One Republic i Robbie Williams u Beogradu

Blog / Noćni život

Odavno je otvorena sezona koncerata i žurki u Beogradu. Gotovo da nema nedelje a da u našem gradu ne gostuje neka od stranih ili domaćih zvezda muzičke scene. Ne samo kada je u pitanju muzika, već i drugi događaji, Beograd je oblepljen plakatima raznoraznih  manifestacija i dešavanja. Pored gradskih klubova koji imaju kapacitete za nekoliko stotina ljudi, tu su veliki koncerti koji se održavaju na stadionima naših fudbalskih klubova, kao i u gradskoj Areni ili na Kalemegdanu, Ušću, gde broj posetilaca može dostići i na više desetine hiljada. Ova sezona dosta obećava kada su u pitanju koncerti koji se u Srbiji dešavaju jednom u nekoliko godina. Koncerti velikih razmera, koji dovode posetioce ne samo iz susednih, već i mnogo daljih zemalja sveta su zaista spektakularni. Apartmani Beograd jako cene ovakva dešavanja, posebno zato što mnogi posetioci traže udoban i kvalitetan smeštaj. Iako su moteli Beograd vrlo popularno rešenje, mnogi se ne osećaju prijatno i kao kod kuće. Međutim, turizam svakako raste, kao i broj manifestacija. Takvi koncerti su na primer, od posebnog značaja za srpski turizam, pored toga što dosta utiču na reklamu naše zemlje u svetu, takođe se održavaju i na radost fanova koji su neke od tih koncerata dugo čekali i priželjkivali. Pripreme za ove koncerte traju i po nekoliko meseci. Ključnu ulogu igra marketing i dobra organizacija kako bi što veći broj ljudi mogao da uživa u zvucima svojih omiljenih bendova i izvođača. S obzirom da je već kraj meseca, a jun nam je na pragu, u njemu nas očekuju čak dva neverovatna koncerta najvećih muzičkih zvezda.

Prvi od njih je koncert američke pop/rok grupe OneRepublic. Ovaj bend će nastupiti šestog juna u Kombank Areni i time će Srbija biti jedna od zemalja u kojoj je ovaj bend nastavio svoju turneju. Interesovanje za ovaj koncert je ogromno, na radost svih onih koji vole muziku ovog popularnog sastava. Svi slušaoci će imati priliku da uživaju u hitovima kao što su "Apologise", (pesma koja se nalazi među prvih 50 na Bilbordovoj listi HOT 100 najboljih pesama svih vremena), "Secrets", "I lose Myself", "Counting Star" i mnogih drugih... Mlad bend, čiji je frontmen talentovani pevač, tekstopisac i klavijaturista Rajan Teder, napraviće atmosferu koja će prodrmati Kombank Arenu i ostaviti neverovatan utisak na sve goste. Karte su odavno puštene u prodaju i požurite da sebi obezbedite ulaznicu na jednu od najboljih žurki tog dana u Beogradu. Sa početkom od 21 čas, šestog juna u Kombank Areni, na Novom Beogradu će se održati koncert ove velike grupe. Za sve koji nemaju obezbeđen smeštaj, a znamo da će broj posetilaca biti ogroman, tu naša agencija Beograd - apartmani na dan koja ima veliki broj stanova upravo na lokaciji Novi Beograd i u blizini Arene. Datum održavanja ovog koncerta se bliži, zato Vam želimo da se što pre pripremite i provedete nezaboravno na nastupu o kom će svi pričati.

Sledeći koncert koji je takođe izazvao veoma veliko interesovanje je Koncert Robija Vilijamsa. Ovaj više puta nagrađivani muzičar je na svoje lično insistiranje odlučio da održi koncert u našoj prestonici. Ova vest je obradovala njegove dugogodišnje fanove iz Srbije, kao i Crne Gore, Bosne, Hrvatske, koji su svoj dolazak na ovaj spektakl već najavili. Robi je svoju turneju započeo već rasprodatim koncertima u Madridu, Barseloni i Parizu, a sada dolazi i kod nas. Svetska pop zvezda i jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. Ima jedanaest albuma koji su prodati u preko sedamdeset miliona primeraka širom sveta. Do sada je osvojio 17 BRIT nagrada i time postao najuspešniji muzičar od kako se one dodeljuju. Pre devet godina je ušao u Ginisovu knjigu rekorda sa 1,6 miliona prodatih ulaznica u jednom danu. Publika će tog dana uživati u poznatim hitovima, kao što su "Feel", "Rock DJ", "Angels", "Rudebox" i mnogi drugi. Ono što je takođe zanimljivo da su cene za njegov koncert u Srbiji znatno jeftinije u odnosu na ostale zemlje gde će Robi nastupati. Njegova želja je bila da tokom ove turneje poseti mesta gde nikada nije nastupao. Za ovaj koncert u Beogradu, već je rasprodat veliki broj ulaznica u državama iz svih delova regiona. Od toga je najveći broj rasprodat u Rumuniji, Mađarskoj i svim delovima bivše Jugoslavije, tako da se i za ovaj nastup očekuje veliki broj turista. Imate još vremena do sedamnaestog juna kada će se koncert održati na Ušću. Nabavite ulaznice po veoma povoljnim cenama i obezbedite smeštaj u Apartmanima Beograd, gde drugo.  

Ako ste se odlučili da odete na oba koncerta, ne sumnjamo da će Vam ovaj mesec ubedljivo biti jedan od najboljih u godini.

Dakle, 6. jun, OneRepublic, Kombank Arena sa početkom od 21 čas, a samo nekoliko dana kasnije, 17. jun, Robbie Williams, Ušće.

Želimo Vam dobar provod i koncert koji ćete zauvek pamtiti, za smeštaj smo mi tu, Vaši Apartmani Beograd.  

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.