Osmi mart u Beogradu

Blog / Upoznajte Beograd

Još jedan osmi mart je blizu i znamo da su priče oko tog datuma (kao i oko svakog drugog, značajnog) podeljene. Tu su i žene i muškarci koji tvrde kako je dan žena svaki dan, što i jeste istina, ali hajde da i lepši pol ima svoj datum, realno, zaslužile su. Žene su te koje mnogo toga nose na svojim plećima iako muškarci to ne umeju da cene onoliko koliko bi trebalo, onda osmi mart treba da bude pravi datum da se zapitaju da li su dostojni svojih dama. Ovo se ne odnosi samo na Vaše devojke ili žene, već treba da se zapitate da li dovoljno pažnje i poštovanja posvećujete i svojim majkama, sestrama, drugaricama, zapravo svim pripadnicama ženskog pola. Kada malo bolje razmislite, iz ženskog ugla, dan muškaraca zaista jeste svaki dan. One kuvaju za Vas, brinu se o vašem zajedničkom domu, rade sve one sitnice koje možda nekada ni ne primetite, pa sledećeg puta obratite pažnju i na to.

U svakom slučaju, za sve one kojima je ovaj dan i običan i neobičan, dešavanja u Beogradu će svakako biti. Čak dva velika koncerta, dva potpuno različita muzička pravca i dve različite lokacije održavanja. Nekada je osmi mart bio poznat i po koncertima čuvenog pevača Željka Samardžića, ali odavno su i drugi pevači svih žanrova odlučili da na ovaj veliki datum održavaju svoje koncerte. Osmi mart zapravo i jeste odličan datum za održavanje koncerata, imate garanciju da će na tim koncertima većinu publike činiti dame, a sigurno 'e biti i slobodnih dama u publici, tako da je ovo prilika i za vas, momci, da na nekom od koncerata možda i upoznate ljubav svog života. Ukoliko želite da iznenadite vašu lepšu polovinu a ne znate kako da je impresionirate više nego prošle godine, ili, možda, po prvi put slavite osmi mart, naša agencija može da pomogne u ideji: apartmani u Beogradu sa đakuzijem su jedan od načina da provedete mirno romantično veče sa vašom dragom u prelepoj atmosferi.

Jedan od koncerata biće koncert čuvene grupe Amadeus bend. Verujemo da svi vrlo dobro znate ko su ovi momci i da ste njihove pesme sigurno više puta čuli, što u klubovima, što na radio stanicama ili televiziji. Ovo je jedan od traženijih bendova u našoj zemlji, kada je reč o pop muzici. Momci iz Amadeus benda obećavaju odličnu atmosferu i neviđen spektakl na pozornici. Najavljene su mnoge pirotehničke egzibicije, kao i veliki broj motocikala na sceni. Ukoliko dovedete Vaše dame na koncert, verujemo da ni Vama neće biti nezanimljivo na istom. Koncert Amadeus benda će se održati u Sava Centru, s početkom od 20 časova. Imaćete priliku da čujete stare i najnovije hitove ovog benda. Na koncertu će promovisati i pesme sa novog albuma "Krv i navike". Poklon iznenađenje za sve koji budu dolazili na koncert biće upravo CD grupe Amadeus bend. Ulaznice možete kupiti na blagajni Sava Centra i Eventima.

Sledeći koncert, koji će se održati na nešto većem prostoru, biće koncert Saše Matića u Kombank Areni. Ovaj koncert će biti veoma poseban i za Sašu, ali i publiku. Nakon četiri godine, veliki koncert ovog izvođača biće pravo osveženje za sve. Označavaće krunu veoma bogate karijere ovog izvođača. Saša Matić je poznat po moru ljubavnih pesama u kojima podjednako uživaju oba pola. Ovom prilikom, Saša će proslaviti i petnaest godina muzičke karijere tokom koje je snimio sedam albuma. Osim toga, koncert će se održati i devetog marta, ukoliko neko nije stigao na vreme da obezbedi ulaznice za osmi. Što da ne, produženi dan žena. Početak koncerta biće od 20 časova obe večeri.

Pored svih ovih koncerata, možete otići sa svojom dragom i u neki od restorana, Vaših romantičnih mesta ili gde god da želite da provedete taj dan zajedno. Na našem sajtu možete pogledati listu romantičnih mesta koja možete posetiti, od restorana, kafića i klubova, do bioskopa i spa i wellness centara, a za potpuni ugođaj i nezaboravno veče su tu đakuzi apartmani BeogradApartmani u Beogradu čestitaju svim damama njihov praznik uz poruku "Svaki dan je dan žena". 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.