Miksujte u mikser house miksalištu

Blog / Noćni život

Kako bismo vam preporučili samo najbolja i najzanimljivija mesta za izlazak, trudimo se da ostanemo toku sa svim aktuelnim dešavanjima u gradu. Danas ćemo pisati o jedinom mestu u Beogradu koje obuhvata toliko raznovrsnih događaja i uvek nudi zagarantovano dobru zabavu. Iako moramo priznati da zima ove godine nije toliko hladna i snežna, činjenica je da još uvek traje, a naša klizališta i dalje regularno rade. Doduše, još uvek ima dosta vremena da zima pokaže svoje pravo lice, a do tada iskoristite ovaj topliji zimski period i posetite razna zanimljiva mesta širom Beograda. 

Ono po čemu se ovo klizalište izdvaja od ostalih je to što se na njemu organizuju i žurke, i tada klizalište menja svoje ime u diskalište. Klizalište samo po sebi je veoma zabavno, ali zašto stati na tome, kada vam ovo klizalište pruža mnogo više od razonode na ledu. Svakog vikenda se organizuju tematske žurke bilo da je to karaoke žurka ili Silent Ice Disco, gde svaki posetilac dobija slušalice na kojima može slušati najbolje zvukove elektronske muzike, na dva kanala, provod je zagarantovan.

Klizalište se nalazi u Mostarskoj ulici, 150 metara od Mikser House-a i to je prvo klizalište u Savamali. Ako nemate iskustva sa klizanjem, a želite da se oprobate, klizalište radi svakog dana a karta je samo 150 dinara, ukoliko nemate svoje klizaljke nemojte se brinuti. možete ih iznajmiti po ceni od 250 dinara. Dođite i pokažite svoje umeće na ledu a usput se i dobro zabavite na jedinstvenim žurkama koje garantuju nezaboravan provod. 

Kada se umorite od klizanja ili jednostavno želite malo da se ugrejete, napravite pauzu uz veruć čaj ili kuvano vino koje možete kupiti na licu mesta. Sve ovo se nalazi u sklopu Mikser House-a koji je jedan od vodećih organizatora nezaboravnih događaja Beogradu. Program je svestran i nudi mnoštvo opcija za zabavu i edukaciju kako mladih tako i starijih učesnika Mikser radionica. Redovno se organizuju žurke dovođenjem renomiranih muzičara iz celog sveta. Mikser je postao jedan od glavnih brendova Beograda za urbanu kulturu i razvijanje iste. Organizacijom raznih radionica za podizanje svesti o aktuelnim problemima u društvu i među mladima, takođe zauzima vodeće mesto.

Ove nedelje je organizovana izvrsna radionica za decu pod nazivom "Mikser Kids Market: Zimske čarolije" u terminu od 12 do 20 časova. U ponedeljak će se održati tango veče sa početkom u 9 sati, a u petak, tridesetog januara nas očekuje "Balkan Temple", zajednički performans mladih umetnika iz Beograda, Prištine i Ciriha. Pored inovativnih žurki na klizalištu, Mikser često organizuje žurke, u zatvorenom prostoru uz najbolje didžejeve beogradske i svetske scene, za one koji ipak preferiraju taj tip zabave, a ne one na klizaljkama. Svestrane kulturne muzičke scene, uz dozu edukacije i šarmantnosti kako to samo Mikser House ume. Posetite njihovo klizalište, kao i ostale organizovane manifestacije i prenesite nam svoje utiske. Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnom zabvaom i planirate da dodjete i posetite ovo zanimljivo mesto, a interusuju vas jeftini apartmani u Beogradu, nema potrebe da tražite dalje jer mi imamo sve što vam treba. 

Nastavićemo da vas obaveštavamo o svim aktuelnostima u Beogradu i popularnim mestima za izlaske, koncertima, pozorišnim predstavama, izložbama, utakmicama i svime što je najistaknutije kao "obavezno posetiti". Ukoliko vas put nanosi u Beograd, ne zaboravite da su naši apartmani najjeftiniji apartmani u Beogradu

 

 

15 Dec 2023
Ako ste voljni da razvijete zaradu od izdavanja apartmana, pročitajte tekst - donosimo vam proverene taktike i savete iskusnih vlasnika u nastavku.
08 May 2023
Istražite najpopularnije porodične apartmane u Beogradu i rezervišite sebi smeštaj koji nudi sjajan odmor u porodičnom okruženju.