijerom i možemo ga definisati kao mešavinu modernog i retro stila. Verujte nam na reč, dopašće Vam se unutrašnjost ovog stana. Adresa apartmana je Dositejeva, Beograd. Nalazi se na prvom spratu zgrade sa liftom. U dnevnoj sobi, koja je ujedno i spavaća se nalazi udoban bračni krevet. Kuhinja je kompletno opremljena, a kupatilo je sa tuš kabinom. Između ostalog, na raspolaganju su Vam i internet, kablovska televizija, LCD, čista posteljina i peškiri. Veš mašina i mini bar u ovom stanu su Vam takođe na raspolaganju. Stan se nalazi na najboljoj i najtraženijoj lokaciji Beograda, na čuvenom Dorćolu. U njegovoj blizini su Vam poznatija mesta za noćni izlazak, kao i za odlazak na kafu ili piće u obližnjim kafićima. Sve popularne lokacije su Vam na maloj udaljenosti. Ukoliko dolazite svojim automobilom, možete ga parkirati na garažnom mestu uz doplatu od 8 eura na dan. Parking je pod video nadzorom. Apartman je studio, 30 metara kvadratnih. Broj osoba koje u njemu mogu komotno boraviti je dve. Rezervišite jedan od najtraženijih apartmana po ceni od 40 eura na dan. 

Kako bilo, verovali u brojeve ili ne, ipak verujte nama na reč, ovi apartmani su zaista popularni i lepo uređeni. Pružiće Vam odmor i uživanje u svakom trenutku koji budete proveli u stanu. Povoljni i dovoljni, da Vam boravak u Beogradu učine prijatnim. Za sva pitanja uvek na raspolaganju, APARTMANI BEOGRAD.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.