Najpovoljniji apartmani sa đakuzijem

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Želite li da pobegnete negde na dan, dva sa svojim partnerom/partnerkom gde ćete vreme provoditi isključivo uživajući? Gde ćete se osećati kao da je vreme stalo, da niko drugi ne postoji, i potpuno se prepustiti prijatnom ambijentu i vodenoj masaži? Apartmani Beograd đakuzi su baš ono što tražite. Strah Vas je da bi to bio veliki trošak? Ako pogledate portal Apartmani u Beogradu, videćete da nema čega da Vas bude strah.

    Apartmani Beograd izdavanje na dan je način da malo obnovite romantiku u svojoj vezi ili je podignete na viši nivo, i to za samo jedno veče. Činjenica je da to uvek možete, jedno veče i dan, kratko bekstvo od svega, gde ćete sa svojim parom zaboraviti na sve drugo. Da Vam bude lakše da se odlučite, sada ćete dobiti predstavu o tome kakvi su apartmani Beograd đakuzi, šta sve dobijate, a na sajtu možete pogledati i koje su cene. Verujte da ćete biti veoma prijatno iznenađeni.

    A5

    Nalazi se u Cvijićevoj ulici na opštni Palilula, u zgradi na prvom spratu. U 33m2 dve osobe će se sasvim komforno smestiti. Stan je moderno uređen, idealan za parove. Sa bračnim ležajem, mini barom i đakuzijem, imaćete osećaj da ste u nekom luksuznom hotelu, a potrošićete drastično manju sumu. Uračunate su osnovne stvari, kao što su posteljina i peškiri, centralno grejanje, klima uređaj, internet, TV i kablovski kanali. Opremljena kuhinja i kupatilo, takođe spadaju pod naše osnovne stvari, koje su obezbeđene kada su apartmani izdavanje Vaša odluka za smeštaj u Beogradu. Parking se nalazi u dvorištu zgrade i besplatan je, tako da slobodno dođite kolima.

    U blizini Vam je hala Pionir i kafe klub gde možete da popijete piće i odigrate partiju bilijara, ako budete želeli. Gradski prevoz će Vas za samo nekoliko minuta locirati u centar grada, pa opet birajte gde ćete, jer je izbor ogroman.

    MARYLIN MONROE

    Apartman je smešten u prizemlju zgrade, u Beogradskoj 34 na Vračaru. Kvadratutra stana je 27m2, taman za dve osobe. Ako ćete negde imati mir i tišinu, to je ovaj stan. Prozori gledaju na dvorište zgrade, pa ako želite stvarno da se odmorite, ovde definitivno nema šta da Vam to naruši. Opremljena kuhinja i kupatilo se podrazumevaju, kao i ostale nužne stvari o kojima je već bilo reči. Grejanje je podno, pa ste slobodni da ga podešavate po svojoj želji, isto tako podešavate i temperaturu u kupatilu. Ovaj apartman napravljen je da pustite neku finu muziku, koju zbog plafonskog ozvučenja možete slušati istim intenzitetom u svakom ćošku, i ispružite se u đakuziju.

    Najbliža Vam je Slavija, na neki minut hoda, pa odatle možete npr. razgledati izloge šetajući Terazijama do Trga Republike, i nastaviti Knez Mihajlovom. Tu možete sesti na neku lepu večeru ili šta već želite da radite kada se naterate da napustite svoj stan na dan Slavija.

    AJFEL

    Stan se nalazi na donjem Dorćolu u ulici Mike Alasa 26, na čak trinaestom spratu solitera sa liftom. To znači da imate savršen pogled na Dunav, dok pijuckate kafu na terasi. Veličina stana iznosi 35m2, a predviđen je za boravak do tri osobe. Dobro iskorišćen prostor kada se razmišljalo o opremanju stana, ukrašen dekorativnim kamenim pločicama i namešten zaista sa ukusom. I više je nego savršen smeštaj za dvoje koji hoće da se opuste u prijatnom i lepom enterijeru, i uživaju u mehurićima đakuzija. Poseduje i mali šank koji kuhinju odvaja od ostatka prostorije, uz njega i dve barske stolice. Do sada već znate šta se sve podrazumeva, pa da ne navodimo opet.

    Prošetajte malo duž Dunavskog keja koji je u neposrednoj blizini, ili svratite do sportskog centra sa otvorenim i zatvorenim bazenima Milan Gale Muškatirović, koji je takođe u komšiluku. Sa Dorćola uvek možete veoma brzo stići do strogog centra, tako da je sve tu otprilike blizu.

    Ne možete da verujete da ranije niste znali da ste u stanju da sve ovo priuštite sebi? Sada znate. Ovi apartmani Beograd đakuzi o kojima ste upravo čitali, izdvojeni su kao najpovoljnije varijante smeštaja koji poseduju đakuzi kade. Idealno mesto da dovedete devojku u nekoj posebnoj prilici, a još bolje da je spontano iznenadite, to će joj sigurno više značiti. Stanovi izdavanje na dan pružaju ono što je za Vas priuštivo, da bi dobili više nego što ste se nadali da je moguće. Mogu samo još da kažem, iskoristite to.

     

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.