Posejdon, Morita

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Iako možda naslov zvuči kao čudan miks grčkih bogova i zabačenih mesta Japana, ali ipak se radi o izdavanju stanova na dan u Beogradu. Predstavljamo Vam još dva apartmana u nizu novih ponuda koje smo zaređali. Kod nas uvek imate mogućnost izbora ukoliko se javite na vreme i rezervišete najbolji apartman pre svih. Konkurencija je velika, ali mi smo se izborili za jedno od vodećih mesta, a upravo su ovi apartmani rezultat toga.

    APARTMAN POSEJDON

    Apartman Posejdon je lux apartman na Vračaru, u ulici Vukice Mitrović, na 5 spratu sa liftom sa pogledom na Hram Svetog Save. Lokacija apartmana će svakome odgovarati ko traži stan na dan na kraći ili duži vremesnki period. Čuburski park je na par minuta hoda, Kalenić pijaca, Trg Slavija, Vukov spomenik, mnoštvo restorana i pijaca... Pogodan je za smeštaj do 3 osobe. Poseduje dnevni boravak sa trpezarijom, odvojenu spavaću sobu, kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom i terasu. Dodatni sadržaj čine klima, centralno grejanje, wifi, tv, kablovska, čista posteljina i peškiri. Na raspolaganju je i besplatan parking u garaži ukoliko dolazite autom.
    Stan je uređen sa mnogo ukusa, na raspolaganju imate terasu sa očaravajućim pogledom gde možete uživati u jutarnjoj kafi, a luksuzan nameštaj i tehnika će vam svakako učiniti ostanak prijatnijim. Uz prijatne zvuke Hrama u neposrednoj blizini osetićete blaženstvo mira. U stanu je takođe dobro napomenuti da ima centralno grejanje tako da zimu nećete ni osetiti, a što se bezbednosti tiče, tu su blindirana vrata, kao i interfon, kako biste se osetili sigurnije tokom svog ostanka.

     


    APARTMAN MORITA

    Apartman koji se nalazi na odličnoj lokaciji, u ulici Strahinjića Bana. Ulica koja asocira na elitni deo grada, gde se okuplja samo odabrano džet-set društvo i gde uvek ima nekih zanimljivosti i dešavanja. Ko želi da bude u jednoj od najpopularnijih ulica u gradu, iznajmiće apartman MORITA. Poseduje apsolutno sve što je neophodno za kvalitetan boravak u stanu, posebno ako se u Beogradu zadržavate više od dva dana što je i minimum za iznajmljivanje ovog smeštaja. Kuhinja je kompletno opremljena i poseduje sve uređaje koji se podrazumevaju: kombinovani frižider, mikrotalasna pećnica, električni šporet sa rernom i mašina za pranje posuđa. U dnevnoj sobi se nalazi trosed i radni sto, kao i trpezarija. Spavaća soba poseduje udoban bračni ležaj, plus jedan singl ležaj. Kupatilo je lepo uređeno i poseduje tuš kabinu i mašinu za pranje veša. Ostali sadržaji u apartmanu MORITA su: dva klima uređaja, internet, flat tv sa digitalnom kablovskom televizijom, čisti peškiri i posteljina. Stan se nalazi u prizemlju zgrade iz koje kada izađete imate mnogobrojne prodavnice, banke, menjačnice, kafiće i klubove. Ova ulica, pored toga što asocira najviše na noćni provod, nalazi se u blizini velikih kulturoloških objekata, pozorišta, muzeja i mnogih kulturno-istorijskih spomenika. Svako može odabrati nešto za sebe i uživati u odmaranju na ovoj lokaciji grada. Apartman MORITA je dvosoban, 53 kvadratna metra, dovoljan i funkcionalan da ga sasvim komforno koriste najviše četiri osobe. Zato iskoristite sve što ovaj apartman nudi, kao i njegova lokacija i iznajmite ga po ceni od 45 eura na dan. Imajući u vidu cenu, ukoliko dođete sa prijateljima i podelite trošak, imaćete stan na dan u Beogradu za 20e i manje!

    Pratite naš sajt i uvek budite informisani o novim uslugama koje nudimo i novim apartmanima koje izdajemo za Vas. Smeštaj u Beogradu nikada nije bilo lakše pronaći, na našem sajtu i facebook stranici Vas uvek očekuju samo sveže vesti o apartmanima kao i dešavanjima u gradu. Nastavite da nas čitate, Vaši Apartmani Beograd.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.