Vaš najbolji saputnik kroz Beograd - Pink Taxi

Blog / Upoznajte Beograd

  • Sadržaj
  • Jedna od glavnih stavki života i boravka u Beogradu je kretanje kroz grad. Njegova velika površina na kojoj se kreće ogroman broj stanovnika stvara velike gužve i otežava dolazak od početne do ciljne tačke. Kvalitet boravka u glavnom gradu umnogome biće veći ukoliko pored sebe imate pravu pomoć na putu. Olakšajte sebi put kroz Beograd. Dragoceno vreme trošite na trenutke sa dragim osobama. Ne trošite ga na nervozu zbog zastoja i gužve, kašnjenja na noćni ili propuštanja važnog događaja zbog sporog prevoza. Zato upoznajte Pink Taxi i u nastavku saznajte zašto je baš on omiljeni prevoz Beograđana.

    Već dvadeset i šest godina ova taksi agencija olakšava svojim korisnicima puteve kroz Beograd. Zahvaljujući odličnoj usluzi koju je pružio velikom broju putnika tokom dugog niza godina, Pink Taxi je postao svojevrsni simbol glavnog grada i sinonim za odličnu uslugu i sigurnu vožnju. To je vaš najbolji saputnik iz više vrlo bitnih razloga. Na prvom mestu su: 

    • Posedovanje izuzetno velikog broja vozila, što omogućava da korisnici vožnju nikada ne čekaju više 3 do 5 minuta. Sva vozila koja se nalaze na putu opremljena su radio-stanicom, proverena su i dobro održavana, a vozači iskusni i smireni. Sve ovo utiče na to da je vaša bezbednost dovedena do najveće moguće mere. 
    • Težnja ka stalnom povećanju kvaliteta usluga i boljem korisničkom iskustvu: kako brojem vozila koji su u ponudi, tako i novim načinima da se vožnja rezerviše i korisnik što pre doveze do svog cilja. 
    • Praćenje savremenih trendova u oblasti taksi prevoza, koji se prilagođavaju brzom stilu života i nedostatku vremena, što je poseban problem stanovnika velikih gradova. Ovakav vid usavršavanja usluga pomoći će da dragocene korisne trenutke provedete na pravom mestu. Ne čekajući način kako da do njih dođete.

    Osim ovih osobina, ono što ovaj beogradski taksi izdvaja od drugih, jeste i širok asortiman usluga koje pruža svojim korisnicima. U nastavku ih upoznajte i još jednom se uverite u opravdanost svih pozitivnih epiteta koje ova taksi agencija nosi. 

    Usluge

    Zahvaljujući stalnom poboljšavanju načina i kvaliteta rada, te obima usluga, Pink Taxi je prevazišao klasičnu agenciju za prevoz putnika. Osim prevoza širom Beograda, Pink Taxi je razvio brojne druge usluge i korisničke povoljnosti: 

    • Organizovanje vožnji za svadbe i druge važne događaje i svečanosti
    • Pomoć pri organizovanju transporta prilikom kongresa i drugih manifestacija, koje podrazumevaju veliki broj učesnika i polaznika.
    • Prevoz putnika od i do aerodroma - savršen način da nakon duge vožnje iz inostranstva brzo dođete do željene beogradske destinacije. Izbegnite čekanje i gradsku gužvu sa prtljagom u rukama, pozovite Pink Taxi čim sletite u Beograd.

    • Moguće iznajmljivanje luksuznih vozila - odlična ideja ukoliko želite da iznenadite dragu osobu i priredite joj nesvakidašnje lepe trenutke
    • Organizovano turističko razgledanje glavnog grada - najbolja opcija za upoznavanje svih lepote Beograda

    Dodatne pogodnosti

    Osim nabrojanih opcija, dodatne pogodnosti koje ova taksi agencija pruža korišćenje usluga učiniće znatno lakšim i pristipačnijim, a koristički doživljaj kvalitetnijim. Pink Taxi vam omogućava:

    • Plaćanje usluga platnim karticama: Visa, Visa Electron, Matercard, Maestro, Dina Card

    • Brojne vaučere koji će znatno smanjiti cene prevoza
    • Bezgotovinsko plaćanje putem taksi bloka
    • Pink taxi aplikaciju

    Jedna od najvećih novina u radu agencije jeste stvaranje mobilne aplikacije, koja dovodi do jednostavnijeg i bržeg korišćenja usluga. Za svega 3 minuta možete instalirati aplikaciju, koja će vam omogućiti da rezervišite vašu vožnju bez poziva na broj telefona, i to samo jednim klikom. Nakon toga možete pratiti dolazak rezervisanog vozila, koji će koristeći GPS u vašem uređaju saznati gde se tačno nalazite. Ova novina dovodi do toga da vas samo jedan klik vas deli od prijatne, udobne i sigurne vožnje.

    Cene usluga 

    Sve usluge i nabrojane pogodnosti možete ostvariti po vrlo povoljnim cenama. Iznosimo tabelu koja prikazuje cene po tarifama.

    Tarifa Tarifa I Tarifa II Tarifa III
    Start Start 170 dina Start 170 din Start 170 din
    Vreme Radnim danom od 6:00 do 22:00 Radnim danom od 22:00 do 6:00 Radnim danom od 00:00 do 24:00h
    Čekanje Čekanje 750 din po satu Čekanje 750 din po satu Čekanje 750 din po satu
    Neradni dani Nedelja i praznici / /
    Teritorija Van teritorije Beograda Van teritorije Beograda Van teritorije Beograda
    Cena  65din/km 85din/km 130din/km

    Verujemo da vas je ovaj prikaz usluga i njihovih cena u potpunosti pokazao zbog čega se Pink Taxi naziva savršenim saputnikom kroz Beograd i sve prilike koje u njemu doživljavate. Ova agencija je sigurna garancija da svuda stižete na vreme. Ona je postala deo bitnih životnih događaja i važan učesnik u poboljšanju turističke ponude Beograda. 

    Kontakt

    Ukoliko ste se odlučili da obezbedite najboljeg saputnika kroz Beograd, pozovite brojeve telefona: 19803; 0800 11 9809 ili 065 488 99 77 ili instalirajte pomenutu mobilnu aplikaciju. Lider kategorije taksi Beograd je spreman da vas prati na svakom vašem putu. Pozovite, kliknite i uživajte u vožnji.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.