Novi apartmani u ponudi; Loft i Stak

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Pored ova dva, Apartmani Beograd su obezbedili još dosta novih i odlično opremljenih apartmana za Vas. Za jako kratko vreme smo proširili ponudu i nastavljamo da radimo na razvoju firme i obezbeđivanju što većeg broja stanova. Kada spojimo stare i nove klijente, zaista je veliki broj aranžmana, a to znači da se kapaciteti brzo pune i da ih moramo proširiti. Upravo zbog toga Vam danas predstavljamo dva apartmana koja će Vam se sigurno dopasti.  

    APARTMAN LOFT

    Na adresi Cara Dušana, ovaj apartman je odlično lociran. Nalazi se na gornjem Dorćolu, poznatom kraju Beograda. Kako i samo ime kaže, stan se nalazi u potkrovlju, potpuno opremljen, u zgradi koja datira još iz 1937. godine. Ovaj apartman koji se nalazi u samom centru Beograda, nedaleko je od Kalemegdanske tvrđave i Knez Mihailove ulice. Pogled iz ovog stana doseže do Dunava i gradskog jezgra. Zgrada poseduje lift, tako da ne morate da se brinete da idete pešice čak do potkrovlja.

    Apartman je opremljen svim neophodnim stvarima za normalno funkcionisanje i prijatan boravak. Poseduje modernu kuhinju sa mašinom za pranje sudova, rernu, frižider, zamrzivač, ketler za vodu i mikrotalasnu pećnicu. U frižideru će vas dočekati piće dobrodošlice kao prijatan gest vlasnika stana. Kreveti u apartmanu su hotelskog tipa i mogu se razdvojiti u singl ležajeve. U varijanti bračnog ležaja, dimenzije su 180x200. U dnevnom boravku se nalazi ugaona garnitura koja se pretvara u ležaj i veoma je komforna za spavanje. U kupatilu se nalazi i veš mašina, kao i oprema za peglanje veša. Gostima je na raspolaganju i smart televizor sa preko sto kanala, dok u celom apartmanu imate jak WiFi internet. Klima uređaj, grejanje, čista posteljina i peškiri se takođe podrazumevaju. Uz sve navedeno, dovoljno je da imate uvid u ono što ovaj stan pruža. Sve na jednom mestu, kao kod kuće, a imate stan u mirnom delu Beograda, koji opet nije daleko od bilo kog dela grada. Apartman LOFT je studio tipa, 37 kvadratnih metara, a broj osoba koje u njemu mogu boraviti je maksimalno četiri. Cena apartmana LOFT je 40 eura na dan. Ovo možda nije najjeftiniji smeštaj u Beogradu, ali ukoliko dolazite u društvu od više osoba i podelite trošak, svakako može da bude!

    APARTMAN STAK

    Ovaj apartman je idealan za one koji u Beograd dolaze autobusom ili vozom, jer se nalazi u neposrednoj blizini autobuske i železničke stanice. Apartman STAK je na adresi Vojvode Milenka, Beograd. Nalazi se na petom spratu zgrade sa liftom. Enterijer ovog apartmana će Vam se na prvi pogled svideti, a na drugi ćete poželeti da u njemu boravite što duže.   Opremljen je kvalitetnim nameštajem, svetlog i prijatnog ambijenta. Spavaća soba je odvojena i u njoj se nalazi prostran bračni krevet, televizor i klima uređaj. U dnevnom boravku se takođe nalazi televizor, klima uređaj, a na raspolaganju je i krevet na rasklapanje. Kuhinja je kompletno i moderno opremljena sa sve trpezarijom, a kupatilo je prostrano sa tuš kabinom i veš mašinom.

    Ovaj stan je takođe pokriven WiFi internetom, a dostupna Vam je i kablovska televizija. Za Vašu dodatnu bezbednost, apartman STAK je obezbeđen video nadzorom, a tu su i kodirana vrata sa šifrom koju dobijate pri preuzimanju ključeva apartmana. U apartmanu se nalazi i sef za Vaše vrednosne stvari ili dokumenta. Grejanje u apartmanu je centralno, a obezbeđena je i čista posteljina kao i peškiri. Apartman poseduje i terasu na kojoj možete uživati na svežem vazduhu i ispijanju kafe ili nekog pića. Za one koji ipak do apartmana dolaze sopstvenim vozilom, u blizini stana se nalaze i dve javne garaže. Apartman STAK je dvosoban, 46 kvadratnih metara i u njemu mogu boraviti najviše četiri osobe. Cena ovog apartmana je 50 eura na dan.

    Ova dva apartmana su samo još jedna u nizu apartmana o kojima ćemo Vam govoriti. Napredujemo i širimo se, baš kao i broj naših gostiju. Zbog toga ste svi Vi dobrodošli, da učestvujete u razvoju jedne od perspektivnih agencija za iznajmljivanje smeštaja. Apartmani na dan u centru Beograda su neki od najtraženijih u našoj agenciji, a mi se trudimo da vam ponudimo što diversifikovaniju listu apartmana dostupnih za iznajmljivanje, odmah!

    Pozivamo Vas, Vaše prijatelje, rođake i poznanike da koriste usluge Apartmana Beograd, jer je kvalitet koji posedujemo na zavidnom nivou ugostiteljstva u Beogradu.

    Vaši Apartmani u Beogradu.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.