Novogodišnji vašar na Beogradskom sajmu

Blog / Upoznajte Beograd

Kao i svake godine tradicionalno se održava nešto što nas sve vraća u detinjstvo i podseća na radost koju smo osećali kada su se bližili novogodišnji praznici. Vašar u Beogradu je mesto gde možete doći da se provozate na raznim vožnjama za dizanje adrenalina, testirate svoju preciznost u gađanju čunjeva i pucanju na mete, jedete šećernu vunu koja je simbol svih vašara, i uživate u prazničnoj atmosferi i euforiji koja pristiže sa novogodišnjim i božićnjim praznicima.

Ova manifestacija se održava svake godine, obično od druge polovine decembra do 30. decembra. Ove godine se obeležava čak 55 godina od osnivanja novogodišnjeg sajma, a ako Vam kažemo da je novogodišnji sajam osnovan daleke 1961. godine, možda će Vam delovati zvučnije informacija koliko dugu tradiciju ima ova manifestacija. Očekuje se veliki broj posetilaca samom sajmu, ali i Beogradu, zbog toga se svi organizatori trude da ponude što kvalitetniji program dešavanja. Procene kažu da je prošle godine Beograd posetilo skoro 60.000 turista za vreme novogodišnjih praznika, a svim manifestacijama je prisustvovao broj od oko dvesta hiljada Beograđana. Ovo je dovoljan razlog da se ove godine očekuje dosta veći broj posetilaca, pa verujemo da iz Beograda niko neće otići nezadovoljan jer je organizacija na visini zadatka. Ova manifestacija je jedan od pet ključnih događaja zabavnih dešavanja u Beogradu. Organizatori novogodišnjeg sajma nisu mislili samo na zabavu, pa će ovo dešavanje propratiti i niz kulturnih i edukativnih programa.

Sajam počinje osamnaestog decembra i trajaće sve do tridesetog, a za to vreme ćete imati dovoljno vremena da obiđete apsolutno sve što Vas zanima i to ćete svakako moći da priuštite sebi, jer je ove godine ulaz na sajam potpuno besplatan. Ukoliko dolazite za vreme praznika iz nekog drugog grada, naša agencija je tu da vam obezbedi dnevni smeštaj u Beogradu. Kako organizatori kažu, to će biti poklon svima onima koji žele da dožive i podele sa ostalim posetiocima pravu novogodišnju radost i euforiju. Ovde će biti dosta zanimljivih ponuda za sve generacije, od najmlađih do njihovih baka i deka. Sajam će potpuno zadovoljiti svačija očekivanja i uvesti Vas u svet magije i igre. Na sajmu će biti i najveće gradsko klizalište za sve one koji vole i uživaju da klizaju. Organizovana je i prodaja robe široke potrošnje uz bogat praznični asortiman i velike popuste. Koliko se radi na promociji ovog sajma, govori i činjenica da će biti najavljivan i na 48 stajališta javnog gradskog prevoza. Pripremljen je i spot koji prezentuje Beograd i sva dešavanja u njemu za vreme održavanja novogodišnjeg sajma, a spot će se raditi na više stranih jezika i to iz zemalja iz kojih se očekuje najveća posećenost našoj prestonici. Neke od tih zemalja su i Makedonija, Bugarska, Slovenija, Turska i Rusija. Sajam će se otvoriti u petak, 18. decembar sa početkom u 16 časova. Tog dana će se održati određeni program na klizalištu, vatromet, kao i predstave Dečijeg kulturnog centra. Beogradska grupa Legende će tog dana održati koncert "Kod Jelena u hali 4", a ceo program traje do 23 časa.

Ono što možete očekivati na sajmu podeljeno je u sledeće kategorije:

-KLIZALIŠTE
-DEČIJI PROGRAMI, u šta su uključene predstave, radionice, igraonice i još mnogo toga posvećenog najmlađima.
-ZABAVNI PARK, gde se nalazi veliki luna park sa mnogim spravama i vrteškama za decu i starije.
-ZIMSKI FESTIVAL PIVA, uključuje veliki asortiman svih vrsta piva i besplatne koncerte mnogih bendova.
-ROBA ŠIROKE POTROŠNJE, u ovo spada prodaja svih suvenira, novogodišnjih ukrasa, odeće, igračaka, slatkiša i još mnogo toga po najpovoljnijim cenama.

Mnogo toga u ponudi što je dovoljno da privuče Vašu pažnju i dovede Vas u centar najboljih dešavanja u gradu. Svaki novogodišnji sajam se razlikuje od prethodnog, pa ako ste već posećivali neki od dosadašnjih sajmova, onda znate da je svake godine neponovljivo iskustvo. Od osamnaestog do tridesetog decembra ne smete propustiti a da makar jedan dan ne posetite najluđi vašar u gradu.

Bacite oglase za stanove i apartmane na dan i posetite naš sajt za najbolji smeštaj u gradu. Apartmani u Beogradu su tu za sve Vaše želje kada je u pitanju smeštaj ili ponuda stan na dan. Očekuju se velike gužve, pa rezervišite svoj apartman na vreme i dođite da zajedno uživamo u ovoj novogodišnjoj euforiji. 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.