Gosti preporučuju: Najbolje ocenjeni apartmani u Beogradu

Blog / Apartmani

  • Sadržaj
  • Beograd nije nimalo lako okarakterisati ili ga opisati u svega jednoj rečenici. Ovaj je grad žila kucavica Srbije. Nalazi se na raskrsnici mnogih važnih međunarodnih puteva i predstavlja izvorište multikultura. Beograd je zapravo spoj mnogobrojnih epoha. U njemu se čuvaju živi spomenici pređašnjih i najmodernijih arhitektura, u njemu žive note klasičnih dela ozbiljne muzike, ali i ubrzane note nove. Omeđen čvrstim večnim zagrljajem reka Dunava i Save, njegov je položaj oduvek bio važan, stoga ne čudi broj njegovih osvajača i potpunog razaranja. Beograd živi i diše u ritmu onih koji ga čine i koji u njemu žive. Ovde će svako pronaći svoj mir. Ukoliko ste ljubitelj prirode, dugih šetnji, zanimljivih arhitektonskih zdanja, istorije, znanja i noćnog provoda, dobrodošli u Beograd.

    Kako pronaći savršen smeštaj u Beogradu?

    Kao što smo već naglasili, glavni grad je žila kucavica Srbije, te nije iznenađenje što, pored svih atrakcija i sadržaja, nudi raznoliku ponudu smeštaja. Iz godine u godinu kapaciteti Beograda se šire i povećavaju. Nove zgrade, ali i kuće, niču, pa mogli bismo reći, svake nedelje. Velika konkurencija na tržištu turizma, podigla je nivo kvaliteta i kvantiteta smeštaja. U glavnom gradu ćete pronaći smeštajne jedinice najrazličitijeg izgleda, strukture, cena i kapaciteta. Kako iz tako širokog izbora, pronaći odgovarajuću? Naši gosti su dali odgovor na ovo pitanje. U nastavku vam navodimo apartmane koji su ostavili najbolje utiske na naše goste.

    Apartmani u Beogradu sa najboljim recenzijama

    U nastavku teksta, za vas smo izdvojili samo neke od najbolje ocenjenih apartmana u Beogradu na našem sajtu. Za vas smo naveli  kraće opise ponuda samih apartmana, kao i lokacija gde se nalaze. Uz ove informacije, naveli smo i neke okvirne vremenske odrednice od apartmana pa do značajnih znamenitosti i atrakcija širom Beograda.

    Apartman Passion - Udobnost, kvalitet, odlična lokacija

    Apartman Passion

    Predstavljamo vam Apartman Passion - smeštaj koji se ističe po mnogo raznovrsnih pozitivnih strana: centralna lokacija, izuzetna opremljenost i nivo čistoće, ljubazni domaćini, predivan pogled, pristojna cena. Ovaj apartman je na našem sajtu ocenjen ocenom 4,6. Gosti su uglavnom izdvojili izuzetnu saradnju sa vlasnikom, besprekornu čistoću u apartmanu, udobnost, a ponajviše lokaciju i mir koji obezbeđuje odlična pozicija stana. Passion je smeštaj koji se nalazi na Savskom Vencu, na adresi: Lomina 17, u zgradi koja je udaljena od buke i beogradske gužve. Idealan ja za tri odrasle osobe, kojima su na raspolaganju moderan nameštaj i svi potrebni aparati i elementi: klima uređaj, kuvalo, escajg, plazma televizor. Ukoliko se odlučite da se pridružite velikom broju zadovoljnih posetilaca, za noć u apartmanu ćete morati da izdvojite 70 evra, odnosno oko 24€ po osobi.

    Apartman Leon

    Apartman Leon

    Apartman Leon, nalazi se na Novom Beogradu, nedaleko od Štark Arene i Fakulteta dramskih umetnosti. Ovaj apartman je jednosoban. U jednoj izdvojenoj prostoriji nalazi se opremljena kuhinja, dok se u drugoj nalaze prostran bračni krevet i đakuzi za dve osobe. Apartman Leon je kompletno renoviran, pa je kvalitet, bez ikakve sumnje, na najvišem nivou. Ipred zgrade se nalazi parking koji se ne plaća. Još jedna pogodnost ovog smeštaja je upravo njegova lokacija. Za samo 20 minuta možete biti u Zemunu, na trgu Republike, u čuvenom Knezu, na Kalemegdanu. 

    Apartman 95

    Apartman 95 se nalazi na Banovom brdu, Čukarica. Smešten je u prizemlju zgrade, pa ako imate malu decu, stepenice neće biti nikakva nesaglediva prepreka. Predviđen je za boravak do najviše 4 osobe. Ovaj jednosoban stan je veoma funkcionalan i komforan. Opremljen je najnovijom tehnologijom i neophodnim kućnim aparatima. Nalazi se u blizini mnogobrojnih kafića, restorana, prodavnica, apoteka… Odlično je povezan sa drugim delovima Beograda linijama gradskog prevoza. Ukoliko ipak dolazite sopstvenim prevoznim sredstvom, parking ispred zgrade postoji, ali nije rezervisan.

