Najbolji i najpovoljniji studio apartmani

Blog / Apartmani

Dobar provod u Beogradu oduvek je privlačio ljude iz cele Srbije i manje više su specijalna dešavanja kao što su Nova godina, festivali, koncerti, utakmice itd. najčešći povod njihovog dolaska. Poslednjih godina Beograd je ponovo postao poželjna destinacija i za strane turiste, čiji se broj iz godine u godinu povećava. Uporedo je krenula da raste i potražnja za dobrim i kvalitetnim smeštajem. Hoteli, kao što znamo, vrlo često nisu priuštivi za većinu ljudi, pa je izdavanje stanova na kraći period Beograd postalo vrlo popularno. Izdavanje stana na dan još je popularniji trend poslednjih godina.

Na portalu Apartmani u Beogradu možete naći maltene šta god Vam padne na pamet, pa ćemo Vam sada prezentovati koji su studio apartmani Beograd najpovoljniji, a imaju sve što Vam treba (i ne treba), nalaze se u centru i veoma su povoljni.

PRINC

Stan je veličine 24m2 i pogodan je za borakvak dve osobe. Lociran je na Vračaru u Daničarevoj ulici i nalazi se na visokom prizemlju u novoj zgradi. Udoban ambijent sa velikim bračnim krevetom koji je preudoban, sa čistom posteljinom i peškirima. Tu su i LCD televizor sa koblovskim kanalima, odličan WiFi. U apartmanu ćete zateći kupatilo sa tuš kabinom, zatim opremljnu kuhinju sa malim šankom i mini bar za dobrodošlicu, da se malo relaksirate nakon puta. Grejanje je centralno, ali imate i klima uređaj. Gostima apartmana obezbeđeno je i parking mesto u zgradi.

Stan se nalazi između Čuburskog parka i Beogradskog dramskog pozorišta, nedaleko od Hrama Svetog Save i Vukovog spomenika. Isto tako u blizini ćete naići na brojne kafiće i prodavnice.

VRAČ

Stan kvadrature 30m2 u kome mogu komotno boraviti četiri osobe. Nalazi se takođe na Vračaru u Vučedolskoj ulici, na drugom spratu zgrade bez lifta. Mala doza fizičke aktivnosti, taman toliko da ne umrete dok se popnete. Veoma moderno je opremljen, kao i većina apartmana koji se nalaze u ponudi. Poseduje dnevnu sobu koja je ujedno i spavaća, pa je tu smešten veoma udoban bračni krevet i jedan krevet na rasklapanje, a dočekaće Vas čista posteljina i peškiri. Kuhinja je kompletno opremljena, kao i kupatilo koje ima tuš kabinu. Ovde se možete opustiti uz LCD televizor i kablovske kanale, a internet možete koristiti besplatno. Imate veš mašinu i peglu, koja je mudra ideja, jer mnogi dolaze na različite događaje i ne mogu da idu izgužvani, a to se ne može izbeći kada stvari pakujete u kofer. Poseduje klima uređaj i norveške radijatore. Ukoliko dolazite kolima, na raspolaganju Vam je besplatno parking mesto.

Tako ujutru kada se probudite možete spremiti sebi kafu u aparatu, i nakon toga se prošetati do Čuburskog parka koji je u blizini ili do Bulevara kralja Aleksandra koji je udaljen pet minuta.

HYDE

Veličina stana iznosi 25m2 i predviđen je za najviše dve osobe. Nalazi se u strogom centru grada u ulici Kneginje Ljubice, na trećem je spratu zgrade koja ima lift. U dvorištu zgrade možete parkirati kola. Ovde ćete takođe zateći preudoban bračni krevet ispred koga je postavljen LCD televizor, pa se možete valjati po krevetu dok gledate TV. Čista posteljina i peškiri, kao i WiFi se podrazumevaju u svim našim apartmanima, tako da ni ovaj nije izuzetak. U uglu se nalazi deo za ručavanje, sasvim skladno je sve uklopljeno. Iako je apartman manje kvadrature vrlo je lepo i moderno namešten, nije pretrpan stvarima da se osećate skučeno, a kompletno je opremljen i ima sve što Vam treba. Neverovatno zar ne? U kupatilu koje poseduje tuš kabinu, naći ćete osnovnu kozmetiku kojom se možete poslužiti ako želite. Dobijate i peglu i fen, tako da ne morate brinuti ako se spremate za izlazak. Stan ima centralno grejanje i klima uređaj. Iz njega se može izaći na terasu, koja je idealna za jutarnju kafu.

Apartman je udaljen samo par koraka od Trga Republike, tako da ste definitivno u centru gradskih dešavanja. U blizini je i Knez Mihailova ulica, Kalemegdan, Skadarlija, na sve strane su restorani, kafići, prodavnice, blizu su takođe  i muzeji i pozorišta, pa birajte.

Izdavanje stanova na kraći period Beograd postaje sve popularnije i sve više zamenjuje hotele, jer nudi udobnost i kvalitet na istom nivou kao hotel, ali razlika u ceni a zatim i lokacija su verovatno presudni. Apartmani se zaista mogu naći na više beogradskih opština, ali kako je centar najtraženiji, tu je i ponuda najveća. Iznajmljivanje stanova na dan je opcija kod sva tri stana koja smo Vam ovde ponudili, pa ako ste samo u prolazu ovo je savršeno rešenje kada razmišljate o tome gde da prenoćite, a još bolje naravno ako Vas zanima izdavanje stanova na kraći period Beograd, jer tu treba da provedete više od jedne noći.

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.