Nik 2, Nik 3, Nik 4, Nik 5, Nik 6 i Nik 7

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Možda Vas naslov asocira na serijal filmova o Džejms Bondu, ali zapravo se radi o Niku.   Odnosno apartmanima NIK koji se nalaze na opštini Zvezdara u Beogradu. Svi apartmani su na istoj lokaciji, koja je zaista veoma pogodna za boravak više ljudi, ukoliko dolazite u većoj grupi, a jedan apartman bi Vam bio premali za broj osoba koje su došle sa Vama. Pogledajte šta Vam APARTMANI BEOGRAD nude.

    Stanovi se nalaze na adresi Volgina, Beograd, u mirnom delu opštine Zvezdara. Apartmani su u prelepoj vili, ako želite da se osetite kao u bajci, pogledajte fotografije i sve će Vam biti jasno. Okruženi ste prirodom jer se u blizini nalazi park prirode Zvezdarske šume. Zaista idilična atmosfera za sve koji vole šetnje po parku i istraživanje prelepog predela koji on nudi. Stanovi su opremljeni svim neophodnim stvarima za korišćenje, kao i modernim kupatilima koja će Vam se sigurno dopasti i gde ćete uživati u opuštanju. Jedan od sadržaja apartmana su i podno grejanje i hlađenje. U sklopu vile Vam je na raspolaganju bar, koji je otvoren 24h. Obezbeđen je i besplatan parking, a ukoliko ne dolazite autom, u blizini apartmana se nalazi stanica gradskog prevoza, odakle ćete veoma brzo stići do strogog centra grada, a i ostali delovi su Vam lako dostupni.

     

    Apartman Nik2

    Apartman NIK 2 je veličine 60 kvadratnih metara i maksimalan broj osoba koje u njemu mogu boraviti je četiri. Poseduje lux opremljen dnevni boravak, spavaću sobu u kojoj se nalazi bračni ležaj i dva singl kreveta. Kompletno je opremljen udobnim i savremenim nameštajem, odlično urađenim kupatilom, čiji će Vas izgled prijatno iznenaditi. U stanu su obezbeđeni i čisti peškiri i posteljina. Poseduje kablovsku televiziju i LCD Tv. Rezervišite ga po ceni od 58 eura i obezbedite sebi prijatan boravak u vili.

    Apartmani Nik3

    Apartman NIK 3: Nalazi se na istoj lokaciji kao njegov prethodnik, iako je okruženje potpuno isto, stan se vrlo malo razlikuje od NIK-a 2. Poseduje dve komforne sobe i u svakoj se nalazi bračni krevet. Takođe je obezbeđena kablovska televizija, LCD Tv. Ovaj stan je dvosoban, veličine sedamdeset metara kvadratnih i u njemu mogu boraviti maksimalno četiri osobe, po ceni koja je takođe 58 eura.

    Apartman Nik4

    Apartman NIK 4: Je jednosoban stan, takođe opremljen lux nameštajem. Sastoji se od spavaće sobe koja je ujedno i dnevna i u njoj se nalazi veliki bračni ležaj i dvosed. Kupatilo je kompletno opremljeno, a stan poseduje i prostranu terasu sa koje zaista možete uživati u pogledu na prirodu. Ovaj stan je veličine 56 metara kvadratnih i u njemu mogu boraviti maksimalno dve osobe. Ako je on baš ono što odgovara Vašim potrebama rezervišite ga na vreme po ceni od 58 eura.

    Apartman Nik5

    Apartman NIK 5: Apartman prelepog enterijera u kom ćete sigurno uživati. Poseduje spavaću sobu sa veoma udobnim francuskim ležajem, dnevnu sobu sa dvosedom. Takođe poseduje kablovsku teleiziju, ali i internet, LCD Tv, čistu posteljinu i peškire. Stan ima prostranu terasu kao i njegov prethodnik, pa verujemo da ćete uživati koji god da odaberete. Ovaj stan je dvosoban i maksimalan broj osoba koje mogu boraviti je četiri. Veličine je osamdeset metara kvadratnih i njega možete rezervisati po ceni od 58 eura.

    Apartman Nik6

    Apartman NIK 6: Kada bi mi birali apartman umesto Vas, iskreno, ne bi znali za koji da se odlučimo jer su svi apartmani iz ove ponude zaista lepi i komforni. Kada je enterijer u pitanju ni ovaj apartman ne zaostaje, šta više, svaki je sve bolji i bolji, jednostavno je sve urađeno kako bi boravak u ovim apartmanima bio što prijatniji i bolji za Vas. Stan je dvosoban, spavaća soba je obezbeđena sa dva francuska ležaja i lux opremljenog dnevnog boravka. Takođe poseduje prostranu terasu. U njemu maksimalno mogu boraviti četiri osobe, veličine je osamdeset kvadratnih metara. Cena ovog apartmana je takođe 58 eura na dan.

    Apartman Nik7

    Apartman NIK 7: Poslednji, ali ne i najmanje bitan apartman na dan iz današnje ponude. Sastoji se od spavaće sobe koja je ujedno i dnevna i poseduje bračni krevet, dvosed i fotelju. Stan takođe poseduje internet, kablovsku, LCD Tv, čistu posteljinu i peškire. Moderno kupatilo je odlika i ovog stana. Ovaj stan je jednosoban, u kom komotno mogu boraviti maksimalno dve osobe, veličine je 35 kvadratnih metara. Ukoliko je baš on dovoljan za Vaše potrebe možete ga rezervisati po ceni od 58 eura.

     

    Nadamo se da smo Vam donekle dočarali izgled ovih stanova, ali tu je naravno naša galerija fotografija svakog apartmana ponaosob. Pogledajte i videćete da su zaista lepi i prijatni za boravak. U to ćete se naravno najbolje uveriti ako rezervišete neki od njih i sami nam preneste svoje utiske i zadovoljstvo. S obzirom na okruženje ne sumnjamo u to da će Vaš boravak biti zaista prijatan, na kraju krajeva to i jeste naš cilj. Koji god da odaberete, garantujemo Vam kvalitatan odmor i uživanje.

    Vaši APARTMANI BEOGRAD

     

     

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.