    Apartman 95

    Div 3

    Apartman Div 3 se nalazi na prvom spratu na Vračaru. Smeštaj je jednosoban i predviđen je za boravak do 4 osobe. Apartman se sastoji od dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje i kupatila. Tehnika koja se nalazi u smeštaju je najnovija. Smeštaj Div 3 nalazi se u blizini izlaska na auto-put, kod Autokomande i Specijalnog suda opštine Voždovac. Prednost same lokacije jeste ta da za neverovatnih 15 minuta laganog hoda možete doći do Hrama Svettog Save, ali i Kalenić pijace i Čuburskog parka. Velikim brojem linija gradskog prevoza je povezan sa ostatkom grada, pa ćete za tili čas biti na bilo kom mestu u Beogradu.

    Apartman Div 3

    Šta posetiti tokom odmora u beogradskim apartmanima?

    Beograd i njegova okolina nude mnogo različitih prirodnih, istorijskih i kulturnih znamenitosti. Izdvojili smo za vas znamenitosti koje će sigurno ulepšati vaš odmor na ovoj destinaciji. Najbolje ocenjeni apartmani nalaze se nedaleko od ovih znamenitosti. Mi vam preporučujemo da ih posetite i tako ulepšate vaš odmor u jednim od najkvalitetnijih apartmana koje nudimo u Beogradu.

    Kalemegdan

    Kalemegdan je vaš najbolji svedok kroz prohujalu burnu istoriju ovog grada koja se i dan danas ispisuje neumorno. Park je prepun prelepih zelenih prostranstava, dečijih parkova, drveća, spomenika, fontana, klupa za sedenje, ali i nečega zagonetnog. Prepun je tajnih odaja, lavirinata, laguma i hodnika. Iz parka se pruža pogled od koga zastaje dah. Unutar uređenog prostora nalazi se i čuvena Beogradska tvrđava, ali i crkva Ružica - najstarija beogradska crkva i jedina koja kao takva ima statue od topova, luster od metaka i ikone iz logora. Ova crkva kao da je živi svedok patnji ratova koje je naš narod nosio na svojim leđima. Utvrđenje krije mnoge tajne i legende. Jedna legenda govori o tome da je tajnim podzemnim prolazima ispod reka, Rimski bunar na Kalemegdanu, koji je služio i kao inspiracija za mnogobrojna Hičkokova ostvarenja i još mnogobrojnije priče i legende, povezan sa Zemunom i kulom Gardoš. 

    kalemegdan kula

    Knez Mihailova

    Nakon Kalemegdana, obavezno svratite do najposećenije ulice u Beogradu, Knez Mihailovu. U njoj se nalaze različiti restorani, kafići, trafike, poslastičarnice, prodavnice, šoping centar,  ali i važne kultrne ustanove kao što su fakulteti, galerije, ali i SANU. Iz Knez Mihailove posetite trg Republike. Na trgu nalaze se Narodni muzej - jedan od najvrednijih muzeja u Srbiji i Narodno pozorište - najstarije beogradsko pozorište, koji predstvljaju nezaobilazne atrakcije. 

    Hram Svetog Save

    Hram Svetog Save nalazi se na svega 3 km od Knez Mihailove ulice. Ovo velelepno zdanje nalazi se na Vračaru, u blizini mesta gde su spaljene kosti našeg prvog prosvetitelja Rastka Nemanjića - Svetog Save, kome je hram i posvećen. Od crkve je brzo prerastao u jedan od vodećih i prepoznatljivih simbola Beograda. Najveći je pravoslavni hram u Srbiji, ali je i najveći pravoslavni hram u svetu koji se koristi. Postoji verovanje da kada je vedro, od krst na vrhu kupole se odbija svetlost toliko jaka, da se čak do Atine vidi njegov sjaj. Ali to je samo legenda, ili ipak - nije. 

    Avala

    pogled sa avale

    Planina Avala nalazi se na 17 km od centra grada. Jedna je od omiljenih izletišta ljudi iz Beograda i okoline upravo zbog blizine i prirodnih lepota koje nudi. Avala je do druge polovine 19. veka zaštićen prostor. Planina iza sebe ima dugu istoriju. Tokom proteklih decenija i vekova je bila poznata pod imenom Zlatni breg - u rimskom periodu, i pod imenom Žrnov - u periodu srednjeg veka. Današnji naziv su joj dali Turci - Havala. Ovo izletište nudi čarobne šume, ali i sajne spomenike i lokalitete koje možete posetiti. Posetite spomenik Neznanom junaku, Avalski TV toranj, spomenik Vasi Čarapiću, spomenik delegaciji Sovjetske avijacije.

    Nadamo se da ste osetili bar delić atmosfere i duše koje vam nudi Beograd. Jedno je sigurno - nećete se razočarati ako dođete u prestonicu. Odmorite svoje telo i svoj duh, naučite ponešto novo i iskusite svim svojim čulima grad i vratite se kao novi. Radujemo se novim zajedničkim putovanjima.

    15 Dec 2023
    Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
    08 May 2023
    Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.